kogos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Όλοι δυσαρεστήθηκαν που έχασε αξία ο επεξεργαστής τους. Και οι ιντελάδες. Όχι μόνο εσείς. Μην παίρνετε όμως στο λαιμό σας ανθρώπους που θα μπορούν σε λίγο καιρό να αγοράζουν ακόμα και τον ryzen 1600 στα 170€. Δεν νομίζω να δυσαρεστηθηκε κανείς, με το σκεπτικό ότι κανείς δεν περιμένει ότι το cpu που αγοράζει θα κρατήσει για πάντα. Ό,τι κι αν έχει αγοράσει κανείς, σε λίγους μήνες, άντε χρόνο βαριά βαριά, ο ανταγωνιστής θα βγάλει καλύτερο, και πάλι από την αρχή. Λογικό είναι, δεν ζούμε σε παραμύθια. Αλλά όταν μιλάμε για αγορά που έχει και την μελλοντική αναβάθμιση ως γνώμονα, η amd έχει υποσχεθεί ότι θα δώσει ζωη στο am4 μέχρι το 2020, επομένως, σε μια mobo που αγοράσεις τώρα, βάζεις την επόμενη γενιά ryzen, που κανείς ως τώρα δεν ξέρει αν θα ξεπερνά ή όχι τους τωρινούς intel. Δεν αμφιβάλω για την υπέροχη των νέων ιντελ στα παιχνίδια, εκεί είναι και το ισχυρό τους σημείο, αλλά από αναβαθμισημοτητα πότε δεν ήταν καλοί. Όλα αυτά φυσικά ήταν / είναι γνωστά σε όλους
pirmen56 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν έχεις σκοπό να αναβαθμίσεις τίποτα για χρόνια, ούτε καν τη gpu, τότε πας σε 1600 με ram 3.000Mhz. Μόνο αν σκέφτεσαι αναβάθμιση κάρτας εντός πενταετίας, χωρίς αλλαγή επεξεργαστή, πας σε 8400. Μαγκες μην μαλωνετε ρε Εχω καταλαβει λιγο πολυ τι παιζει αλλα εγω που θελω να φτιαξω ενα build συντομα σχετικα τι να κανω; Το budget 1000+50 περιπου max παει ξερω εγω. Δεν θελω ιδιαιτερα να κανω upgrade συντομα διοτι σπουδαζω δν βγαζω λεφτα να σκασω στο pc αν αλλαξει κατι φυσικα θα κοιταξω να αλλαξω τπτ αργοτερα (ισως καρτα γραφικων). Οποτε αν θελετε πειτε μ τι να κανω.
jgeorgiou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 αν το θες για gaming η ΙΝΤΕΛ έχει καλύτερες λύσεις (ποιο θα πάρεις εξαρτάται από το budget σου) όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες για άτομα που κάνουν το άσπρο μαύρο. 1
DawnX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μπορει καποιος να μ φτιαξει με 1000 περιπου budget build με 8400; Αρκει το budget; παρτε για παραδειγμα την φωτο να καταλαβετε περιπου τι ζητησα πχ μονο ssd.
