amveria Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Γιατί έχει η apple δικό της εργοστάσιο και δεν το ξέρουμε; Απ΄ όσο ξέρω την φοξκον είναι και όχι της apple Καλησπέρα, δηλαδή όταν μας δίνει η Apple ένα προϊόν λέμε τι ...μαμάτο προϊόν μας έδωσε, αλλά όταν είναι ελαττωματικό θα λέμε ότι δεν το έφτιαξε η ίδια άρα φταίει η γραμμή παραγωγής; Παρακαλώ πολύ αν κατάλαβα καλά ΜΗΝ απαντήσεις, αν όμως κατάλαβα λάθος προσπάθησε σε παρακαλώ και πάλι να με διαφωτίσεις. Ευχαριστώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, δηλαδή όταν μας δίνει η Apple ένα προϊόν λέμε τι ...μαμάτο προϊόν μας έδωσε, αλλά όταν είναι ελαττωματικό θα λέμε ότι δεν το έφτιαξε η ίδια άρα φταίει η γραμμή παραγωγής; Παρακαλώ πολύ αν κατάλαβα καλά ΜΗΝ απαντήσεις, αν όμως κατάλαβα λάθος προσπάθησε σε παρακαλώ και πάλι να με διαφωτίσεις. Ευχαριστώ. Καλησπέρα φίλε μου,δεν κατάλαβες. Το είπα με την έννοια ότι η apple σαν apple δεν έχει δικό της εργοστάσιο. Τώρα, εάν έκανε την βλακεία που έκανε και η samsung, τότε ναι, της αξίζει κάθε (προσβολή) στο όνομα της. Άλλα, θεωρώ πως βιαζόμαστε να την κρίνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα φίλε μου,δεν κατάλαβες. Το είπα με την έννοια ότι η apple σαν apple δεν έχει δικό της εργοστάσιο. Τώρα, εάν έκανε την βλακεία που έκανε και η samsung, τότε ναι, της αξίζει κάθε (προσβολή) στο όνομα της. Άλλα, θεωρώ πως βιαζόμαστε να την κρίνουμε. αυτά γίνονται γιατί οι ουρές έξω απο τα μαγαζιά για να πάρουν το νέο iphone day1 κάνουν χιλιόμετρα για αυτό και οι εταιρείες πλακώνονται να δώσουν πράμα στον λαό και ας είναι και σκάρτο αφου σου λέει έτσι και αλλιώς θα πουλήσω. η foxcon ότι την πληρώσεις και χρόνο της δώσεις θα σου φτιάξει , αν κάποιοι δίνουν χιλιάρικα και κάνουν ουρές για τα day 1 σαν υστερικοί αυτοί φταίνε που δεν περιμένουν πρώτα να βγει ένα κινητό να δούνε τι παίζει. και λέω αυτοί φταίνε γιατί η apple έξυπνη εταιρεία είναι και το κέρδος της θα κοιτάξει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cp5120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παρακαλώ πολύ να σταματήσουμε άμεσα την ανάρτηση σχολείων και απόψεων και να επικεντρωθούμε στην ουσία του άρθρου. Κοίτα, για να γίνει "ανάρτηση σχολείων" (δημοτικών ή γυμνασίων) χρειάζονται πολύ βαριά μηχανήματα (γερανοί κτλ). Δεν νομίζω λοιπόν ότι το forum κινδυνεύει από αναρτήσεις σχολείων. Από κάτι άλλο κινδυνεύει, αλλά μάλλον δεν το καταλαβαίνεις... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 αυτά γίνονται γιατί οι ουρές έξω απο τα μαγαζιά για να πάρουν το νέο iphone day1 κάνουν χιλιόμετρα για αυτό και οι εταιρείες πλακώνονται να δώσουν πράμα στον λαό και ας είναι και σκάρτο αφου σου λέει έτσι και αλλιώς θα πουλήσω. η foxcon ότι την πληρώσεις και χρόνο της δώσεις θα σου φτιάξει , αν κάποιοι δίνουν χιλιάρικα και κάνουν ουρές για τα day 1 σαν υστερικοί αυτοί φταίνε που δεν περιμένουν πρώτα να βγει ένα κινητό να δούνε τι παίζει. και λέω αυτοί φταίνε γιατί η apple έξυπνη εταιρεία είναι και το κέρδος της θα κοιτάξει..... Καλημέρα φίλε μου, σε αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα! Όλα τα πράγματα και μάλιστα τα συγκεκριμένα θέλουν τον χρόνο τους, ώστε να στρώσουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomya Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχουμε να κάνουμε με την samsung ή την Apple για τα προβλήματα με τις μπαταρίες. Είναι και οι δυο περιπτώσεις σαν να κοιτάμε το δέντρο και όχι το "δάσος" προβλημάτων που παρουσιάζονται στα σουπερ ασταθή υλικά με τα οποία κατασκευάζονται οι μπαταριές στις ηλεκτρονικές συσκευές. Κανονικά ως καταναλωτές πρέπει να απαιτήσουμε από όλες τις εταιρίες να χρησιμοποιούν μπαταριές που δεν σκάνε, δεν φουσκώνουν δεν καίνε σπίτια και αυτοκίνητα. Τι πάει να πει η έκφραση," ένταξη όλα κάλα αφού φουσκώνει μια μπαταρία στο ένα εκατομμύριο ή μια μπαταριά στις 25.000"; Καμία μπαταρία σε καμία συσκευή δεν πρέπει να δημιουργεί προβλήματα. Αν δεν μπορούν να φτιάξουν τέτοιες μπαταρίες ας μην πουσαρουν τις συσκευές με high end επεξεργαστές. Φαντάσου να οδηγείς και ξαφνικά η μπαταρία να αρχίσει να κάνει κόλπα ή να έχεις βάλει την συσκευή για φόρτιση, να πέσεις για ύπνο και η συσκευή να πάρει φωτιά. Στο παρακάτω ντοκιμαντέρ θα δείτε ότι έχει πέσει αεροπλάνο που μετέφερε εμπορεύματα διότι πήρε Φωτιά μια από τις 18.000 μπαταρίες που κουβαλούσε. Οι μπαταρίες ήταν μέσα σε ηλεκτρονικές συσκευές. https://www.youtube.com/watch?v=pbL_rgeJAZY Οι μπαταρίες των ηλεκτρονικών συσκευών είναι τόσο ασταθείς που ακόμα και μια μεγάλη απότομη αυξομείωση της θερμοκρασίας περιβάλλοντος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Oι μπαταρίες είναι ασταθείς γιατί οι κωλοεταιρίες που υποστηρίζετε τόσο φανάτικα κάποιοι (λες και παίρνετε ποσοστά) χρησιμοποιούν παλιο-υλικά με οσο το δυνατόν λιγότερο κόστος. Κι αντί σαν καταναλωτές (εσάς που κάνετε σαν λυσσασμένες χήρες για κινητά του χιλιάρικου) να τις μποϋκοτάρετε μπας και βάλουν μυαλό, τις υποστηρίζετε απόλυτα κιόλας. Ρε μπας και ψεκάζουν από τα κινητά τελικά; Δε λυπάστε τα λεφτά σας ρε κακομοίρηδες; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Oι μπαταρίες είναι ασταθείς γιατί οι κωλοεταιρίες που υποστηρίζετε τόσο φανάτικα κάποιοι (λες και παίρνετε ποσοστά) χρησιμοποιούν παλιο-υλικά με οσο το δυνατόν λιγότερο κόστος. Κι αντί σαν καταναλωτές (εσάς που κάνετε σαν λυσσασμένες χήρες για κινητά του χιλιάρικου) να τις μποϋκοτάρετε μπας και βάλουν μυαλό, τις υποστηρίζετε απόλυτα κιόλας. Ρε μπας και ψεκάζουν από τα κινητά τελικά; Δε λυπάστε τα λεφτά σας ρε κακομοίρηδες; Πες τα! Γιαυτο προτιμαω κινητα zerphone και turbo-x διοτι δεν υποστηρiζονται απο οπαδους και καταλαβανε ποιος ηταν ο λογος. Τωρα εκει δεν σκανε οι μπαταριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makridis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παίδες το να φουσκώσουν 5-6 ή 10 μπαταρίες μεταξύ δεκάδων εκατομυρίων συσκευών δεν είναι πρόβλημα (τονίζω - Να φουσκώνουν - Όχι να αναφλέγονται). Η πιθανότητα να πέσει το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύεις είναι πολύ μεγαλύτερη. Όποτε ηρεμήστε και περιμένετε να δείτε αν θα είναι γενικό το πρόβλημα με εκατοντάδες μπαταρίες να φουσκώνουν ή απλώς είναι πέρα στα στατιστικά περιθώρια ελαττωματικών κομματιών. Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ο χρόνος θα δείξει..θυμάστε πέρσυ με το Note7 έγιναν τα πρώτα φουσκώματα ειπαν ολοι οκ ετυχε.. εγιναν τα επόμενα μπαμ και η εταιρία εκανε ανάκληση είπε ότι έκανε ότι μπορούσε και τα ξανακυκλοφόρησε και τελικά τίποτα δεν ειχε αλλάξει.. αν συνεχίσουν τα περιστατικά αυτά με τα iphone θα έχει την ιδια κατάληξη με το Note7 και όπως πολύ σωστά είπε κάποιος προηγουμένως, η samsung άντεξε το οικονομικό πλήγμα του Note7, η apple θα αντέξει ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomya Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το φούσκωμα της μπαταρίας δημιουργείται από την εσωτερική ανάφλεξη. Δεν έχει ποπ κορν μέσα που απλά φουσκώνει. Το φούσκωμα προκαλείται από την χημική η μηχανική καύση των υλικών οπότε θεωρητικά το φούσκωμα με την ανάφλεξη είναι περίπου το ίδιο. Το "αν 5 - 6 μπαταρίες μεταξύ εκατομμύριων συσκευών" δεν το γνωρίζουμε ακόμα διότι δεν έχουν αναφερθεί ακόμα το πόσες συσκευές έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής. Εγώ δεν μιλώ μονό για τις 5 - 6 μπαταρίες τις apple, εξάλλου είναι καλές συσκευές. Αναφέρομαι για όλες τις συσκευές που έχουν τον ίδιο τύπο μπαταρίας. Κινητά, ηλεκτρονικά τσιγάρα, λάπτοπ, ταμπλετ κ.α. Όπως πολύ σωστά είπε ο deathlord είναι θέμα κόστους. Αν οι μπαταρίες τις έφτιαχναν με τα σωστά υλικά όπως χρυσό, ρόδιο κτλ θα έπρεπε να είχαν τεράστιο κόστος. Δεν ήταν τυχαίο που παλιότερα στις ηλεκτρονικές συσκευές έβαζαν ακριβά μέταλλα. Δεν το έκαναν μόνο για να πετύχουν γρηγορότερες ταχύτητες αλλά και για την μεγαλύτερη διαχείριση των υψηλών σε Amp ρευμάτων. Τώρα προσπαθούν σε ένα πάχος των 5mm να συσσωρεύσουν πολύ ενέργεια και σε σχέση με τα φτηνά, ανακυκλώσιμα υλικά δημιουργούν κινητές μπαταρίες "βόμβες". Ξέρετε τι πάει να πει μια μπαταρία των 5mm ( σε πάχος) να παρέχει 4 volt με ~3000 mah; ή ακόμα χειρότερα στα ηλεκτρονικά τσιγάρα η μπαταρία να μπορεί να παρέχει σε peak 20Α; Δυστυχώς έχουμε φτάσει την εποχή που έχουμε φοβερά γρήγορους επεξεργαστές αλλά δεν μπορούμε τεχνολογικά να τους χρησιμοποιήσουμε με ασφάλεια. Λόγο του ότι η τεχνολογία των φτηνών μπαταριών είναι ακόμα στην εποχή του "χαλκού". Οπότε δεν δέχομαι "Στατιστικά περιθώρια λάθους" σε συσκευή apple, samsung, η άλλη που έχω πληρώσει και θέλω να είναι ασφαλή για χρήση. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2017 από doomya 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hatsos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Χωρίς να είμαι σίγουρος για αυτό που λέω, νομίζω ότι στις φτηνές συσκευές δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Μπορεί να μου πεις κάποιος γιατί? Στα ακριβά κινητά που πρέπει να είναι όλα κομπλέ γίνονται ζημιές. Μήπως είναι μάρκετινγκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ο χρόνος θα δείξει..θυμάστε πέρσυ με το Note7 έγιναν τα πρώτα φουσκώματα ειπαν ολοι οκ ετυχε.. εγιναν τα επόμενα μπαμ και η εταιρία εκανε ανάκληση είπε ότι έκανε ότι μπορούσε και τα ξανακυκλοφόρησε και τελικά τίποτα δεν ειχε αλλάξει.. αν συνεχίσουν τα περιστατικά αυτά με τα iphone θα έχει την ιδια κατάληξη με το Note7 και όπως πολύ σωστά είπε κάποιος προηγουμένως, η samsung άντεξε το οικονομικό πλήγμα του Note7, η apple θα αντέξει ?? Αν δεν μπορεί να το αντέξει η apple ποιος μπορεί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Χωρίς να είμαι σίγουρος για αυτό που λέω, νομίζω ότι στις φτηνές συσκευές δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Μπορεί να μου πεις κάποιος γιατί? Στα ακριβά κινητά που πρέπει να είναι όλα κομπλέ γίνονται ζημιές. Μήπως είναι μάρκετινγκ? Μια χαρά γίνονται, μια αναζήτηση στο Google θα σου δώσει χιλιάδες αποτελέσματα. Απλά στις μεγάλες εταιρίες παίζει πολύ περισσότερο χρήμα από πίσω και οι ανταγωνιστές δεν πρόκειται να το αφήσουν έτσι. Θα προσπαθήσουν να εκθέσουν το πρόβλημα όσο περισσότερο γίνεται για να βλάψουν την εικόνα του προϊόντος στους καταναλωτές. Μερικές φορές διογκώνονται κάποια προβλήματα της συσκευής χωρίς να είναι όντως μεγάλο πρόβλημα. Με την έννοια ότι είναι μεμονωμένα γεγονότα. Δεν λέω ότι γίνεται κάτι αντίστοιχο στη περίπτωση του iPhone 8, αλλά καλό είναι να κρατάμε μια πισινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Χωρίς να είμαι σίγουρος για αυτό που λέω, νομίζω ότι στις φτηνές συσκευές δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Μπορεί να μου πεις κάποιος γιατί? Στα ακριβά κινητά που πρέπει να είναι όλα κομπλέ γίνονται ζημιές. Μήπως είναι μάρκετινγκ? Oι φθηνές συσκευές δεν έχουν τόσο ενεργοβόρους επεξεργαστές και υποσυστήματα και επιπλέον οι μπαταρίες τους δεν είναι τοσο ενεργειακά συμπυκνωμένες (Σημαντικά λιγότερα mAh, μεγαλύτερες διαστάσεις, σημαντικά μειωμένη αυτονομία, μικρότερη διάρκεια ζωής). Γι αυτό ο άλλος που του θίξαμε τις βαρβάτες εταιρίες επάνω, μίλησε για τα zer kai τουρμπΩΧ. Αυτά τι να πάθουν, έτσι κι αλλιώς μόνιμα κολλημένα θα είναι (επομένως δεν καίνε ρεύμα), έχουν αυτονομία δίωρου, και διάρκεια ζωής μπαταρίας μήνα(μετά έχεις τον φορτιστή μόνιμα επάνω). Τα "γαμάτα" κινητά που θα συσκευάσουν 3-4Ah ενέργειας σε ένα "δείγμα" μπαταρίας πάχους μερικών mm και διαστάσεων μικρότερων από μια πιστωτική κάρτα, είναι συνταγή για καταστροφή, και να μη φουσκώσουν, μετά τον ένα χρόνο χρήσης ψάχνονται ή να αλλάξουν κινητό ή να το πάνε στο service επειδή δουλεύει καλύτερα σαν θερμοφόρα, παρα σαν κινητό. Επίσης η σύγκριση της Samsung με την Apple σαν εταιρία είναι γελοία έτσι. Η μια είναι καθετοποιημένος όμιλος από οικοσυσκευές μέχρι ΠΛΟΙΑ βγάζει και η άλλη είναι φρουφρου για λεφτάδες (πλέον). Άλλα η Apple έχει πιο φανατικούς οπαδούς όπου και εγκαύματα τέταρτου βαθμού να πάθουν από κινητό μπορεί να το μεταφράσουν σε "It's not a bug, it's a feature" ή " Υou were handling it wrong", και να το κάνουν μόδα σαν τα τατουάζ να το μοστράρουν. .Επομένως δεν μιλάμε για οικονομική ζημιά, το τμήμα μάρκετινγκ της Apple θα βγάλει τις γκλίτσες του και θα αρχίσει να "σαλαγάει"... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα