Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

μόλις παρέλαβα την  LG 24GM79G  ωραία και καλά, αφού την έστησα με παρότρεινε ένας φίλος να την τσεκάρω για καμένα Pixel.

Καμένα pixel δεν βρήκα αλλά στο μαύρο χρώμα παρατήρησα δύο μικρά κυκλάκια κεντροαριστερά λιγο πιο κάτω απο το κέντρο της οθόνης. Δεν φαίνονται εύκολα, θέλει αρκετή παρατήρηση και εμφανίζονται μόνο στο μαύρο χρώμα .

Έχει κανείς καμία άποψη ?

Είναι η παρακάτω φωτογραφία όσο πιο καθαρά μπορούσα να την τραβήξω.

Ευχαριστώ πολύ.

post-176087-0-54660700-1507303670_thumb.jpg

Δημοσ.

IPS Glow δεν είναι. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποιο θέμα στο black uniformity. Αν σε ενοχλεί ενώ βλέπεις σκοτεινά video κλπ, τότε κοίτα για RMA.

Δημοσ.

IPS Glow δεν είναι. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποιο θέμα στο black uniformity. Αν σε ενοχλεί ενώ βλέπεις σκοτεινά video κλπ, τότε κοίτα για RMA.

Όντως, δεν είδα το μεσαίο κομμάτι της φωτό αλλά τα πλαϊνά.

Rma asap

Δημοσ.

Όντως, δεν είδα το μεσαίο κομμάτι της φωτό αλλά τα πλαϊνά.

Rma asap

Που να μην σου ειχε και ενα μεγαλο κοκκινο κυκλο δηλαδη  :P

Rma απευθειας,νομιζω αμεσα θα γινει με την lg,αλλα οσο το συντομοτερο τοσο το καλυτερο.

Μαλλον καπου πιεστηκε απο το φελιζολ μεσα στο κουτι και της αφησε κουσουρι.

Δημοσ.

Την παράγγειλα και εγώ σήμερα ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος, ήμουν αναμεσα και σε αυτην εδώ

http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mp68vq-p23-led-full-hd-black-p-PER.155877

αλλά διάλεξε την gaming Monitor ακούω γνώμες αν έκανα καλη επιλογή!

Η προηγουμενη ηταν αυτη ακριβως φιλε μου αλλα την εσπασα καταλαθος.  Αυτο που με ξινισε ηταν τα χρωματα  λογω μεταβασης απο IPS αλλα ενταξει μετα συνηθιζεται. 

Τσεκαρε την καλα οπως εκανα και γω σε  διαφορα τεστακια με μονοχρωμες εικονες. Καλοριζικη

Δημοσ.

Φίλε μου την παρέλαβα χθες πολύ καλη εμεινα πολυ ικανοποιημένος αλλα ειχε ενα καμμενο pixel έκανα αίτηση στην LG και στειλανε κουριερ το πρωί και την πήρανε μου ειπαν για αντικατάσταση τώρα θα δούμε!

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...