akoinonitos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μπορει καποιος να μ φτιαξει με 1000 περιπου budget build με 8400; Αρκει το budget; παρτε για παραδειγμα την φωτο να καταλαβετε περιπου τι ζητησα πχ μονο ssd. ε βγαλε 1600 και μητρικη και βαλε 8400 και μια z370
DawnX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 ε βγαλε 1600 και μητρικη και βαλε 8400 και μια z370 χμμ ευχαριστω θα τσεκαρω
akoinonitos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 χμμ ευχαριστω θα τσεκαρω Oι μνημες που εχεις βαλει δεν κανουν για τον 1600 βαλε καποιες 3000mhz με καλα timmings νομιζω ειναι και πιο φθηνες
leros2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Και στο τροφοδοτικό εχω μια μικρή ένσταση... Το κατάστημα που κοιτάς έχει και αρκετά XFX τροφοδοτικά
strawman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Η σειρά civilization είναι amd supported από καιρό. Το ανέφερα προηγουμένως αλλά έκανες ότι δεν έβλεπες. Πόσα τέτοια games ξέρεις; Στα δάχτυλα μετριούνται. Ακόμα και στο hitman και το AoTS από devs φίλα προσκείμενους στην ΑΜΔ ο 8400 είναι πάνω. Στο BF1 προφανώς τεστάρουν σε single player γι'αυτό και οι 7600K τα πάνε καλύτερα από 1600. Σε multi είναι καλύτερος ο 1600. Τι amd supported και **τσες μπλε μου λες ρε φιλε, εγω σε ρωταω γιατι βαζεις μονο ss απο τα bench που οι 2 εχουν μεγαλη διαφορα υπερ του 8400? Προφανως για να δημιουργησεις εντυπωσεις. 15 εικονες εχεις ανεβασει, ΜΙΑ με το Civ 6 δεν εβαλες ακομα. Αναρωτιεμαι γιατι... Στο bf1 το ξερω οτι testaroun σε single, και μαλλον δεν πιανεις το point. Στο bench που κανεςι link ρε παλικαρι τον 7600k τον εχει ΣΥΝΟΛΙΚΑ πανω απο τον 1600. Γιατι? Γιατι βαζει το bf1 single και αγνοει οτι ο 7600k στο συγκεκριμενο game σε mp ειναι στα ορια του unplayable. Οποτε ποσο ενδεικτικο ειανι αυτο το bench? Δηλαδη ακομα και σε game που ο 1600 ριχνει απανωτα ανελεητα χαστουκια στον 7600k δινει προβαδισμα στον 7600!! Γελανε και τα τσιμεντα, ασε μας ρε αδερφε. 1
adtakhs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μπορει καποιος να μ φτιαξει με 1000 περιπου budget build με 8400; Αρκει το budget; παρτε για παραδειγμα την φωτο να καταλαβετε περιπου τι ζητησα πχ μονο ssd. Το σύστημα που έχεις φτιάξει είναι πολύ καλό. Θα μπορούσες να βάλεις για μητρική την ASROCK AB350M PRO4 που είναι φτηνότερη , τροφοδοτικό να βάλεις έναν XFX 500 που είναι φτηνότερο και τα 40€ αυτά να τα δώσεις για AMD R5 1600X ARCTRIC FREEZER 12 θα σου βγει στα ίδια χρήματα, θα έχεις υψηλότερα χρονισμένο επεξεργαστή και το σημαντικότερο UPGRADABLE ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. Τέρμα αναξιόπιστος ο Anandtech.. Ναι ναι είναι αξιόπιστοι ΜΟΝΟ όσοι μέτρησαν με all turbo boost στις μητρικές που είναι OC ... Και όσοι έδειξαν screen με όλα τα CPU default και τους Coffee στα 5+Ghz 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Έλα ρε μαν τώρα..1600 πάνω από 8700K ; Ας σοβαρευτούμε λίγο..Ο τύπος πόσταρε γράφημα από το RoTR που βγάζει πρώτο τον i5-7400..
GLA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Πρέπει να είναι το μόνο παιχνίδι που πάνε καλύτερα οι Ryzen. Έλα ρε μαν τώρα..1600 πάνω από 8700K ; Ας σοβαρευτούμε λίγο..Ο τύπος πόσταρε γράφημα από το RoTR που βγάζει πρώτο τον i5-7400.. Μπερδεύτηκα τα ακριβώς αντίθετα λένε τα 2 review πιο είναι αληθινό τελικά. 1
adtakhs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εγώ εδώ βλέπω ολόκληρη ανάλυση από κάτω. Γενικά είδα όλο το review αρκετά αναλυτικό και όχι 5 screens δεξιά και αριστερά. https://www.anandtech.com/show/11859/the-anandtech-coffee-lake-review-8700k-and-8400-initial-numbers/13 Ο TOMS παίζει να έχει πάρει τις μετρήσεις της πρώτης μέρας Ryzen και να τις έχει πασάρει σαν στάνταρ τελικές . Από εκεί και πέρα, την GTX 1060 θα βάλει επάνω ο άνθρωπος ... Όχι 1080TI. Του έδειξα και τον τρόπο που θα ανέβει σε CPU χωρίς να ανέβει σε κόστος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα