Alithinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι ? Από php δεν έχω ιδέα, αλλά από ότι έχω καταλάβει είναι γλώσσα για το back end web development. Άμα δεν είναι καλή (που έχω δει πολλούς να παραπονιούνται για αυτή), τότε γιατί τόσες πολλές αγγελείες τη ζητάν, και αυτές που ζητάν εναλλακτικές γλώσσες back end είναι ελάχιστες ? Από web development δεν έχω εμπειρία, λίγο ασχολήθηκα με asp.net μιας και ήξερα ήδη c# / .NET, και δε με ενθουσίασε η ιδέα, και τελικά προτίμησα να επικεντρωθώ στο game development.
Dinos_12345 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει τεράστια αγορά και λόγω των cms που την χρησιμοποιούν. Εργαλείο είναι και η php απλά είναι σαν να παλεύεις να κόψεις ψωμί με ένα κουτάλι ενώ οι άλλες είναι κανονικά μαχαίρια.
alou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει, το καταλάβαμε ότι δεν σου αρέσει αλλά σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να γίνεσαι εριστικός και ότι το out of context vs μεταξύ 2 διαφορετικών εργαλείων μπορεί και να μην έχει κανένα νόημα? 2
leonidas_fs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι ? Από php δεν έχω ιδέα, αλλά από ότι έχω καταλάβει είναι γλώσσα για το back end web development. Άμα δεν είναι καλή (που έχω δει πολλούς να παραπονιούνται για αυτή), τότε γιατί τόσες πολλές αγγελείες τη ζητάν, και αυτές που ζητάν εναλλακτικές γλώσσες back end είναι ελάχιστες ? Από web development δεν έχω εμπειρία, λίγο ασχολήθηκα με asp.net μιας και ήξερα ήδη c# / .NET, και δε με ενθουσίασε η ιδέα, και τελικά προτίμησα να επικεντρωθώ στο game development. Η php ειναι φοβερή γλώσσα και συνεργάζεται άψογα με MySQL (και παρεμφερή databases) που χρησιμοποιεί το 99% του πλανήτη. Facebook, Yahoo, Wikipedia, Wordpress ειναι φτιαγμένα με PHP. Εαν δεν σου λέει κάτι αυτό, δες την παρακάτω εικόνα: Όπως φαίνεται η PHP είναι η leading γλώσσα προγραμματισμού για web development, απλά δεν αρέσει σε πολλούς, λόγω του οτι δεν εχει ούτε στο 5% την ευκολία της .NET και άλλων γλωσσών. Τόσο στο στήσιμο της PHP όσο και στο γράψιμο της!
pmav99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 ένα άλλο τεράστιο ατού της είναι η ευκολία στο deployment το οποίο και μεταφράζεται και σε φτηνό shared hosting
παπι Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι ? Από php δεν έχω ιδέα, αλλά από ότι έχω καταλάβει είναι γλώσσα για το back end web development. Άμα δεν είναι καλή (που έχω δει πολλούς να παραπονιούνται για αυτή), τότε γιατί τόσες πολλές αγγελείες τη ζητάν, και αυτές που ζητάν εναλλακτικές γλώσσες back end είναι ελάχιστες ? Από web development δεν έχω εμπειρία, λίγο ασχολήθηκα με asp.net μιας και ήξερα ήδη c# / .NET, και δε με ενθουσίασε η ιδέα, και τελικά προτίμησα να επικεντρωθώ στο game development. Σα γλωσσα ειναι gtp. Αλλα εχει μεγαλη ιστορια με τεραστιο codebase και τεράστιο community. Αυτα εχουν σα αποτέλεσμα, οι νεοι dev να καταλήγουν σε php. 2
defacer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Σαν γλώσσα προγραμματισμού, φάση computer science, είναι για το πέος τρικάβαλο. Να σημειώσω βέβαια ότι για να πεις κάτι τέτοιο καλό είναι να ξέρεις πέντε πράγματα από πέντε γλώσσες που δε μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους, γιατί π.χ. και η Ruby καλή ώρα που είναι πολύ ωραιότερη σα γλώσσα ας μη γελιόμαστε νομίζοντας ότι δεν έχει τα facepalm που της αναλογούν. Σαν εργαλείο για να κάνεις μια δουλειά, σπέρνει δεξιά κι αριστερά επειδή super low barrier to entry, similar enough to other C-style languages humongous amount of existing code that can be reused fundamentally very easy to set up an application server 1
masteripper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλά τα framework και τα διάφορα έξτρα που κάθονται πάνω σε αυτά αλλά άμα δεν έχεις την βάση (PHP)στο 1ο λαθάκι απλώς κοιτάς το υπερπέραν...
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 <p> π.χ. και η Ruby καλή ώρα που είναι πολύ ωραιότερη σα γλώσσα ας μη γελιόμαστε νομίζοντας ότι δεν έχει τα facepalm που της αναλογούν. Monkey Punching :/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα