chrisxkar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Σε όλα; Σε όλα ποια; Τα κινέζικα; απο την στιγμη που η μπαταρια εχει συγκεκριμενο αριθμο φορτησεων και μετα φθηνει η ζωη της και η αντοχη της θα επρεπε να μπορει να αφαιρεθει.Λιγο r&d σε αφαιρουμενη μπαταρια ωστε να ειναι μικρη θα μπορουσε να πεσει αλλα γιατι να κανουν αφου οταν θα χρειαστεις θα σε κοπανησουν ενα υπερκοστολογημενο 70-80-100 ευρω και θα αναγκαστεις να τα δωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 απο την στιγμη που η μπαταρια εχει συγκεκριμενο αριθμο φορτησεων και μετα φθηνει η ζωη της και η αντοχη της θα επρεπε να μπορει να αφαιρεθει.Λιγο r&d σε αφαιρουμενη μπαταρια ωστε να ειναι μικρη θα μπορουσε να πεσει αλλα γιατι να κανουν αφου οταν θα χρειαστεις θα σε κοπανησουν ενα υπερκοστολογημενο 70-80-100 ευρω και θα αναγκαστεις να τα δωσεις. Και θα έχεις κάτι τέτοιο; Είδαμε πόσο επιτυχία είχε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Και θα έχεις κάτι τέτοιο; Είδαμε πόσο επιτυχία είχε.. Επειδη με την πρωτη προσπαθεια απο μια εταιρεια δεν βγηκε καλο σημαινει οτι πρεπει να απορριφθει σαν ιδεα ε?καλη λογικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amveria Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Κοίτα, για να γίνει "ανάρτηση σχολείων" (δημοτικών ή γυμνασίων) χρειάζονται πολύ βαριά μηχανήματα (γερανοί κτλ). Δεν νομίζω λοιπόν ότι το forum κινδυνεύει από αναρτήσεις σχολείων. Από κάτι άλλο κινδυνεύει, αλλά μάλλον δεν το καταλαβαίνεις... Σε ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση, βλέπεις εκείνη την ώρα και μετά από μία πολύ γεμάτη εβδομάδα ο νους σχεδόν υπολειτουργούσε. Για πες μου όμως από τι άλλο που δεν καταλαβαίνω κινδυνεύει; Εσύ σαν λιγάκι μεγαλύτερος κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Σε όλα; Σε όλα ποια; Τα κινέζικα;Ειναι κινεζικο το αυτοκινητο σου; Ειναι κινεζικος ο συναγερμος σου; Ειναι κινεζικο το πληκτρολογιο/mouse σου; Και εδω μιλαμε για κινητο το οποιο δουλευει 24/7 που πανω στο χρονο εχει χασει χαλαρα το 30%. Βλεπεις που σας εφτασε η μοδα samsung/apple.. να σας σκαει το κινητο στα μουτρα ή να ειστε σε κατασταση αναγκης και να βλεπετε πως φουσκωνει σαν φαρινα γιωτης. Και ολα αυτα για να κερδισετε 2 χιλιοστα.. Και ΑΝ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amveria Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα φίλε μου,δεν κατάλαβες. Το είπα με την έννοια ότι η apple σαν apple δεν έχει δικό της εργοστάσιο. Τώρα, εάν έκανε την βλακεία που έκανε και η samsung, τότε ναι, της αξίζει κάθε (προσβολή) στο όνομα της. Άλλα, θεωρώ πως βιαζόμαστε να την κρίνουμε. Καλησπέρα και πάλι φίλε markos9, Το ότι η Apple δεν έχει "δικό της" εργοστάσιο επέτρεψέ μου να σε ενημερώσω ότι το γνωρίζω αφού αυτό φαίνεται άλλωστε έμμεσα και από το μήνυμα στο οποίο "πατάς" για να απαντήσεις. Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει την άποψή του πόσω/πόσο δε μάλλον όσων έχουν και ιδίων όφελος να διασκευάσουν μία εικόνα για την Apple, είτε αυτή πρόκειται να είναι προς υποστήριξη αυτής είτε εις βάρος της. Διατυπώνω και πάλι πως βιάζομαι να κρίνω μία κατάσταση, απλά ρωτάω και παρακαλώ να μου απαντήσεις εκ των προτέρων για να γνωρίζω πως θα κρίνουμε την όλη κατάσταση αν και όταν βγουν τα σχετικά πορίσματα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ειναι κινεζικο το αυτοκινητο σου; Ειναι κινεζικος ο συναγερμος σου; Ειναι κινεζικο το πληκτρολογιο/mouse σου; Και εδω μιλαμε για κινητο το οποιο δουλευει 24/7 που πανω στο χρονο εχει χασει χαλαρα το 30%. Βλεπεις που σας εφτασε η μοδα samsung/apple.. να σας σκαει το κινητο στα μουτρα ή να ειστε σε κατασταση αναγκης και να βλεπετε πως φουσκωνει σαν φαρινα γιωτης. Και ολα αυτα για να κερδισετε 2 χιλιοστα.. Και ΑΝ! Τι συγκρίνεις τώρα; Αυτοκίνητα με κινητά; Μάλιστα.. το ακούσαμε και αυτό. Άμα δεν σου κάνει τράβα στο Gearbest βρομάει ο τόπος από σαβούρες με αποσπώμενες μπαταρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 https://m.9gag.com/gag/aDzXVrK?ref=fbp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Τι συγκρίνεις τώρα; Αυτοκίνητα με κινητά; Μάλιστα.. το ακούσαμε και αυτό. Άμα δεν σου κάνει τράβα στο Gearbest βρομάει ο τόπος από σαβούρες με αποσπώμενες μπαταρίες. Εμ οπου το χανεις λες τι συγκρινω τωρα; 1920 οπως ειπαμε ζεις. Απο gearbest παρε εσυ μιας και σε βλεπω πιο ασφαλες απο samsung/apple. Εισαι και ο μονος εξαλλου που υποστηριζει πως ειναι καλυτερο η μη αποσπομενη μπαταρια. Προσεχε μονο μη σου παραφουσκωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Το να μπορείς να αλλάξεις μόνος σου μπαταρία είναι ευκολία, αλλά όλο και περισσότερες συσκευές πάνε στη λογική της fix κατασκευής για να μη μπορείς να βάλεις χέρι με τίποτα. Κερδίζεις ελαφρώς σε μέγεθος (αδιάφορο για πολλούς πιστεύω, μιλάμε για χιλιοστά) και στην αδιαβροχοποίηση; Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν μπορούν να βάλουν μαζί αδιαβροχοποίηση και αποσπώμενη μπαταρία. Και για θέμα αυτονομίας να θέλεις να μπορείς να αλλάζεις μπαταρία είναι πιο βολικό να κουβαλάς μαζί σου μια έξτρα μπαταρία παρά ένα powerbank. Για μένα ο βασικός λόγος είναι να μη μπορεί ο κάτοχος να κάνει ούτε την πιο απλή επισκευή στη συσκευή (αλλαγή μπαταρίας) αν δεν πάει στο service. Μπορεί να είμαι και λάθος όμως, δεν ξέρω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Η γελοια αδιαβροχοποιηση που εχουν τα κινητα μπορει να γινει και με αποσπωμενη μπαταρια. Ο λογος ειναι αυτος που ειπες και γενικα με το που αρχιζει να τα φτηνει η μπαταρια να αλλαζει ο αλλος συσκευη ή να σκαει 30-40αρια στα service + το στιγμα που αφηνει το κινητο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Η γελοια αδιαβροχοποιηση που εχουν τα κινητα μπορει να γινει και με αποσπωμενη μπαταρια. Ο λογος ειναι αυτος που ειπες και γενικα με το που αρχιζει να τα φτηνει η μπαταρια να αλλαζει ο αλλος συσκευη ή να σκαει 30-40αρια στα service + το στιγμα που αφηνει το κινητο Κάτι που ανοιγοκλείνει, δεν μπορεί να σου προσφέρει την ίδια προστασία από το νερό και την υγρασία κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Η γελοια αδιαβροχοποιηση που εχουν τα κινητα μπορει να γινει και με αποσπωμενη μπαταρια. Ο λογος ειναι αυτος που ειπες και γενικα με το που αρχιζει να τα φτηνει η μπαταρια να αλλαζει ο αλλος συσκευη ή να σκαει 30-40αρια στα service + το στιγμα που αφηνει το κινητο Το ρολόι μου, όταν αλλάξω μπαταρία, χρειάζεται ειδική αδιαβροχοποίηση για να παραμείνει στεγανό. Εσύ πιστεύεις ότι μια αποσπόμενη μπαταρία, θα μπορεί να έχει αυτή την ιδιότητα. Μένει να το δούμε στην πράξη από κάποια εταιρία νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Το ρολόι μου, όταν αλλάξω μπαταρία, χρειάζεται ειδική αδιαβροχοποίηση για να παραμείνει στεγανό. Εσύ πιστεύεις ότι μια αποσπόμενη μπαταρία, θα μπορεί να έχει αυτή την ιδιότητα. Μένει να το δούμε στην πράξη από κάποια εταιρία νομίζω. Το εχουμε δει τουλαχιστον απο το 2014 στην πραξη αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Το εχουμε δει τουλαχιστον απο το 2014 στην πραξη αυτο. Καλά, εσύ δε μετράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα