Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλη μια φορά την είχα πατήσει με το iPAQ και τα Windows CE.

Τρομερή εμπειρία χρήσεις του mobile λειτουργικού την ms.

Πώς μια εταιρία που βγάζει λειτουργικά εδώ και 40 χρόνια δεν μπορεί να βγάλει ένα για κινητά;

Βασικά μπορεί, αλλά αποφάσισε ότι την συμφέρει καλύτερα να βγάζει χρήματα από τις εφαρμογές και όχι από τα κινητά. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Αν ήθελε πραγματικά να στηρίξει τα κινητά της:

1ον δεν θα έβαζε τις εφαρμογές της στο play store και

2ον θα επένδυε ένα μικρό κομμάτια από τα χρήματα που ξοδεύει για να δημιουργήσει πολλές ποιοτικές εφαρμογές για το δικό της store αποκλειστικά.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απλά κάντε τα κινητά και τα τάμπλετ που έχουν windows να έχουν τις ίδιες εφαρμογές και περιβάλλον με τους υπολογιστές και μια χαρά όλα.

• Like 2
Δημοσ.

Παρατήρησε κανένας ότι το κινητό αυτό έχει βγει από τον Φεβρουάριο του 16 και έχεις iris scanner ?

Όλα είναι θέμα marketing τελικά αυτό έχω καταλάβει εγώ ,όσο πιο επιθετικός είσαι τόσο πιο πολύ θα τραβήξεις

Δημοσ.

Έχω το Lumia 730 και δεν κολλάει πουθενά! Πάει σφαίρα και δεν χρειάζεται καθαρισμούς μνήμης κλπ.

Δυστυχώς τα μοναδικά αξιόπιστα κινητά σε χαμηλές τιμές. Αν πάρεις φτηνό Android δεν ξέρεις που θα πέσεις.

Αλλά ούτε Chrome, ούτε Firefox και ο μοναδικός εναλλακτικός browser, ο UC είναι για τα πανηγύρια (διότι κάτι άλλοι ανώνυμοι δεν κάνουν ούτε για φτύσιμο). Ο edge είναι ταχύτατος αλλά γιατί ο αποκλεισμός των άλλων; Απαράδεκτο.

Άλλα apps δεν ενδιαφέρουν καθόλου.

Δημοσ.

Έχω το Lumia 730 και δεν κολλάει πουθενά! Πάει σφαίρα και δεν χρειάζεται καθαρισμούς μνήμης κλπ.

Δυστυχώς τα μοναδικά αξιόπιστα κινητά σε χαμηλές τιμές. Αν πάρεις φτηνό Android δεν ξέρεις που θα πέσεις.

Αλλά ούτε Chrome, ούτε Firefox και ο μοναδικός εναλλακτικός browser, ο UC είναι για τα πανηγύρια (διότι κάτι άλλοι ανώνυμοι δεν κάνουν ούτε για φτύσιμο). Ο edge είναι ταχύτατος αλλά γιατί ο αποκλεισμός των άλλων; Απαράδεκτο.

επειδη εχω κ εγω 730 ναι πολυ καλο κινητο αλλα σφαιρα δεν παει ουτε απροβληματιστο ειναι ,ηταν επι εποχης 8.1 οχι με τα 10

δοκιμασε κανενα xiaomi με καλοστημενο miui η ακομα καλυτερα με epic rom που ειναι optimized miui k ελα να μου πεις για τα windows phone κ τα αδικαιολογητα πανακριβα των γνωστων εταιρειων android

Μην τα λες αυτά, όποτε κάποιος τολμήσει να αμφισβητήσει το Όραμα ενός μεγαλοεπιχειρηματία πετάγονται οι κλασικοί γραφικοί του Insomnia να τον κράξουν ως "ελληναρά", "αδαή", ότι "παριστάνει τον παντογνώστη", "να σε φωνάξουν εσένα να παίρνεις εκατομμύρια", μπλα μπλα μπλα

Αναρωτιέμαι γιατί δεν ήρθαν και σ'αυτό το θρεντ να μας πουν τί "ελληναράδες" είμαστε όσοι αμφισβητούσαμε το Επιχειρηματικό Όραμα της microsoft, όταν έριχνε από βράχο σε γκρεμό τα windows phone με τις ηλίθιες επιλογές της.

καλα το τι λενε τα καμενα fanboys κ οι αργοσχολοι παντογνωστες του insomia λιγο με ενδιαφερει

αυτο που εγραψα παραπανω ισχυει 100% κ δεν ηθελε να κανεις αναλυση τζιρων ουτε να φαντασιωνεσαι οτι εισαι μεγαλοπροεδρος για να το δεις

• Like 2
Δημοσ.

Αυτη η  HP στο mobile κομματι θα μπορουσε να χει λαμπρη παρουσία αν καθόταν σε ενα λειτουργικό (android) και αφοσιωνόταν σε αυτο... αφοσιωνοταν στην ενεργη υποστηριξη του. Δεν το εχει σε θεματα που απαιτουν μακροχρονη δεσμευση. Ειναι λιγο fire & forget εταιρια σε αυτά, και γι αυτο ηταν παντα στους losers (σε αντιθεση με αλλα τμηματα της εταιριας)

Αν αυτο το X3 φορουσε android θα ειχε γράψει καλές πωλησεις... γιατι σαν συσκευη ηταν αψογη.

Εκτος απο την καμερα, τα διαφορα φθηνα πλαστικα στοιχεια στην κατασκευη και φυσικα την απαραδεκτη τιμολογηση.

Δημοσ.

Τις εχεις χρησιμοποιησει σε αλλο τηλεφωνο και ειδες οτι δε σου χρειαζονται; Ή οι αναγκες σου προσαρμοζονται στις δυνατοτητες του λογισμικου;

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό από μόνο του αποτελεί κύκνειο άσμα αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθει η MS με νέο λειτουργικό πιο δυνατό...

Aκόμα κι αν το έκανε φίλε μου, ποιός θα την εμπιστευθεί;

Οι σοβαρές εταιρίες δεν εγκαταλείπουν τα προϊόντα τους πρώτες.

Η microsoft καταργούσε λειτουργίες δικών της προιόντων (skype κλπ) στα windows phone πρώτη από πολλούς άλλους...

Κι άλλα λειτουργικά έχουν αποτύχει, αλλά οι εταιρίες που τα έφτιαχναν ήταν οι τελευταίες που σταματούσαν να τα υποστηρίζουν.

Δημοσ.

Α, ρε Λέοντα με τις "σοφίες" σου. Γιατί δεν λες ότι το 730 το πήρες ΜΤΧ με ένα τριαντάρι γιατί τόσα μπορούσες να διαθέσεις αντί να λες ότι σε "καλύπτει";

Δηλαδή αν σου χαριζαν ένα Note 8 δεν θα σε κάλυπτε;

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα το 535. Καταπληκτικες φωτογραφιες η μπαταρια του θηριο και ετρεχε win 10. Ετρεχα ολες τις σημαντικες εφαρμογες χωρις προβλημα.το προβλημα ηρθε απο την ραμ.ειχε ενα γιγα.οταν βαρυνε το messenger και το fb δεν δουλευαν σωστα.οχι οτι δουλευουν τελεια και στο samsung j3 2016 που εχει 1.5 γιγα ραμ.γιατι?στο ενα ελειπε η ραμ στο android ομως ειναι για γελια το λειτουργικο.και στα bench το lumia 535 το κερδιζει με διαφορα.κι εχουν 4πυρηνο επεξεργαστη και τα δυο και μαλιστα της σαμσονγκ τρεχει και 0.2 ghz καλυτερα.ο κοσμος δεν απεκτησε windows phone οχι επειδη ηταν αχρηστα αλλα επειδη δεν μπορουσε να παιξει το αυθεντικο candy crash saga.gtp

• Like 2
Δημοσ.

Ειχα το 535. Καταπληκτικες φωτογραφιες η μπαταρια του θηριο και ετρεχε win 10. Ετρεχα ολες τις σημαντικες εφαρμογες χωρις προβλημα.το προβλημα ηρθε απο την ραμ.ειχε ενα γιγα.οταν βαρυνε το messenger και το fb δεν δουλευαν σωστα.οχι οτι δουλευουν τελεια και στο samsung j3 2016 που εχει 1.5 γιγα ραμ.γιατι?στο ενα ελειπε η ραμ στο android ομως ειναι για γελια το λειτουργικο.και στα bench το lumia 535 το κερδιζει με διαφορα.κι εχουν 4πυρηνο επεξεργαστη και τα δυο και μαλιστα της σαμσονγκ τρεχει και 0.2 ghz καλυτερα.ο κοσμος δεν απεκτησε windows phone οχι επειδη ηταν αχρηστα αλλα επειδη δεν μπορουσε να παιξει το αυθεντικο candy crash saga.gtp

Συμφωνώ μαζί σου με μια διαφορά. Η εφαρμογή του Facebook είναι μάπα γιατί έτσι την έκανε το Facebook.

Αν βάλεις πχ το flow for Facebook θα δεις ότι είναι καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό νομίζω ότι ίσχυε περισσότερο πριν 2-3 χρόνια. Πλέον και με ένα φτηνό android κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.

Δημοσ.

Εμενα παντως στο άρθρο με κεντρισε πως ο υπευθυνος ηπειρου της Hp ειναι Ελληνας.Μπραβο

και στην dell, lenovo, acer και σε άλλες μεγάλες ήταν είναι γνωστό όνομα αλλα απόσο ξέρω δεν είναι Έλληνας, τυγχάνει να έχει ρίζες το επίθετο του απλά.

Δημοσ.

επειδη εχω κ εγω 730 ναι πολυ καλο κινητο αλλα σφαιρα δεν παει ουτε απροβληματιστο ειναι ,ηταν επι εποχης 8.1 οχι με τα 10

δοκιμασε κανενα xiaomi με καλοστημενο miui η ακομα καλυτερα με epic rom που ειναι optimized miui k ελα να μου πεις για τα windows phone κ τα αδικαιολογητα πανακριβα των γνωστων εταιρειων android

Καλά το επόμενο κινητό που θα πάρω θα είναι το Redmi δεν το συζητώ, αλλά αυτό που λες με τα κολλήματα εμένα δεν μου έχει τύχει ως τώρα. Ας πάρω το Redmi και μετά θα μπορώ να κάνω σύγκριση για να διαπιστώσω αυτό που λες, το οποίο βέβαια όλοι το λένε.

Δημοσ.

Θα πείτε ότι κράζουμε πάλι αλλά για να δούμε γιατί Android και ios και όχι Windows. Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας των Windows? Από το 3.1 μέχρι το windows 7 είχε εικονίδια τα οποία άνοιγες και έτρεχες το πρόγραμα και κάτω είχε το menou έναρξη και διάβαζες και έτρεχες τα διάφορα προγράμματα. Πήρε λοιπόν η Apple και αντέγραψε τα κουτάκια

images?q=tbn:ANd9GcTHafJ6GEYfWoJSH-05OSw

το ίδιο και με το Android

sonyconceptui.jpg

και πας και μου βάζεις κάτι κουτιά αγχωτικά στο κινητό λες και δεν είναι  windows είναι καμια κινεζιά

333758.jpg?itok=863cHNG0

Γιατί? Τώρα βέβαια πολύ θα πουν είναι πιο ωραίο είναι καινούριο... δεν ειναι familiar όμως.

Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι το πρόβλημα δεν ήταν τα "κουτάκια" αλλά ότι τα apps των Windows 7 δεν ήταν συμβατά με των Windows 8 επομένως οι developers και οι αγοραστές έμειναν στα κρύα του λουτρού. Επίσης προφανώς δεν έχεις δουλέψει ποτέ Windows Phone. Eπειδή τα "κουτάκια" (δηλαδή πλακίδια) ήταν ενεργά εικονίδια στα οποία έβλεπες διαρκώς ανανεούμενες πληροφορίες (φωτό, ειδήσεις, καιρός κλπ.), δηλαδή  καλύτερα από widgets και σίγουρα κλάσεις καλύτερα από στατικά εικονίδια. Εικά αν είσαι Windows Phone χρήστης και μετά πας σε Apple (που ούτε widgets δεν μπορείς να βάλεις στην κεντρική οθόνη) θα πάθεις πολιτισμικό σοκ. Ευτυχώς τα Android είναι σαφώς καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...