Προς το περιεχόμενο

Η Apple ερευνά αναφορές για διογκωμένες μπαταρίες στο iPhone 8

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτοί που πέρυσι κορόιδευαν την Samsung φέτος σπεύδουν να υπερασπιστούν την Apple, και αυτοί που υπερασπίζονταν την Samsung τώρα κοροϊδεύουν την Apple.

Και οι βάζελοι βρίζουν τον Μαρινάκη ενώ οι Ολυμπιακοί τον υπερασπίζονται.

Οι αριστεροί κράζουν τους δεξιούς και το ανάποδο.

Οι άθεοι κράζουν τους θρησκευόμενους.

Και η τεχνολογία σιγά σιγά έγινε ένας κώλος και στην ίδια κατηγορία όπως τα παραπάνω.

Θεός!!! χαχαααααα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Το ότι το δημοσιοποιησε το irepair δεν σημαίνει ότι το πήγε και εκεί,απλά βγήκε η είδηση αλλά όπως είπες και εσύ,το πήρες για fake news,αλλά ήταν τέρμα για τέρμα αληθινό.

Το irepair είναι αλυσίδα σέρβις που έχει περισσότερο εξειδίκευση στης συσκευές της apple.

Οπότε αν εσύ αγόραζες χθες ένα iphone 8 plus με 1000+ και το πρωί το έβρισκες φουσκωμένο, θα έτρεχες στην irepair που δεν είναι πιστοποιημένο service  και όχι στην αντιπροσωπεία για άμεσα αντικατάσταση ή επισκευή εντός εγγύησης ε?  :ph34r:

Επίσης το "τερμα αληθινό" θα μου επιτρέψεις να περιμένω λίγο για να δω επίσημα στοιχεία (ποιο μοντέλο ακριβώς ήταν, κλπ κλπ)

• Like 1

Οπότε αν εσύ αγόραζες χθες ένα iphone 8 plus με 1000+ και το πρωί το έβρισκες φουσκωμένο, θα έτρεχες στην irepair που δεν είναι πιστοποιημένο service  και όχι στην αντιπροσωπεία για άμεσα αντικατάσταση ή επισκευή εντός εγγύησης ε?  :ph34r:   Επίσης το "τερμα αληθινό" θα μου επιτρέψεις να περιμένω λίγο για να δω επίσημα στοιχεία (ποιο μοντέλο ακριβώς ήταν, κλπ κλπ)

Όχι βέβαια,αλλά πάλι δεν μπορώ να καταλάβω το που κολλάει το γιατί το ανακοίνωσε η irepair το περιστατικό. Ο καθένας μπορεί να το ανακοινώσει από την στιγμή που αναφέρθηκε το περιστατικό. Το αν το πιστεύεις εσύ ή όχι είναι δικό σου θέμα. Το αν το πιστεύω εγώ και καθένας είναι δικό μου και του το καθενός το θέμα και εννοείται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για το τι θέλει να πιστεύει ο καθένας.

Τα λέω εντελώς φιλικά :)

• Like 2

Οπότε αν εσύ αγόραζες χθες ένα iphone 8 plus με 1000+ και το πρωί το έβρισκες φουσκωμένο, θα έτρεχες στην irepair που δεν είναι πιστοποιημένο service  και όχι στην αντιπροσωπεία για άμεσα αντικατάσταση ή επισκευή εντός εγγύησης ε?  :ph34r:

Επίσης το "τερμα αληθινό" θα μου επιτρέψεις να περιμένω λίγο για να δω επίσημα στοιχεία (ποιο μοντέλο ακριβώς ήταν, κλπ κλπ)

Γιατί το αποκλείεις να είναι δικό του?

• Like 1

Δεν υποστηρίζω ούτε τη μία ούτε την άλλη εταιρεία. Μ...κία και των δύο το φαινόμενο με τις μπαταρίες. Αναγνωρίζω όμως τα κότσια της Samsung να ανακαλέσει όλα τα κινητά. Να δω αν επεκταθεί το φαινόμενο και με την Apple πώς θα το χειριστεί... Στο antennagate είπαν ότι δεν το κρατάμε (ναι, το είχα πάρει κι εγώ) σωστά και μας μοίρασε bumbers. Τώρα ελπίζω να μη μοιράσει μέγγενη και κόλλα!

τωρα ξερεις τι θα πουν..

''Το αγορασατε λαθος!''

• Like 3

Μακάρι να μην γίνει κανένα περιστατικό και χτυπήσει κανένας άνθρωπος από καμία βλάβη με μπαταρία.

Αν και apple fan χαίρομαι όταν βλέπει ό κόσμος ότι δεν είναι αψεγάδιαστη εταιρία και πηγαίνουν σε αντίστοιχες (Samsung,xiaomi κλπ). Ίσως έτσι πάρουν το μήνυμα οι κεφαλές του μήλου να κατεβάσουν λίγο την τιμή αν πλέον δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

• Like 1

Λοιπόν το δημοσιεύω εδώ επειδή έχω ξεπεράσει το όριο αγγελιών....διαθέτω βουλκανιζατέρ για iphone 8/8 plus αναλαμβάνω το ασφαλές ξεφούσκωμα φουσκομένων συσκευών....καθώς και το φούσκωμα ξεφούσκοτων διαθέτω μοτέρ πεπιεσμένου αέρα με ειδικό ψηφιακό κοντρόλερ για τον έλεγχο της σταθερής πίεσης των κινητων......

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...