alexakos90 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας, μόλις παρέλαβα την LG 24GM79G ωραία και καλά, αφού την έστησα με παρότρεινε ένας φίλος να την τσεκάρω για καμένα Pixel. Καμένα pixel δεν βρήκα αλλά στο μαύρο χρώμα παρατήρησα δύο μικρά κυκλάκια κεντροαριστερά λιγο πιο κάτω απο το κέντρο της οθόνης. Δεν φαίνονται εύκολα, θέλει αρκετή παρατήρηση και εμφανίζονται μόνο στο μαύρο χρώμα . Έχει κανείς καμία άποψη ? Είναι η παρακάτω φωτογραφία όσο πιο καθαρά μπορούσα να την τραβήξω. Ευχαριστώ πολύ.
7nisiotis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ips glowing λέγεται αν δε κάνω λάθος. Το έχουν τα περισσότερα ips panel.
naruto14 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 IPS Glow δεν είναι. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποιο θέμα στο black uniformity. Αν σε ενοχλεί ενώ βλέπεις σκοτεινά video κλπ, τότε κοίτα για RMA.
7nisiotis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 IPS Glow δεν είναι. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποιο θέμα στο black uniformity. Αν σε ενοχλεί ενώ βλέπεις σκοτεινά video κλπ, τότε κοίτα για RMA. Όντως, δεν είδα το μεσαίο κομμάτι της φωτό αλλά τα πλαϊνά. Rma asap
Dantε Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Όντως, δεν είδα το μεσαίο κομμάτι της φωτό αλλά τα πλαϊνά. Rma asap Που να μην σου ειχε και ενα μεγαλο κοκκινο κυκλο δηλαδη Rma απευθειας,νομιζω αμεσα θα γινει με την lg,αλλα οσο το συντομοτερο τοσο το καλυτερο. Μαλλον καπου πιεστηκε απο το φελιζολ μεσα στο κουτι και της αφησε κουσουρι.
alexakos90 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω παιδια! θα το διευθετησω το θεμα !
andrewk4ever Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 To Monitor δεν είναι καν ips για να έχει Ips glow..Έφυγες για rma φίλε!
manthos_27 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Την παράγγειλα και εγώ σήμερα ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος, ήμουν αναμεσα και σε αυτην εδώ http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mp68vq-p23-led-full-hd-black-p-PER.155877 αλλά διάλεξε την gaming Monitor ακούω γνώμες αν έκανα καλη επιλογή!
alexakos90 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Την παράγγειλα και εγώ σήμερα ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος, ήμουν αναμεσα και σε αυτην εδώ http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mp68vq-p23-led-full-hd-black-p-PER.155877 αλλά διάλεξε την gaming Monitor ακούω γνώμες αν έκανα καλη επιλογή! Η προηγουμενη ηταν αυτη ακριβως φιλε μου αλλα την εσπασα καταλαθος. Αυτο που με ξινισε ηταν τα χρωματα λογω μεταβασης απο IPS αλλα ενταξει μετα συνηθιζεται. Τσεκαρε την καλα οπως εκανα και γω σε διαφορα τεστακια με μονοχρωμες εικονες. Καλοριζικη
manthos_27 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου την παρέλαβα χθες πολύ καλη εμεινα πολυ ικανοποιημένος αλλα ειχε ενα καμμενο pixel έκανα αίτηση στην LG και στειλανε κουριερ το πρωί και την πήρανε μου ειπαν για αντικατάσταση τώρα θα δούμε!
dante21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 παιδια εχω και γω την ιδια οθονη μπορειτε να μου πειτε τις ρυθμίσεις σας??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα