~Palpatin~ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλά οκ Darth Sidious. Όλοι οι άλλοι που βαλαν 1080ti για να κόψουν τον παράγοντα gpu limited και να δούμε σωστά τις διαφορές ήταν κουτοί έτσι; Μη στείλεις pm, μη κουράζεσαι, υπάρχει το ignore αν θες Φιλικά πάντα Δεν κατάλαβες αλλά δεν πειράζει. Τελευταία αν θυμάμαι καλά 780ti δεν είχες; Μην κάνουμε και εδώ σαν αυτούς που έχουν BMW 316 και κάνουν λες και έχουν M3, εσύ πχ όπως και εγώ και το 90% του κόσμου δεν έχουμε 1080ti. Εάν είναι να βγάζουμε συμπεράσματα από το 1% τι να πω... Μεταξύ μας πάντα, εσύ θα αγόραζες κλειδωμένο επεξεργαστή; Ρωτάω γιατί έγινε της μόδας από μερικούς πάλι να προτείνουν κλειδωμένα ενώ όλοι ξέρουν σε ποια τάρταρα πέφτουν με την πάροδο του χρόνου. Όσο για τα ignore μπορείς εσύ αν θέλεις να βάλεις όλο το φόρουμ δεν υπάρχει θέμα, μπορείς να συζητάς και μόνος σου. "Who am I to judge you" που λέμε στο χωριό μου.
7nisiotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δεν κατάλαβες αλλά δεν πειράζει. Τελευταία αν θυμάμαι καλά 780ti δεν είχες; Μην κάνουμε και εδώ σαν αυτούς που έχουν BMW 316 και κάνουν λες και έχουν M3, εσύ πχ όπως και εγώ και το 90% του κόσμου δεν έχουμε 1080ti. Εάν είναι να βγάζουμε συμπεράσματα από το 1% τι να πω... Μεταξύ μας πάντα, εσύ θα αγόραζες κλειδωμένο επεξεργαστή; Ρωτάω γιατί έγινε της μόδας από μερικούς πάλι να προτείνουν κλειδωμένα ενώ όλοι ξέρουν σε ποια τάρταρα πέφτουν με την πάροδο του χρόνου. Όσο για τα ignore μπορείς εσύ αν θέλεις να βάλεις όλο το φόρουμ δεν υπάρχει θέμα, μπορείς να συζητάς και μόνος σου. "Who am I to judge you" που λέμε στο χωριό μου. Όχι δεν είχα 780Ti, ίσως με μπερδεύεις με άλλον. 770 είχα πριν την 1070. Θα αγόραζα 8400 αμα ήμουν σε σφιχτό budget με προοπτική να τον άλλαζα τον επόμενο χρόνο με μεταχειρισμένο 8700Κ, και αν φυσικά έβλεπα οτι χρειάζεται σε συνάρτηση της χρήσης που κάνω. Αν είχα βέβαια τα έξτρα χρήματα θα πήγαινα σε i7 για να κρατήσει περισσότερο στο χρόνο όπως κράτησε προσωπικά ο 2600Κ
Anastazio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Το watch dogs 2 σε κλειστούς χώρους δεν είναι καθόλου cpu heavy. Αντίθετα μέσα στην πόλη, ο 6600Κ δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να βγάλει 76 καρέ avg σε στοκ συχνότητα, όπως μας δείχνει το guru3d. Ο 6600κ στο δε παει βημα στο εν λογω game...ουτε 60 πιανει σε ανοιχτο χωρο κ το χω τρεξει κ με 1070 και με 1080ti σε 1080p κ 1440p uw.
~Palpatin~ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ωραία μάλλον έχεις δίκαιο για το πρώτο μάλλον σε μπέρδεψα με άλλον. Τώρα επί του θέματος, η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι νεκρή πριν το σφύριγμα δυστυχώς. Δεν μπορώ να καταλάβω πως πριν από ένα μήνα ίσως και λιγότερο διάβαζα εδώ μέσα από τα ίδια άτομα πόσο άχρηστα είναι τα multicore CPU και τώρα έγιναν must!!! Έχει εδώ και 4 μήνες που έχω πει ότι πριν το 2020 η Intel δεν έχει να παρουσιάσει κάτι που θα αλλάξει το τοπίο. Βέβαια για άγνωστο λόγο μόλις παρουσίασαν και καλά τα "φτηνά" εξαπυρηνα όλοι έτρεξαν να τα θεοποιησουν. Ο πρώτος 6 core που είχα πάρει ήταν ο 980Χ και από τότε έχω πάρει όλες τις σειρές σχεδόν, όπως έγραψα και πριν μέχρι πριν από ένα μήνα ουσιαστικά είχα μηχάνημα που δεν είναι για παιχνίδια σύμφωνα με τους ειδικούς εδώ μέσα, τώρα βέβαια άλλαξε τροπάριο αλλά οκ. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μια 2011-3 ήταν ακριβή τόσο καιρό και τώρα το σάπιο 1151 είναι φτηνό!!! Η φτηνότερη 2011-3 είχε 180€ και ηταν/είναι πολύ πιο πλήρης από τα σημερινά 1151 για PCI lanes φυσικά δεν κάνω συζήτηση. Όσο σε επεξεργαστή; Θυμάμαι τουλάχιστον 3 φίλους που πήραν 6700Κ και ο 5820Κ κόστιζε 30€ περισσότερα!!! Αυτά και αυτά είναι τα παράδοξα που δεν καταπίνω με τίποτα. Δηλαδή εσύ δεν είσουν εδώ πριν ένα μήνα όταν οι γνωστοί πρότειναν τον 4560 σαν καλύτερο επεξεργαστή ever; Έλα να σοβαρευτούμε λίγο ρε φίλε. Τα τελευταία 7-8 χρόνια τα βασικά μου μηχανήματα είναι Intel αλλά αυτή την γελιοτητα δεν την έχω ξαναδεί, να μην έχει βγει καλά καλά στα ράφια μητρική και να σου ανακοινώνει σε λιγότερο από μισό χρόνο νέο chipset aka νέο socket νέα CPU. Άσχετα αν εγώ έκανα μια αγορά το βρίσκεις λογικό να το προτείνω σε κάποιον; Για αυτά και για αυτά λέω να σοβαρευτούμε λίγο, αυτό το "το δικό μου είναι το καλύτερο" έχει παραγινει. 9
strawman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Έξυπνα κόλπα για να μπορεί κάποιος "τεκμηριωμένα" να προτείνει ό,τι θέλει στα ταλαίπωρα θύματα, που ζητάνε συμβουλές για νέο σύστημα μέσα στο insomnia και αλλού. Ενω τα bench που ποσταρις εσυ που βαζουν bf1 single player και δειχνουν κατι 7400 / 7500 / 7600k μπροστα απο τον 1600 και μολις το "ταλαιπωρο" οπως λες θυμα τους παρει να παιξει bf1 τρωει κατραπακια στο κεφαλι ολα νταξει ε? Και δεν μιλαμε για μικρες διαφορες, τα min παιζει να ειναι και στα μισα !! Ακομα και για τον 8400 την ανωτεροτητα του σε single player bf1 μας δειχνουν. Για βαλε το multi σε non gpu bound να δουμε τι παιζει...αντε θα περιμενω.
