Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που ειναι για 2 μερες ειναι τραγικο παντως... εμενα με συνεση το 1gb κραταει μηνα... αλλα ευλογο το γιατι δεν το εχουν για διαρκεια 1 μηνα το δωτο..ρητορικο το ερωτημα

Δημοσ.

αυτο που ειναι για 2 μερες ειναι τραγικο παντως... εμενα με συνεση το 1gb κραταει μηνα... αλλα ευλογο το γιατι δεν το εχουν για διαρκεια 1 μηνα το δωτο..ρητορικο το ερωτημα

Εμένα με σύνεση για να βγάλω την δουλειά που χρειάζομαι χωρίς καθόλου youtube social media και τέτοιες βλακείες με βγάζει 2 μέρες ακριβώς. Οπότε το δωράκι μου έκατσε κουτί :) 

• Like 1
Δημοσ.

εγω χαλαω σχεδον 7gb το μηνα..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Να θυμισω (με αφορμη δεκαδες απαντησεις των τελευταιων 1-2 ημερων σε 3-4 θεματα που εφυγαν), οτι ποστς που απλα και μονο, λενε ενα ευχαριστω στον TS, ειναι στην ουσια ποστς σπαμαρισματος. Οποιαδηποτε χρησιμη πληροφορια σε καποιο αλλο ποστ θα χαθει μεσα στα δεκαδες αχρηστα "ευχαριστω", "μπραβο μεγαλε", "εισαι και ο πρωτος" κλπ.

Το "ευχαριστω" εκφραζεται και λαμβανεται μια χαρα απο τον καθε TS, κανοντας του like στο αρχικο ποστ.

Ευχαριστω.

• Like 4
Δημοσ.

Η διαρκεια του ειναι για 48 ωρες (πχ αν το ενργοποιησεις τωρα Σαββατο 12.45 ληγει Δευτερα 12.45?) η' ληγει τα μεσανυχτα της δευτερης μερας?Τι σας γραφει η εφαρμογη σε οσους το ενεργοποιησατε?

Δημοσ.

Το έβαλα χθες, και πριν λίγο σε ένα άλλο.

Το μήνυμα που ήρθε είναι...

What's up

ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ ΔΩΡΟ 1GB ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ. ΤΟ 1GB ΙΣΧΥEI ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ

Με μήνυμα στο 1313 Υ βλέπεις πότε λήγει

EXEIΣ ΣYNOΛIKA ΔΩPEAN MB ΓIA ΣEPΦAPIΣMA ΣTO INTERNET. ANAΛYTIKA: (1024 MB EΩΣ 09/10 13:26) ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...