BLISS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 eipa na balw to neo xvid... kai apo tote opoia tainia mou exei upotitlous paizei flipped! to panw katw dhladh.... ti allo 8a doume... opws akousa to idio problhma to exoun ki alloi, an oxi oloi, pou exoun vobsub gia tous upotitlous. Epeidh exw polu ligo xrono na ka8omai na diabazw sentonia sta forums, akouse kaneis an bre8hke lush gia auto? Periptwsh na katarghsw to vobsub den uparxei. Na paw se palioterh ver tou xvid, einai ena endexomeno. Kanena neotero/lush uparxei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoKo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα... Ο decoder όμως του XviD σού επιτρέπει να κάνεις flip στην εικόνα και άρα να το παίζει σωστά το video. Τουλάχιστον εγώ που χρησιμοποιώ τον Media Player Classic, έτσι κάνω και μου δουλεύει. Ίσως με τη νέα έκδοση του codec (1.0 RC-1) να έχει διορθωθεί και αυτό το πρόβλημα... Αλλά ακόμη δεν την έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grigoros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 kane install to Bicubic Resizer Filter mporeis na to vreis sto nimo codec pack... alla an katevaseis to nimo prosexe ti vazeis kai diavase tis odigies stin arxi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Αν κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο του DirectVobSub στην taskbar θα δεις ότι σου βγάζει μία επιλογή αν θες original picture ή flipped picture. Εσύ απλά διαλέγεις το δεύτερο και είσαι μία χαρά. Εγώ αυτό κάνω και όλες οι ταινίες παίζουν μία χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelodamon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Mπορει να μην φταιει το vobsub. Μηπως εχεις εγκατεστειμενο και το ffdshow??? Εχει αναφερθει και αυτο το bug στο doom9. Aν ναι μπορεις να κανεις flip και απο τα settings του ffdshow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cronos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Eχτές κατέβασα και έτρεξα τον Media Player Classic 6.4.7.6 και κάθε βίντεο που παίζει το παίζει με την εικόνα πάνω κάτω. Δεν ξέρω αν φταίει κάποια ρύθμιση. Με άλλα προγράμματα όλα είναι μια χαρά. Για πείτε καμιά ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Mπορει να μην φταιει το vobsub.Μηπως εχεις εγκατεστειμενο και το ffdshow??? Εχει αναφερθει και αυτο το bug στο doom9. Aν ναι μπορεις να κανεις flip και απο τα settings του ffdshow. oxi den exw ffdshow to problhma einai h kakh "sunergasia" xvid kai vobsub. Opws hdh diabasa o mr xvid ta rixnei sto vobsub, alla den 3erw kata poso auto einai ontws etsi. Me thn idia ver tou vobsub epaizan oi prohgoumenes ver tou xvid kai tou dvix. Auto pou alla3e teleutaio einai to xvid, epomenws.... To na kanw flip to flipped me to vobsub einai mia lush alla oligon mpakalistikh kai prepei na ginetai ka8e fora pou paizeis ena videaki me upotitlous... Apla elega mhpws uphrxe kamia lush pou den eixa akkousei. Mallon prepei na perimenoume na ankalupsoun to bug kai na to ftia3oun, afou kai sthn teleutaia xvid ekdosh to problhma paramenei, kai uparxoun kai nea (random crashes an kaneis polla clicks sto seek bar klp) Thanks all gia tis apanthseis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.