Προς το περιεχόμενο

περι sleeving

emperorN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα  θελω να φτιάξω sleeve καλώδια το θεμα οτι δεν θελω να φτιαξω τα ηδη υπάρχων και για θεμα εγγύησης αλλα κυρίως γιατι δεν θελω να με περιορίσει το μήκος στο μανατζαρισμα των καλωδίων ..οποτε τι μπορω να κανω υπάρχει καλωδιο π/χ με το μετρο και μετα του περνας το πουκαμισο? υπαρχει καλώδιο  με το πουκαμισακι και απλα εσυ περνας τα πινς? τα φωτα σας .. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

καλησπέρα θελω να φτιάξω sleeve καλώδια το θεμα οτι δεν θελω να φτιαξω τα ηδη υπάρχων και για θεμα εγγύησης αλλα κυρίως γιατι δεν θελω να με περιορίσει το μήκος στο μανατζαρισμα των καλωδίων ..οποτε τι μπορω να κανω υπάρχει καλωδιο π/χ με το μετρο και μετα του περνας το πουκαμισο? υπαρχει καλώδιο με το πουκαμισακι και απλα εσυ περνας τα πινς? τα φωτα σας ..

Θέλεις καλώδιο πας σε καταστήμα με ηλεκτρολογικα και περνεις καλώδιο 18 awg βάζουν συνήθως που ειναι 1μμ

κόβεις όσο θέλεις, περνάς crimp, περνάς sleeve και έτοιμος χονδρικά

• Like 1

Πολύ χρήσιμος ο οδηγός της karen στο thelab.gr αξίζει ένα διάβασμα. Οποίος έχει Λίνκ αν γίνεται να το ανεβάσει γιατί δεν τον βρίσκω

ωραία ως εδώ απο εκει και πέρα τι sleeved nα δουλέψω και από θέμα ποιότητας  μιας και ειμαι εντελώς αρχάριος στο θέμα και δεύτερον ευκολία στην εγκατάσταση ..επίσης λογικά θα χρειαστώ και κάποια εργαλεία σωστα? έχω δει και κιτ άλλα και μεμονωμένα /τεμ ας πούμε... μαγαζί για προμήθειες?  https://www.cable-sleeving.com/ μου αρέσει αυτό άλλα δαγκώνει! 

https://www.thelab.gr/forums/topic/111534-%CE%BD%CE%B1-sleeve-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%AE-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7-sleeve-the-ultimate-sleeving-guide/ ορίστε ναι ειναι καλος απλα δεν ξερω εγω ποου θελω απο την αρχη δεν με βοήθησε πάρα πολύ...

• Moderators

Μετράς τι μήκος καλώδια θέλεις, πχ το 24 αρι θέλεις 50 πόντους, το 8αρι της μητρικής 120, και της κάρτας θέλεις 90

Ξεκινας 24 χ0,5, 8χ1,2, 8χ0,9

βλέπεις ότι π, ο βγαίνουν 50 μέτρα καλώδια καλώδια άρα περνεις τουλάχιστο 60 μέτρα sleeve

Αν τα κάνεις όλα από την αρχή θέλεις

1 καλό κοφτακι, 1 πρεσσα για τα πιν (crimping tool), τα ανάλογα pin και connector

• Like 1

ευχαριστώ για τις πληροφορίες ξεκινάω απο δεύτερα χωρίς ιδέα του τι πάω να κάνω άπλα με βάση του  τι έχω στο μυαλό μου και κάποιες βασικές ιντερνετικες γνώσεις   βοήθεια μου λοιπόν! 

Θέλεις καλώδιο πας σε καταστήμα με ηλεκτρολογικα και περνεις καλώδιο 18 awg βάζουν συνήθως που ειναι 1μμ

κόβεις όσο θέλεις, περνάς crimp, περνάς sleeve και έτοιμος χονδρικά

Αυτο το 18 awg ειναι για ολα τα τροφοδοτικα ανεξαρτητου watts?

βασικά 15awg 17 awg kai 23 awg από το μεγαλύτερο στο μικρότερό  το 17 awg καλύπτει σχεδόν όλα τα νορμάλ συστήματα λίγο πιο χοντρό από το 18 και πλέον όλα τα συγχρονία τροφοδοτικά αυτό βάζουν ... εγω 17αρη πηρα για το δικό μου πάντως 

• Moderators

Αυτο το 18 awg ειναι για ολα τα τροφοδοτικα ανεξαρτητου watts?

Επειδή τα φορτία μοιράζονται (πχ δε μια κάρτα γραφικών έχεις τουλάχιστον 3 παροχές σε 12v) θα καλύψει τα πάντα χωρίς πρόβλημα

Αρκετές εταιρίες βάζουν και μικρότερα καλώδια, όπως και πολλές προεκτάσεις ειν με αρκετά μικρότερα καλώδια

Λοιπόν ναι εκανα την παραγγελιά μάλλον την πρωτη παραγγελία απο mdpc καλωδιο 17awg μιας και ειναι αρκετα τα μετρα αυτα που θα φτιάξω  ειναι το 24πινο το 8πινο μητρικής και cpu 4+4 +8 συνολο 50 μετρα πηρα 60 μετρα ..sleeved πήρα 80 10+30+40 θα παίξω διχρωμία και το τριτο χρώμα θα μπει στην αντλία όταν έρθει η λούπα θα ντύσω οτι υπαρχει σε καλωδιο front panel ανεμιστήρες ολα τα εσωτερικά καλώδια και του ρεύματος έως ένα σημείο .. το κόστος ετσουξε σε σχέση με κιτ προεκτασεων αλλα καμια σχεση σε θεμα αποτελεσματος δουλειάς ..σύνολο της πρώτης παραγγελιάς  ...... μαζί με μεταφορικά :cry:  :cry:    

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...