logokrimenos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ο ξαδερφός μου πέρασε Τοπογράφος Μηχανικός και μου είπε να βρούμε κανα λάπτοπ. Σαν μια αρχική πρόταση είχα αυτόν στο μυαλό μου https://www.skroutz.gr/s/9958026/HP-15-ba018nv-A10-9600P-8GB-2TB-Radeon-R7-M440-W10.html Ένα σχετικά καλό επεξεργαστή, αρκετή RAM και καλή κάρτα γραφικών. Μιλάμε για άτομο που δεν είχε ΠΟΤΕ υπολογιστή και δεν έχει γενικά και μεγάλη επαφή. Το πρόβλημα είναι οτι κάποιος οικογενειακός φίλος τον άρχισε οτι θέλει οπωσδήποτε PC με i7, SSD και εξωτερική κάρτα γραφικών για να σηκώνει τα σχεδιαστικά προγράμματα που θα δουλεύουν. Αν και εγώ δούλευα λίγο AutoCAD, και μπόλικο Matlab και Mathematica στην σχολή με αρκετά υποδεέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά απο αυτόν που του πρότεινα (μόνο ίδιο μέγεθος RAM έχω) δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Πιστεύετε οτι ένα pc της δυναμικότητας του hp που πρότεινα θα τον βγάλει για τις σπουδές του? ΥΓ. Αν έχετε να προτείνετε κάτι με budget εως 600€ ευπρόσδεκτο
cpttony Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αντέγραψε το ερώτημά σου εδώ, και περίμενε απάντηση απο τον Ζαχάρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα