Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον σημερα ενεργοποιηθηκε το vdsl μου. τα στατιστικα ειναι αυτα

post-377689-0-65484300-1507303303_thumb.png

το θεμα τωρα ειναι οτι ολες οι συσκευες σε speed test πανε μαξ 25mbps

laptop.και ολα τα κινητα..δοκιμασα και αρχεια του οτε και κατεβαζει με 2- 2,5 mb.το μοντεμ ειναι το entry 2i

εκει που χαρηκα,ξενερωσα με την μια..

• Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασε από την nvidia που συνήθως τερματίζει αλλιώς βρες κάνα torrent με αρκετούς seeder, αν συνεχίζεις να είσαι χαμηλά δήλωσε βλάβη

Δημοσ.

Λοιπον τελικα αφου μιλωντας ακριβως 2 ωρες στο τηλεφωνο με μια πολυ εξυπηρετικη κοπελια καταφεραμε και το αλλαξαμε...με καλωδια ειδα 45 mbps και με ασυρματο 42. αυτην την στιγμη βλεπω 37-39 με ασυρματο.ολα αυτα στο λαπτοπ..με κινητο μεχρι 30... καταλαβα οτι το ρουτερ του οτε to entry 2i ειναι για τα μπαζα..δεν εχω αλλη εξηγηση

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι γινεται..μετρησα στο μαγαζι που δουλευω την ταχυτητα.εκει περα κλειδωνει 37mbps και το speedtest με το κινητο δειχνει 34..μια χαρα..σπιτι τωρα κλειδωνει 50 και στο speed test με το κινητο δειχνει 30..με καλωδιο με pc δειχνει 45.να ζητησω αλλαγη μοντεμ;

Δημοσ.

Δε θα απολαύσεις την πλήρη ταχύτητα των 50Mbps με το Entry 2i. Θες ένα router να παίξει με PPPoE Passthrough και να έχει καλό dual band Wi-Fi.

Δημοσ.

Δε θα απολαύσεις την πλήρη ταχύτητα των 50Mbps με το Entry 2i. Θες ένα router να παίξει με PPPoE Passthrough και να έχει καλό dual band Wi-Fi.

Ποιο ρουτερ προτείνεις που να είναι και void, μέχρι 180-190 ευρω. Για cosmote σύνδεση.

Δημοσ.

Ποιο ρουτερ προτείνεις που να είναι και void, μέχρι 180-190 ευρω. Για cosmote σύνδεση.

δίνει κωδικούς voip ο οποιοσδήποτε πάροχος;

Δεν ξερω τι γινεται..μετρησα στο μαγαζι που δουλευω την ταχυτητα.εκει περα κλειδωνει 37mbps και το speedtest με το κινητο δειχνει 34..μια χαρα..σπιτι τωρα κλειδωνει 50 και στο speed test με το κινητο δειχνει 30..με καλωδιο με pc δειχνει 45.να ζητησω αλλαγη μοντεμ;

με ασύρματο σε κατοικημένη περιοχή όπου παίζουν και άλλα ασύρματα τριγύρω ξεχνάς το καθαρό 50αρι λόγω παρεμβολών(βάλε μια στον υπολογιστή το inssider και δες τα ασύρματα που υπάρχουν τριγύρω)

Άλλη επιλογή ειναι να πας στα 5GHz αλλά έχει μεγαλύτερες απώλειες ανάμεσα απο τοίχους κλπ.

Δημοσ.

Θα δοκιμασω το προγραμμα που λες.αν και εχω γυρισει ολα τα καναλια ενα προς ενα.εγω πιστευω οτι ειναι θεμα μοντεμ.πρεπει να ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας για wifi.στον οτε που πηρα μου λεει εχουνε απωλειες στο wifi.δεν ειναι λογος για να σας δωσουμε καινουργιο.μα του λεω απο 50 πιανει 30.εδω μιλαμε για την μιση ταχυτητα σχεδον.στην δουλεια του λεω το 724v απο 37 που συνχρονιζει το μοντεμ στο speedtest πιανει μεσω wifi 34.στο σπιτι το entry απο 50 πιανει 30.σας φενεται λογικο του λεω;ναι μου λεει εχει απωλειες.την ιδια κασετα.αναλογα σε τι υπαλληλο θα πεσεις.ειναι μερικου που εχουν copy paste απαντησεις και αλλοι που σε βοηθανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...