panoskatos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ξεφούσκωσε την φουσκωμένη τσέπη και φούσκωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Η γαμάτη Apple να συνδεεται με τετοια περιστατικα μπαταριων;! ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ FANBOYS! Μηπως τελικά nobody's perfect; Καλά αυτό εννοείται. Σε κάτι που παράγεται τόσο μαζικά είναι παράλογο να πιστεύει κανείς ότι δεν θα υπάρξουν αστοχίες. Απλά συνήθως είναι μικρότερες όσο πιο ποιοτικό είναι το προϊόν. Το έχουμε δει όμως και με apple προϊόντα και γενικά με ακριβά προϊόντα τεχνολογίας (και όχι μόνο, πχ ακριβά αυτοκίνητα) που απορώ πως ακόμα κάποιοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hatsos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Είμαι φαν της Apple και της Sony. Κυρίως της apple όμως. Την Samsung ειλικρινά δε την πάω αλλα την σέβομαι σαν εταιρεία. Ωστόσο θα ήθελα να πω ότι καλά να πάθει η apple γιατί ειλικρινά πέρσι με το θέμα της Samsung μας τα είχανε κανει τσουρέκια. Δεν λέω και εγώ είπα τις κακίες μου αλλα έλεος πια. Νταξει ηλεκτρονικές συσκευές είναι, λογικό είναι να υπάρχει και αστοχία. Σίγουρα της Apple είναι σε μικρότερη κλίμακα το κακό και δεν υπάρχουν εκρήξεις η αναφλέξεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoenixV23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Το θέμα είναι ότι ο κολοσσός που ακούει στο όνομα Samsung μπόρεσε και άντεξε οικονομικά την ζημιά από την ανάκληση του note 7...Η Apple δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο γι'αυτό ίσως σφυρίζει αδιάφορα και τα χρεώνει στους courier.... Έτσι κι αλλιώς άπατο θα πήγαινε το "8" εφόσον έκαναν την βλακεία και το παρουσιασαν μαζι με το "X" Eυχαριστώ για την επιβεβαίωση, παρακαλώ συνεχίστε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εάν το πρόβλημα πάρει διαστάσεις, ο τρόπος αντιμετώπισης από την εταιρία θα είναι το σημαντικότερο σημείο αναφοράς, η samsung ας πούμε μας έδειξε ότι είναι πολύ υπεύθυνη σε τέτοιου είδους θέματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 εξώδικο τώρα απο σαμμυ για την κλοπή πατέντας εκρηκτικής μπαταρίας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gjp1000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δεν υποστηρίζω ούτε τη μία ούτε την άλλη εταιρεία. Μ...κία και των δύο το φαινόμενο με τις μπαταρίες. Αναγνωρίζω όμως τα κότσια της Samsung να ανακαλέσει όλα τα κινητά. Να δω αν επεκταθεί το φαινόμενο και με την Apple πώς θα το χειριστεί... Στο antennagate είπαν ότι δεν το κρατάμε (ναι, το είχα πάρει κι εγώ) σωστά και μας μοίρασε bumbers. Τώρα ελπίζω να μη μοιράσει μέγγενη και κόλλα! μου αρεσει που εισαι αμεροληπτος υπερ της SAMSUNG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gjp1000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εάν το πρόβλημα πάρει διαστάσεις, ο τρόπος αντιμετώπισης από την εταιρία θα είναι το σημαντικότερο σημείο αναφοράς, η samsung ας πούμε μας έδειξε ότι είναι πολύ υπεύθυνη σε τέτοιου είδους θέματα! ναι αν επιανε φωτια το σπιτι σου αλλαζε το κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pelvic Thrust Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αμέσως βγήκαν οι Apple haters να κράξουν, επειδή κάποιοι τα πήραν χοντρά απο ανταγωνιστές για να σπηλώσουν το καλύτερο κινητό μέχρι στιγμής στον πλανήτη, επειδή δε μπορούν να χωνέψουν ότι οι φθηνατζούρες της samsung ήταν οι μοναδικές πατάτες που τραυμάτισαν κόσμο, έκαψαν σπίτια κι αυτοκίνητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να φουσκώνει η μπαταρία, εγώ σε τρείς μέρες θα έχω το δικό μου, και είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά είναι κακόβουλα τρικ σε ένα πόλεμο που έχει ξεκινήσει η ΕΕ στην Apple, ότι έκαναν και οι Αμερικανοί με την VW. Μέχρι τότε εσείς οι κινεζολάγνοι που κράζετε, πηγαίνετε να παίξετε με τις φθηνατζούρες σας του 50 ευρου κάτι miaoumiaouzou, opa-opa και λοιπές μιας χρήσης συσκευές. Γιατί μέχρι εκεί φθάνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nspider Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι μας τα έχετε κάνει τσουρέκια, το έχετε καταντήσει το θέμα Ολυμπιακός Παναθηναϊκός, δεν έχετεμετοχές ούτε είναι δικές σας οι εταιρίες αυτές, μπαίνουμε να διαβάσουμε μια είδηση, να δόθηκε ένα σχόλιο από ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν και δυστυχώς χάνονται ανάμεσα στα σχόλια 15χρονων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αμέσως βγήκαν οι Apple haters να κράξουν, επειδή κάποιοι τα πήραν χοντρά απο ανταγωνιστές για να σπηλώσουν το καλύτερο κινητό μέχρι στιγμής στον πλανήτη, επειδή δε μπορούν να χωνέψουν ότι οι φθηνατζούρες της samsung ήταν οι μοναδικές πατάτες που τραυμάτισαν κόσμο, έκαψαν σπίτια κι αυτοκίνητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να φουσκώνει η μπαταρία, εγώ σε τρείς μέρες θα έχω το δικό μου, και είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά είναι κακόβουλα τρικ σε ένα πόλεμο που έχει ξεκινήσει η ΕΕ στην Apple, ότι έκαναν και οι Αμερικανοί με την VW. Μέχρι τότε εσείς οι κινεζολάγνοι που κράζετε, πηγαίνετε να παίξετε με τις φθηνατζούρες σας του 50 ευρου κάτι miaoumiaouzou, opa-opa και λοιπές μιας χρήσης συσκευές. Γιατί μέχρι εκεί φθάνετε. πολυ flaple flaple 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ω ρε μάνα μου ξύλο που έχει να πέσει μεταξύ fan boys. Οι samsungάκιδες θα πάρουν το αίμα τους πίσω. Κρατήστε και λίγο pop corn για μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makridis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κάθε χρόνο υπάρχουν τέτοια reports. Μην αρχίζετε τις μαλ&(«€ιες τώρα. Απλώς δεν βρήκαν κάποιου άλλου είδους #gate και είπαν να σπρώξουν αυτό σαν είδηση. Κουράστηκα πλέον από τις βλακείες.Υ.Γ.Άλλο το φούσκωμα και άλλο το μπαμ και φωτιά. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2017 από makridis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αλλοι εχουν φουσκωμενες μπαταριες...... Αλλοι εχουν missing text messages Some Galaxy S8 Owners Complain About Missing Text Messages https://www.androidheadlines.com/2017/10/some-galaxy-s8-owners-complain-about-missing-text-messages.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αλλοι εχουν φουσκωμενες μπαταριες...... Αλλοι εχουν missing text messages Some Galaxy S8 Owners Complain About Missing Text Messages https://www.androidheadlines.com/2017/10/some-galaxy-s8-owners-complain-about-missing-text-messages.html Καλά που δεν μπλέξαμε με τις ναυαρχίδες δηλαδή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα