redhotstef Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ουτε ειδοποιηση εχω ουτε το κλειδωσατε καν. Σαν να μην την βρηκα εγω πρωτος την ειδηση και εκανα το κοπο να τη δημοσιευσω στο ινσομνια. Το εχω ξαναδει το εργο.. Θα την ανεβασει "καλυτερα" απ την αρχη καποιος modarator; Δεν εχω λογια.. 5
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ουτε ειδοποιηση εχω ουτε το κλειδωσατε καν. Σαν να μην την βρηκα εγω πρωτος την ειδηση και εκανα το κοπο να τη δημοσιευσω στο ινσομνια. Το εχω ξαναδει το εργο.. Θα την ανεβασει "καλυτερα" απ την αρχη καποιος modarator; Δεν εχω λογια.. ΤΙ τίτλο είχες?
redhotstef Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σχετικα με το iphone 8 η ειδηση που κυκλοφορησε σημερα με το θεμα με τις μπαταριες. Κατι παρομοιο ειχα ξαναπαθει παλιοτερα για αυτο εγραψα το εχω ξαναδει το εργο. Και δεν υπαρχει δικαιολογια, αν ειναι ψευδη η οχι η ειδηση. Εγω την ειδηση τη διαβασα μεσω του google news. Και εβαλα και λινκ, και ουτε παρεθεσα τη γνωμη μου στο πρωτο ποστ, κλπ, δεν παρεβηκα κανεναν ορο χρησης για τις ειδησεις.
trantor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 με το συμπάθειο..... ε, ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος !!!!!!!!!!!! βρες αλλο σαητ, που θα ανεβαζουν την ειδηση σου, πρωτη. ! τόσο απλό. ή στην τελική φτιάξε εσυ ενα 'ινζομνια' και κανε τα κουμάντα σου............ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Το ιδιο ακριβως συνεβη προχθες και με μενα στο Ειδησεις Loppy με μια αναρτηση για εναλλακτικους για φυσικο αεριο απο 1/1/2018 Μονο στο google με αναζητηση αλλα η σελιδα δεν υπαρχει . Ακομα κια αν ηταν εκτος επικαιροτητας ή τελος παντων δεν επρεπε μια ειδοποιηση νομιζω χρειαζοταν.
redhotstef Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 με το συμπάθειο..... ε, ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος !!!!!!!!!!!! βρες αλλο σαητ, που θα ανεβαζουν την ειδηση σου, πρωτη. ! τόσο απλό. ή στην τελική φτιάξε εσυ ενα 'ινζομνια' και κανε τα κουμάντα σου............ Αν βλεπεις λογικη σε ολο αυτο τοτε κατσε χασε το χρονο σου .. Και εγω εθελοντης ειμαι εδω μεσα δε πληρωνομαι για να ποσταρω. Αν φτασουμε στο σημειο να λυπομαστε που βοηθαμε καμια φορα , το ινσομνια με, νεα που κυκλοφορουν εκει εξω, τι να πω.. Ειμαι σιγουρος παντως αν οχι σημερα, αυριο μευθαριο η ειδηση θα ανεβει απο mod.
trantor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 εγω, ρε συμφορουμιτη ?? εσυ τον χάνεις ! οπως φαινεται....... και στραβώνεις κιολα !! αλλουνου μαζαγι ειναι ! δε θελει πολυ σκεψη !.......... κανε το δικο σου μαγαζί ! και μετα βαλτου φωτια, αμα θες ! (που λενε......) εισαι μερικες φασεις πισω ακομα...... απ'το να "κράζεις" πρεπει να περασεις στο "πράξε" ! (και άσε τι κάνουν άλλοι ! ΔΕΣ ΤΙ ΚΆΝΕΙΣ ΕΣΥ ! με τη δεδομενη κατάστα........ δεν είναι τέλειος ο κόσμος, βλέπεις........... get real ! pragmatic !)
redhotstef Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καταλαβα αστο Εχω πει πολλες φορες δεν ξανασχολουμαι, αλλα ..
Unabomber Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σχετικα με το iphone 8 η ειδηση που κυκλοφορησε σημερα με το θεμα με τις μπαταριες. Ειμαι σιγουρος παντως αν οχι σημερα, αυριο μευθαριο η ειδηση θα ανεβει απο mod. http://www.insomnia.gr/topic/656945-η-apple-ερευνά-αναφορές-για-διογκωμένες-μπαταρίες-σ/ 5
bromiaris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Αν συνέβη κάτι τέτοιο είναι Τραγικό… Απορώ πως δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση…
doctorser Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αν συνέβη κάτι τέτοιο είναι Τραγικό… Απορώ πως δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση… χαχχααχ κλαιω απο τα γελια....εισαι φοβερος!
Hal9000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ουτε ειδοποιηση εχω ουτε το κλειδωσατε καν. Σαν να μην την βρηκα εγω πρωτος την ειδηση και εκανα το κοπο να τη δημοσιευσω στο ινσομνια. Το εχω ξαναδει το εργο.. Θα την ανεβασει "καλυτερα" απ την αρχη καποιος modarator; Δεν εχω λογια.. Αυτό το πράγμα που ανέβασες, δε λέγεται είδηση αλλά παράθεση συνδέσμου. Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το υπόμνημα που υπάρχει στο forum αυτό για το πως ακριβώς πρέπει να γίνεται μια υποβολή είδησης θα καταλάβαινες αρκετά και δε θα έβγαζες άκυρα συμπεράσματα. Δε σχολιάζω καν το "βρήκα πρώτος την είδηση". Δεν έχω λόγια 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις