Alex-V Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μιλησα με ενα φιλο μου και πραγματικα με εβαλε σε μια σκεψη. Ειχε ενα λαπτοπ το οποιο τς φτυσε η γραφικων του στην οποια εκανα reflow και κρατησε 6 μηνες. Μιλησε λεει με εναν ο οποιος ασχολειται μονο καθαρα με καρτες γραφικων και εχει φτιαξει καρτες που ηταν τελειως νεκρες και για πεταμα. Θα μου πειτε τωρα. Οπως πηγε και μενα το μυαλο μου. Αντε λεω κανενα reballing θα κανει και οσο αντεξει. Υπαρχει κατι αλλο? Και θα αναφερθω και σε μια δικη μου περιπτωση. Εχω μια 9800gt στην οποια δεν εχω σημα. Επανω της δε βλεπω καποια ζημια η κατι καμμενο. Υπαρχει οντως τροπος να βρεθει προβλημα και να φτιςχτει? Εκτος, αν ο τυπος εχει ενα ολοκληρο εργοστασιο με bga chips σπιτι του. Α! Και θα του την φτιαξει και δωρεαν.
sil_unique Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 εκτός από το reflow και το reballing υπάρχει και η αντικατάσταση του chip με καινούριο που είναι πιο σωστό σαν επισκευή. στα laptop αξίζει, σε κάρτες για desktop όχι 2
k0nan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν έχει καταστραφεί το chip απο δήθεν reflow με σωστό reballing θα είσαι οκ, δεν θα σου βγάλει πρόβλημα ούτε θα χρειαστεί να αγοράσεις chip.
Alex-V Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δε μπορεις ομως να ξερεις αν οντως εχει προβλημα το τσιπ η οχι. Να κανεις δηλαδη reballing και να ξαναχαλασει. Anyway απλα παραξενευτηκα τι θα εκανε αυτος. Δε μπορει να εχει bga για ολες τις καρτες. Ουτε ειναι λογικο να το κανει δωρεαν. Γιατι δε μιλαμε για φορματ. Μιλαμε για επαγγελματικη εργασια.
liverpoolman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Aναλογα με την τιμη και την εγγυηση που θα δωσει κρινεις...
k0nan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Έχουμε πολλούς δήθεν μάστορες που λένε για reballing και κάνουν μονο reflow όπως και πολλά καταστήματα , καλό είναι να το κάνουν μόνο επαγγελματίες για να έχεις σωστό αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα