Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καληπσερα παιδια. Ηθελα να κανω μια αγορα απο ένα μέλος εδω του insomnia ο οποιος ειχε μια θετικη αξιολογηση. Μιλησαμε μου εστειλε φωτογραφιες και βιντεο το κινητο οτι ειναι ολα καλα και ειπαμε να του στειλω ενα ποσό, να μου στειλει το κινητο και του στελνω και τα υπολοιπα λεφτα. Απο την ωρα που του εστειλα τα λεφτά, μου στελνει μηνυμα στ viber οτι παει να το στείλει με την εταιρια κουριερ που επιλεξαμε και απο τοτε εχει χαθει. Στο viber λεει οτι εχει να συνδεθει απο την ωρα εκεινη εχθες, οπως και εδω στο insomnia. Του στελνω μηνυματα και δεν απανταει. Λογικα ηταν απατη ο τυπος. Δεν με ενοχλουν τα λεφτα. Με ενοχλει οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι. Εγω τωρα πρεπει να κινηθω καπως; Να παω αστυνομια; Να αρκεστω με μια απλη αρνητικη αξιολογηση;

Δημοσ.

Νομίζω μονο σε αρνητική μπορείς να αρκεστείς...Όλοι σχεδόν έχουμε πέσει,απλά εάν δεν έχουν πολλές αξιολογήσεις (>10) απο άτομα που κι αυτά έχουν πολλές αξιολογήσεις,μόνο συνάντηση κι ελεγχο ή δεν αγοράζεις κι τέλος.!

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω μονο σε αρνητική μπορείς να αρκεστείς...Όλοι σχεδόν έχουμε πέσει,απλά εάν δεν έχουν πολλές αξιολογήσεις (>10) απο άτομα που κι αυτά έχουν πολλές αξιολογήσεις,μόνο συνάντηση κι ελεγχο ή δεν αγοράζεις κι τέλος.!

Τι σχεση εχουν οι αξιολογησεις οταν στέλνεις προκαταβολικά τα λεφτα? Ηθελεστα παθεστα

Δημοσ.

Τι σχεση εχουν οι αξιολογησεις οταν στέλνεις προκαταβολικά τα λεφτα? Ηθελεστα παθεστα

Έχω κάνει απειρες συναλλαγές μέσα,ακολουθώντας την τακτική που είπα,με παλαιά μέλη κι με πάνω απο 20 αξιολογήσεις,όχι μόνο προκατέβαλα ένα μέρος του ποσού,αλλά ολόκληρο το ποσό..!Και δεν είχα θέμα..Σε νέα μέλη με λίγες αξιολογήσεις,απλά δεν αγοράζω!

Δημοσ.

Φίλε μάλλον ξέρω για ποιον μιλάς. Κυκλοφορεί ένας τυπάκος αυτή τη περίοδο και πουλάει ένα s8+ συνήθως. Η τουλάχιστον αυτό συνέβη σε έμενα. Ήθελε κατάθεση και είχε 2 αξιολογήσεις.

Όταν μπήκα στο προφίλ του, το είχε δημιουργήσει χθες και είχε 2 αξιολογήσεις από λογαριασμούς που ειχαν δημιουργήθει επίσης την ίδια μέρα.

Σκεφτηκα να κάνω report αλλά ήταν εξόφθαλμο ότι ήταν απατη..

Τέτοιοι άνθρωποι υπήρχαν, υπάρχουν και ΘΑ υπάρχουν. Προσπαθούν να ζήσουν κ να βγάλουν το ψωμί τους εις βάρος άλλων.

Αν το ποσό είναι μεγάλο να αποταθεις στην αστυνομία. Αν όχι "Αν δν πάθεις δν θα μαθεις"

Φιλικα.

• Like 5
Δημοσ.

Ισχυει οτι ειχε και μια αγγελια με ενα S8+. Να δωσω και το ονομα του; Αν και το ποιο πιθανων ειναι να σβησει το λογαριασμο. Κατι πρεπει να γινει με αυτους.

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι μπορεί να γίνει κάτι,οι αγγελίες είναι free,εκτός κι αν μπει κάποιος περιορισμός για τα άτομα που μπορούν να δημοσιεύσουν αγγελίες.

Δημοσ.

Και οταν πηρα τηλεφωνο την εταιρια με την οποια εσττειλε το κινητο προφανως δεν ηξεραν κατι για καμια τετοια αποστολη. Να πως ποιος ειναι να μην την παθουν και αλλοι απο αυτον; Τουλαχιστον οταν ανοιξει νεο προφιλ δεν θα εχει ουτε την μια αξιολογηση που εχει τωρα και θα βλεπουν οτι εκεινες τις μερες ανοιξε το προφιλ του.

Δημοσ.

Ναι φίλε μου να δώσεις το όνομα του, το οποίο εάν το ακούσει κάποιος άλλος ή το δει στο iban που θα δώσει σε επόμενο θύμα να καταλάβει ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...