pirmen56 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ενω τα bench που ποσταρις εσυ που βαζουν bf1 single player και δειχνουν κατι 7400 / 7500 / 7600k μπροστα απο τον 1600 και μολις το "ταλαιπωρο" οπως λες θυμα τους παρει να παιξει bf1 τρωει κατραπακια στο κεφαλι ολα νταξει ε? Και δεν μιλαμε για μικρες διαφορες, τα min παιζει να ειναι και στα μισα !! Ακομα και για τον 8400 την ανωτεροτητα του σε single player bf1 μας δειχνουν. Για βαλε το multi σε non gpu bound να δουμε τι παιζει...αντε θα περιμενω. Με τη διαφορά ότι αυτοί αναφέρουν ότι έτρεξαν single player. Ενώ ο γκουρού του 3d, όπως και άπειροι άλλοι, δεν καταδέχονται να μας δείξουν το scene που έτρεξαν. Το ξέρεις καλά ότι τα gaming bench έχουν μια μικρή μεταβλητότητα-τυχαιότητα. Δηλαδή κάποιες φορές θα βγάλεις 70 καρέ, καποιες άλλες 69, άλλες 72 κλπ. Σπάνια ακριβώς το ίδιο, αλλά εκεί κοντά. Δεν σου κάνει καμία εντύπωση ότι το guru3d σε ΚΑΡΑ-gpu bottlenecked καταστάσεις βγάζει πάντα ένα-δύο καρέ μπροστά από τους ryzen τον 8700Κ. Όσο είναι το στατιστικό λάθος δηλαδή. Δεν μπόρεσαν ούτε μια φορά να βγουν μπροστά οι ryzen από καθαρή τύχη; Σαν να θέλουν να νομίζεις ότι έτρεξαν cpu bound benchmarks και ο 8700Κ κερδίζει τους ryzen με απειροελάχιστη διαφορά. Και να βγει πονηρά το συμπέρασμα ότι είναι πεταμένα λεφτά. Ενώ στην πραγματικότητα νικητής δεν είναι κανένας, λόγω gpu περιορισμού. Σκέψου απλά αυτό για να καταλάβεις τι βρωμιά παίζει.
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αυτο που συγκρίνουμε είναι μόνο η δύναμη του ενός πύρινα με την μεγίστη συχνότητα που μπορεί να ανεβάσει χωρίς το ΗΤ και SMT δηλ 1 core +0 Vs 1 core + 0 . Για αυτό τον λόγο έχουμε επιλέξει το FAR CRY PRIMAL . Μα έχεις χρήση ~40% σε 12 "πυρήνες" (δηλαδή ανοιχτό το smt) εσύ στο bench, που την είδες την σύγκριση του ενός πυρήνα; Σχεδόν 5 πυρήνες εργασίας δείχνεις. Εκτός και αν τρέχεις και την σάρα με την μάρα από πίσω μαζί με το Bench...
strawman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Με τη διαφορά ότι αυτοί αναφέρουν ότι έτρεξαν single player. Ενώ ο γκουρού του 3d, όπως και άπειροι άλλοι, δεν καταδέχονται να μας δείξουν το scene που έτρεξαν. Τρομερο επιχειρημα. Και το guru3d σου λεει οτι τεσταρι με 1080. Ποια η διαφορα? Τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ review sites ΔΕΝ καταδεχονται να μας δειξουν το scene που ετρεξαν. Απλα σε πειραξε το guru3d γιατι τους δειχνει κοντα. Εσυ ο ιδιος εχεις ποσταρι 30 review που ΔΕΝ δειχνουν τις σκηνες που ετρεξαν, απλα επειδη εβγαζαν τον 8400 μπροστα δεν σε ενοιαζε κιολας! Μονα ζυγα δικα σου τα θες. Μου κανει εντυπωση που μιλας για βρωμιες και παραπλανητικα review, αλλα το μαμημενο το bf1 που θεωρειται benchmark - σταθμος το τρεχουν ολοι σε single player, γιατι στο multiplayer κατι i5 της περασμενης γενιας τους καταπινε για πρωινο ο 1600. Εκει δεν εβλεπες βρωμια? Δεν ηταν αυτο παραπλανητικο οσο δεν παει? Δεν θα εχουν παρασυρθει απειρα "θυματα" οπως τα ονομασες και θα πηραν i5 7400 / 7500 / 7600k γιατι παιζουν bf1 και ο i5 τα πηγαινε φαινομενικα καλυτερα? Τα ιδια γινονται και με τον 8400. Ολοι πιστευουν οτι ο 8400 του ριχνει 50fps του 1600 στο bf1, αλλα 1 test με 1080ti δεν εχω δει να δουμε πως τα παει σε multiplayer. Σωστες οι επισημανσεις σου δεν λεω, αλλα ειναι πολυ επιλεκτικες ρε αδερφε. 1
7nisiotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ωραία μάλλον έχεις δίκαιο για το πρώτο μάλλον σε μπέρδεψα με άλλον. Τώρα επί του θέματος, η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι νεκρή πριν το σφύριγμα δυστυχώς. Δεν μπορώ να καταλάβω πως πριν από ένα μήνα ίσως και λιγότερο διάβαζα εδώ μέσα από τα ίδια άτομα πόσο άχρηστα είναι τα multicore CPU και τώρα έγιναν must!!! Έχει εδώ και 4 μήνες που έχω πει ότι πριν το 2020 η Intel δεν έχει να παρουσιάσει κάτι που θα αλλάξει το τοπίο. Βέβαια για άγνωστο λόγο μόλις παρουσίασαν και καλά τα "φτηνά" εξαπυρηνα όλοι έτρεξαν να τα θεοποιησουν. Ο πρώτος 6 core που είχα πάρει ήταν ο 980Χ και από τότε έχω πάρει όλες τις σειρές σχεδόν, όπως έγραψα και πριν μέχρι πριν από ένα μήνα ουσιαστικά είχα μηχάνημα που δεν είναι για παιχνίδια σύμφωνα με τους ειδικούς εδώ μέσα, τώρα βέβαια άλλαξε τροπάριο αλλά οκ. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μια 2011-3 ήταν ακριβή τόσο καιρό και τώρα το σάπιο 1151 είναι φτηνό!!! Η φτηνότερη 2011-3 είχε 180€ και ηταν/είναι πολύ πιο πλήρης από τα σημερινά 1151 για PCI lanes φυσικά δεν κάνω συζήτηση. Όσο σε επεξεργαστή; Θυμάμαι τουλάχιστον 3 φίλους που πήραν 6700Κ και ο 5820Κ κόστιζε 30€ περισσότερα!!! Αυτά και αυτά είναι τα παράδοξα που δεν καταπίνω με τίποτα. Δηλαδή εσύ δεν είσουν εδώ πριν ένα μήνα όταν οι γνωστοί πρότειναν τον 4560 σαν καλύτερο επεξεργαστή ever; Έλα να σοβαρευτούμε λίγο ρε φίλε. Τα τελευταία 7-8 χρόνια τα βασικά μου μηχανήματα είναι Intel αλλά αυτή την γελιοτητα δεν την έχω ξαναδεί, να μην έχει βγει καλά καλά στα ράφια μητρική και να σου ανακοινώνει σε λιγότερο από μισό χρόνο νέο chipset aka νέο socket νέα CPU. Άσχετα αν εγώ έκανα μια αγορά το βρίσκεις λογικό να το προτείνω σε κάποιον; Για αυτά και για αυτά λέω να σοβαρευτούμε λίγο, αυτό το "το δικό μου είναι το καλύτερο" έχει παραγινει. Περί 5820Κ / i5 κλπΕγώ δεν πρότεινα σε κανέναν φιλο να πάει σε i5 ακόμα και πριν βγουν οι ryzen. Μέχρι πρόσφατα που δεν υπήρχε κατι σε 6πυρηνο στα 200 απο την Ιντελ σε γνωστούς πρότεινα ryzen 1600 παρά 6500-7500 κλπ. Την εποχή πριν βγει ο 6700Κ ήταν μια περίοδος που έπαιζε σε πολύ ανταγωνιστική τιμή ο 5820Κ και τότε ναι ήταν καλό deal και με oc τον έφερνες στα επίπεδα κοντά σε 6700Κ σε ipc
pirmen56 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 strawman, Το είπες και μόνο σου. Δεκάδες review που συμφωνούσαν στα αποτελέσματά τους. Το guru3d τρέχει gpu bottlenecked review. Και δεν αναφέρομαι στην 1080, αλλά στις ελαφριές σκηνές που τρέχουν. Απόδειξη το πόσο ψηλά βγάζουν τον 6600Κ στο WD 2. Δεν θα εχουν παρασυρθει απειρα "θυματα" οπως τα ονομασες και θα πηραν i5 7400 / 7500 / 7600k γιατι παιζουν bf1 και ο i5 τα πηγαινε φαινομενικα καλυτερα? Από τη στιγμή που γράφτηκα έλεγα πόσο ξεπερασμένα είναι τα 4c/4t. Και τότε ένας "fallen angel" με 5820Κ και ""πολλά λεφτά σε ίντελ συστήματα τα τελευταία χρόνια"", σταθερά επικριτικός απέναντι στην ίντελ, με ειρωνευόταν όταν ανέφερα τις τεράστιες διαφορές στο BF μεταξύ 4c/4t και 4c/8t. Πρέπει να καταλάβεις ότι τα single player bench στο BF έχουν συνέπεια και ευκολία. Γι'αυτό και πολλοί τα χρησιμοποιούσαν. Όμως υπήρξαν και αρκετοί reviewers που έτρεξαν multi tests. Τίποτα δεν κρύφτηκε.
~Palpatin~ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μιας και πιάνεις φίλους στο στόμα σου θα απαντήσω εγώ. Βρες ρε ψεύτη ένα ποστ που ο fallen είπε ότι ο i5 δεν έχει μπουκάλι στο bf multi και εγώ θα σου ζητήσω συγνώμη σε όλα τα θέματα. Άντε γιατί μπερδεψες την βούρτσα πάλι. Και για τον 5820 δεν ήθελε λεφτά, ήθελε μυαλό. Από την άλλη ξεχνάς τον 4560 που τον είχες κάνει Θεό, αλήθεια τι κάνει αυτός ο επεξεργαστής τώρα; Εγώ προσωπικά σου είπα, πληρώνομαι από την INTEL, εσύ; Εκτός από άσχετος είσαι και ψεύτης τελικά. Τώρα στο θέμα των benchmarks, ότι σε βολεύει είναι καλό, ότι δεν σε βολεύει είναι στημένο!!! Λογική pirmen... 2
strawman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Πρέπει να καταλάβεις ότι τα single player bench στο BF έχουν συνέπεια και ευκολία. Γι'αυτό και πολλοί τα χρησιμοποιούσαν. Όμως υπήρξαν και αρκετοί reviewers που έτρεξαν multi tests. Τίποτα δεν κρύφτηκε. Μαλιστα, τα reviews σε single player BF1 τα τρεχουν για ευκολια, αλλα τις gpu bound σκηνες στο guru3d τις τρεχουν για να παραπλανησουν. 2 μετρα και 2 σταθμα. Απο τα 30 reviews που εχεις linkari θες να μου πεις 1 με 1080ti σε bf1 multi, ξερεις, στις "non gpu bound σκηνες" που τοσο αγαπας. Οχι γιατι απο το αλλο video που εβαλες βλεπω οτι ο 1600 σκαμπιλια ριχνει και στον 8400. Και τωρα ειδα και το video που ανεβασες 4 σελιδες πισω https://www.youtube.com/watch?v=w6bXW7to92I] Εδω μας δειχνει μεταξυ αλλων το ROTR να πεφτει στα 54 fps λογω CPU. Το εχω τρεξει με υψηλοτερα settings και στο ιδιο ακριβως σημειο βγαζω 130 με 140. Υπαρχει και στο youtube το video, νομιζω το εχεις δει. Ε σορρυ, αλλα κατι δεν παει καλα 1
IoaZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μα έχεις χρήση ~40% σε 12 "πυρήνες" (δηλαδή ανοιχτό το smt) εσύ στο bench, που την είδες την σύγκριση του ενός πυρήνα; Σχεδόν 5 πυρήνες εργασίας δείχνεις. Εκτός και αν τρέχεις και την σάρα με την μάρα από πίσω μαζί με το Bench... As we’ve said, the game suffers from single-core CPU issues. It appears that the game does not take advantage of multi-cores as one CPU core is doing most of the work. As you can see in the following screenshots, one of our CPU cores was maxed out, resulting in underwhelming performance. Do note that our GPU was not stressed at all in these scenes, meaning that we were CPU limited. Due to the game’s inability to properly use multiple CPU cores, our hexa-core performed similarly to a simulated tri-core and quad-core systems. In other words, PC gamers will have to either overclock their CPUs or buy new CPUs that offer better performance per CPU core. We also noticed that alt-tabbing negatively affected our performance, so we strongly suggest avoiding it. What this ultimately means is that Ubisoft has to enhance and upgrade the Dunia Engine 2, as in its current state it is unable to scale properly on multiple CPU cores. http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/far-cry-primal-pc-performance-analysis/ SMT κλητό Με SMT
pirmen56 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μιας και πιάνεις φίλους στο στόμα σου θα απαντήσω εγώ.Βρες ρε ψεύτη ένα ποστ που ο fallen είπε ότι ο i5 δεν έχει μπουκάλι στο bf multi και εγώ θα σου ζητήσω συγνώμη σε όλα τα θέματα. Άντε γιατί μπερδεψες την βούρτσα πάλι. Και για τον 5820 δεν ήθελε λεφτά, ήθελε μυαλό. Από την άλλη ξεχνάς τον 4560 που τον είχες κάνει Θεό, αλήθεια τι κάνει αυτός ο επεξεργαστής τώρα; Ανέφερα σε άτομο που ρώτησε, ότι το HT μπορεί να δώσει πάνω από 30% στα min στο BF1. Και η απάντησή του ήταν η εμπεριστατωμένη: "Πάρ'το αλλιώς θα βρεις". Χωρίς να απευθύνομαι σε αυτόν. Κάτι τέτοιες απαντήσεις τις έχω ξαναδεί από άλλα accounts. Ο 4560 ήταν vfm στην κατηγορία του. Έτρεχε άριστα BF αν έριχνες κάποια συγκεκριμένα settings. Το λέγανε και άτομα υπέρ της AMD. Ακόμα είναι. Τώρα στο θέμα των benchmarks, ότι σε βολεύει είναι καλό, ότι δεν σε βολεύει είναι στημένο!!! Λογική pirmen... Να μας εξηγήσεις πώς γίνεται ο 8700Κ στα bench του guru3d να βρίσκεται πάντα μπροστά από τους ryzen ακόμα και για ένα καρέ. Όταν οι τυχαίες αποκλίσεις σε κάθε run επάνω στο ίδιο CPU είναι μεγαλύτερες(και το ξέρεις) και θα μπορούσαν οι ryzen να βρίσκονται μπροστά από τους 8700Κ έστω και σε ένα από αυτά τα τεστ λόγω της τύχης.
~Palpatin~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μία φορά να απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτάνε και εγώ θα σβήσω το λογαριασμό μου ρε φίλε. Μία φορά!!! Το ότι όλο το φόρουμ μπλε/κόκκινη/πράσινη σου την λένε και εσύ συνεχίζεις πραγματικά με εκπλήσσει πάντως. Keep up!! Συγνώμη τώρα είδα την συνέχεια. Είπα εγώ ποτέ ότι ο 1600 ή οποιαδήποτε Ryzen είναι καλύτερο από 8700Κ; Άντε σε παρακαλώ πάνε να σε κοιτάξουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα