filarhos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σκεφτομαι την αγορά ενός τέτοιου τροφοδοτικού και με δεδομένο ότι έχω ήδη αρκετά τροφοδοτικά απο λάπτοπ, λέω να το το τολμήσω. Θα μπει σε μηχάνημα με μεγιστη κατανάλωση 40watt Εχει κανένας; Από που το αγόρασε; Είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του; Ευχαριστώ πολυ Υ.Γ.Μόνη μου αμφιβολία είναι η ποιότητα του παρεχόμενου ρεύματος σε σχέση με.ένα κανονικό τροφοδοτικό.
Fubar.gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σκεφτομαι την αγορά ενός τέτοιου τροφοδοτικού και με δεδομένο ότι έχω ήδη αρκετά τροφοδοτικά απο λάπτοπ, λέω να το το τολμήσω. Θα μπει σε μηχάνημα με μεγιστη κατανάλωση 40watt Εχει κανένας; Από που το αγόρασε; Είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του; Ευχαριστώ πολυ Υ.Γ.Μόνη μου αμφιβολία είναι η ποιότητα του παρεχόμενου ρεύματος σε σχέση με.ένα κανονικό τροφοδοτικό. Αυτό εδώ λες? http://www.mini-box.com/s.nl/it.A/id.417/.f Αυτό λέει οτι δουλεύει αυστηρά με 12 Volt, οπότε υποθέτω οτι τα 12 Volt είναι pass through απο το τροφοδοτικό και παράγει τις υπόλοιπες τάσεις με buck converters. Οπότε πρέπει να βρείς κάποιο ποιοτικό τροφοδοτικό που να βγάζει καλά σταθεροποιημένα 12 Volt και τουλάχιστον 100 watt. Τα κλασσικά τροφοδοτικά των laptop βγάζουν 19 Volt οπότε δέν κάνουν, μόνο κάποια για mini laptop οπως το Eee PC βγάζουν 12. Επίσης μην διανοηθείς να το συνδέσεις σε αναπτήρα αυτοκινήτου, ειναι σίγουρο οτι θα καούν τα πάντα. 1
filarhos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Αυτά λέω! Ναι τα τροφοδοτικά που έχω είναι πάνω από 17volt αλλά θα χρησιμοποιήσω buck voltage regulator για να το ρίξω στα 12volt. Το θέμα είναι αν θα παρέχει σταθερό ρεύμα σε όλες τις γραμμές.
dimtsef Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 χμμ το τροφοδοτικό του otetv θα κάνει? ειναι 12αβολτο ..
filarhos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 χμμ το τροφοδοτικό του otetv θα κάνει? ειναι 12αβολτο ..Δεν νομίζω γιατί θα είναι 24 με 36 watt (12volt * 2-3A) αν μιλάς για το modem router.Θέλουμε τουλάχιστον 90watt δηλαδή >6Α στα 12volt. Θελεις να έχεις και λίγο παραπάνω... 1
filarhos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Τελικά το μηχανάκι καίει, με ένα 15 ετών τροφοδοτικό που είχα για δοκιμή, ~22watt. Άρα ίσως με ένα καλύτερο να πέσουμε κι άλλο. Κάποιος που να έχει εμπειρία με πικο;;;
filarhos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Γενικά δεν αξίζει η ταλαιπωρία. Είμαι ανάμεσα στα: Be quiet 300 33€ Corsair cs450M 53€ Seasonic g 360 65€ Και κλίνω το corsair λογω 5ετούς εγγύησης (οπως και το seasonic) και modular διαταξης. Και λίγο η τιμή και η εταιρεία... Το παλιό δεν το εμπιστεύομαι πλέον και θα το αλλάξω σίγουρα.
Sheogorath Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Η be quiet ή αν τα δώσεις και σε ενδιαφέρει η συνολική κατανάλωση/efficiency πας στο seasonic.
filarhos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Η be quiet ή αν τα δώσεις και σε ενδιαφέρει η συνολική κατανάλωση/efficiency πας στο seasonic. To corsair δεν θεωρεις οτι ειναι καλο; Ειναι η τελευταία εκδοση του.
Sheogorath Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ναι, αλλά για την δουλειά που θες, το Seasonic πολύ καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα