emperorN Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα θελω να φτιάξω sleeve καλώδια το θεμα οτι δεν θελω να φτιαξω τα ηδη υπάρχων και για θεμα εγγύησης αλλα κυρίως γιατι δεν θελω να με περιορίσει το μήκος στο μανατζαρισμα των καλωδίων ..οποτε τι μπορω να κανω υπάρχει καλωδιο π/χ με το μετρο και μετα του περνας το πουκαμισο? υπαρχει καλώδιο με το πουκαμισακι και απλα εσυ περνας τα πινς? τα φωτα σας .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα θελω να φτιάξω sleeve καλώδια το θεμα οτι δεν θελω να φτιαξω τα ηδη υπάρχων και για θεμα εγγύησης αλλα κυρίως γιατι δεν θελω να με περιορίσει το μήκος στο μανατζαρισμα των καλωδίων ..οποτε τι μπορω να κανω υπάρχει καλωδιο π/χ με το μετρο και μετα του περνας το πουκαμισο? υπαρχει καλώδιο με το πουκαμισακι και απλα εσυ περνας τα πινς? τα φωτα σας .. Θέλεις καλώδιο πας σε καταστήμα με ηλεκτρολογικα και περνεις καλώδιο 18 awg βάζουν συνήθως που ειναι 1μμ κόβεις όσο θέλεις, περνάς crimp, περνάς sleeve και έτοιμος χονδρικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Πολύ χρήσιμος ο οδηγός της karen στο thelab.gr αξίζει ένα διάβασμα. Οποίος έχει Λίνκ αν γίνεται να το ανεβάσει γιατί δεν τον βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 ωραία ως εδώ απο εκει και πέρα τι sleeved nα δουλέψω και από θέμα ποιότητας μιας και ειμαι εντελώς αρχάριος στο θέμα και δεύτερον ευκολία στην εγκατάσταση ..επίσης λογικά θα χρειαστώ και κάποια εργαλεία σωστα? έχω δει και κιτ άλλα και μεμονωμένα /τεμ ας πούμε... μαγαζί για προμήθειες? https://www.cable-sleeving.com/ μου αρέσει αυτό άλλα δαγκώνει! https://www.thelab.gr/forums/topic/111534-%CE%BD%CE%B1-sleeve-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%AE-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7-sleeve-the-ultimate-sleeving-guide/ ορίστε ναι ειναι καλος απλα δεν ξερω εγω ποου θελω απο την αρχη δεν με βοήθησε πάρα πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μετράς τι μήκος καλώδια θέλεις, πχ το 24 αρι θέλεις 50 πόντους, το 8αρι της μητρικής 120, και της κάρτας θέλεις 90 Ξεκινας 24 χ0,5, 8χ1,2, 8χ0,9 βλέπεις ότι π, ο βγαίνουν 50 μέτρα καλώδια καλώδια άρα περνεις τουλάχιστο 60 μέτρα sleeve Αν τα κάνεις όλα από την αρχή θέλεις 1 καλό κοφτακι, 1 πρεσσα για τα πιν (crimping tool), τα ανάλογα pin και connector 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ευχαριστώ για τις πληροφορίες ξεκινάω απο δεύτερα χωρίς ιδέα του τι πάω να κάνω άπλα με βάση του τι έχω στο μυαλό μου και κάποιες βασικές ιντερνετικες γνώσεις βοήθεια μου λοιπόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θέλεις καλώδιο πας σε καταστήμα με ηλεκτρολογικα και περνεις καλώδιο 18 awg βάζουν συνήθως που ειναι 1μμ κόβεις όσο θέλεις, περνάς crimp, περνάς sleeve και έτοιμος χονδρικά Αυτο το 18 awg ειναι για ολα τα τροφοδοτικα ανεξαρτητου watts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 βασικά 15awg 17 awg kai 23 awg από το μεγαλύτερο στο μικρότερό το 17 awg καλύπτει σχεδόν όλα τα νορμάλ συστήματα λίγο πιο χοντρό από το 18 και πλέον όλα τα συγχρονία τροφοδοτικά αυτό βάζουν ... εγω 17αρη πηρα για το δικό μου πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αυτο το 18 awg ειναι για ολα τα τροφοδοτικα ανεξαρτητου watts? Επειδή τα φορτία μοιράζονται (πχ δε μια κάρτα γραφικών έχεις τουλάχιστον 3 παροχές σε 12v) θα καλύψει τα πάντα χωρίς πρόβλημα Αρκετές εταιρίες βάζουν και μικρότερα καλώδια, όπως και πολλές προεκτάσεις ειν με αρκετά μικρότερα καλώδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 TS έκανες τπτ τελικά με τα καλώδια,? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperorN Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν ναι εκανα την παραγγελιά μάλλον την πρωτη παραγγελία απο mdpc καλωδιο 17awg μιας και ειναι αρκετα τα μετρα αυτα που θα φτιάξω ειναι το 24πινο το 8πινο μητρικής και cpu 4+4 +8 συνολο 50 μετρα πηρα 60 μετρα ..sleeved πήρα 80 10+30+40 θα παίξω διχρωμία και το τριτο χρώμα θα μπει στην αντλία όταν έρθει η λούπα θα ντύσω οτι υπαρχει σε καλωδιο front panel ανεμιστήρες ολα τα εσωτερικά καλώδια και του ρεύματος έως ένα σημείο .. το κόστος ετσουξε σε σχέση με κιτ προεκτασεων αλλα καμια σχεση σε θεμα αποτελεσματος δουλειάς ..σύνολο της πρώτης παραγγελιάς ...... μαζί με μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα