mitspa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αρχισανε τα ακυρα. Πρωί πρωί τηλέφωνο...... ξέρετε η παραγγελιά σας δεν είναι διαθέσιμη λογω εξάντλησης του αποθέματος. Εντωμεταξύ οταν πηρα τηλ το Σάββατο ολα ηταν εντάξει. Βρε ουστ.
tstavrou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αρχισανε τα ακυρα. Πρωί πρωί τηλέφωνο...... ξέρετε η παραγγελιά σας δεν είναι διαθέσιμη λογω εξάντλησης του αποθέματος. Εντωμεταξύ οταν πηρα τηλ το Σάββατο ολα ηταν εντάξει. Βρε ουστ. Μια απο τα ιδια! Επεσε το ακυρο. Υπαρχει εστω και ενας που παρελαβε?
tehyoda Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Είχα πάρει μια RAM από Cosmo στη στουρνάρι ο απατεώνας ο πωλητής μου την χρέωσε 12ε παραπάνω από 20 32 δεν το είχα πάρει χαμπάρι μετά από 2-3 μέρες μπαίνω τυχαία να δω κάτι στο σιτε τους βλέπω 20ε η μνήμη παίρνω τηλ στα κεντρικά μου επιβεβαιώνουν την τιμή (και καλά κάτι κάνανε λάθος στην τιμολόγηση) πήγα από εκεί έγινε ένας μικρός χαμός και δεν ξαναπάτησα ποτέ μου πριν 4-5 χρόνια είχε γίνει το σκηνικό.
techon1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μικρό το κακό, γιατί δεν παίρνετε απλά μια 1060 που είναι συνολικά καλύτερη;
stelios18120 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ωπ, ήρθε η ώρα να ανανεωθεί το θέμα? Καιρο εχει να ανανεωθει το θεματακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις