zio10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για να διαλέγουν μεγάλες εταιρείες (και) αυτόν τον τρόπο πάντως πρέπει να έχει κάποια απόδοση. Πχ ο κατάλογος που βγάζουν τα ΙΚΕΑ πρέπει να κοστίζει αρκετά, όμως βλέπεις κάθε χρόνο να τον μοιράζουν πόρτα πόρτα! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2017 από zio10
παπι Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Έλα ρε παίδες,φυλλάδια; Σοβαρά τώρα; Παίζει ναναι από τα χειρότερα vfm δουλειές.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δεν πουλάω πνεύμα το ότι δεν σου αρέσει η άποψη μου δεν μου λέει κάτι. Μάθε να δέχεσαι απόψεις και να κάνεις διάλογο. Απο την άλλη εσυ προσπαθείς να υποβαλεις την άποψη σου χωρίς καν να έχεις γνώση/βιώσει τι σημαίνει να είσαι φοιτητής που η οικογενεια του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά αλλιώς δεν θα τα έγγραφες αυτά. Καλή σου συνέχεια. Γέλασα με το "μάθε να δέχεσαι απόψεις και να κάνεις διάλογο" (μετάφραση: "μάθε να δέχεσαι απόψεις και να συμφωνείς με ότι συμφωνώ εγώ") Διάλογο κάνει ο zio10, όχι εσύ. Εσύ λες ότι έχεις άποψη ενώ στην σπρώχνουν έντεχνα άλλοι και μου την λες επειδή δεν συμφωνώ μαζί σου. (ελεύθερη μετάφραση: "εσύ με κράζεις για αυτό που στην πραγματικότητα είσαι") Καλή συνέχεια και σε εσένα, με καλά μυαλά πάνω από όλα κακώς πάτησα refresh, η γαμημενη η συνήθεια φταίει αλλά από ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος, είναι και φοιτητές εδώ που εχουν οικονομικές ανάγκες και την βγάζουν στο ινσομνια
solidsnake222 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Γέλασα με το "μάθε να δέχεσαι απόψεις και να κάνεις διάλογο" (μετάφραση: "μάθε να δέχεσαι απόψεις και να συμφωνείς με ότι συμφωνώ εγώ") Διάλογο κάνει ο zio10, όχι εσύ. Εσύ λες ότι έχεις άποψη ενώ στην σπρώχνουν έντεχνα άλλοι και μου την λες επειδή δεν συμφωνώ μαζί σου. (ελεύθερη μετάφραση: "εσύ με κράζεις για αυτό που στην πραγματικότητα είσαι") Καλή συνέχεια και σε εσένα, με καλά μυαλά πάνω από όλα κακώς πάτησα refresh, η γαμημενη η συνήθεια φταίει αλλά από ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος, είναι και φοιτητές εδώ που εχουν οικονομικές ανάγκες και την βγάζουν στο ινσομνια Στην αρχή λες ότι σιγά μην χρειαζεται κάποιος για να γίνει γιατρός να έχει προϋπηρεσία το μοιρασμα των φυλλαδίων Σου λέμε ότι το κάνουν για να τα βγάλουν πέρα Και μας λες καλύτερα να διαβάζουν 9 ώρες να τελειώσουν νωρίτερα(γελάω εδώ) Η ας πιάσουν μια δουλειά με πλήρη απασχοληση λες και αν μπορούσαν δεν θα το έκαναν Μέτα λες εε κκ ας δουλέψουν 2 χρόνια και μετά να πάνε να σπουδάσουν Η Μια πρόταση σου αναιρεί την άλλη. Και να στο ξεκαθαρίσω για να το καταλάβεις και να το βάλεις καλά μέσα στο κεφάλι σου Καμία δουλειά δεν ειναι ντροπή, αν σου σπάνε τα νευρά εσένα τα φυλλαδια σταμάτα να τα παίρνεις δεν σε αναγκάζει κανείς. Ναι τα φυλλάδια ειναι μια δουλειά ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΚΑΜΙΆ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ απλώς μερικοί την κάνουν για ένα χαρτζιλίκι γιατί δεν έχουν άλλη λύση. Για να συνεχίζουν οι επιχειρήσεις να βάζουν άτομα για διανομή φυλλαδίων σημαίνει ότι βλέπουν κέρδος από αυτό Μπορείς να μας πει που ειναι το κακό σε αυτό? ΥΓ. Αν θεωρείς ότι δεν κάνω διάλογο και σε προσβάλω-ειρωνεύομαι υπάρχει το κουμπάκι τις αναφοράς άνετα μπορείς να το πατήσεις η και να με κάνεις ignore άμα θες. Δεν θα παρεξηγηθώ μην ανησυχείς.
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 @triapoulakiakathontan Ναι, αλλά άμα δε το πάρεις, δε βοηθάς τον φυλλαδιά στη δουλειά του...αυτό λέμε τόσην ώρα.
efo355 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 @YTL Τότε γιατί δεν πας στην Ελβετία να μείνεις; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτούς που βρίζουν την Ελλάδα και νομίζουν ότι στο εξωτερικό είναι όλα καλά και άγια, γιατί συνεχίζουν να μένουν εδώ. Εντάξει, έχει και τα κακά της σα χώρα, όπως όλες....αλλά τι σας κάνει να πιστεύετε ότι στο εξωτερικό είναι ΟΛΑ τέλεια; Γιατί έτσι όπως το περιγράφετε είναι σα να λέτε αυτό. Δεν έχουν πάει έξω. Αν είχαν βγει λίγο από Ελλάδα δε θα λέγανε...
dollyyy19 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Έλα ρε παίδες,φυλλάδια; Σοβαρά τώρα; Παίζει ναναι από τα χειρότερα vfm δουλειές. ειναι πολυ μακρια απο αυτο που γραφεις....μαλλον δεν εχεις δουλεψει 12-15ωρο για 30 ευρω,και σιγουρα δεν εκανες ελ.επ,που ουτε τα 30 βγαζουν πλεον........... Δεν έχουν πάει έξω. Αν είχαν βγει λίγο από Ελλάδα δε θα λέγανε... εξω ειναι,γιαυτο συμβουλευει............
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 ΥΓ. Αν θεωρείς ότι δεν κάνω διάλογο και σε προσβάλω-ειρωνεύομαι υπάρχει το κουμπάκι τις αναφοράς άνετα μπορείς να το πατήσεις η και να με κάνεις ignore άμα θες. Δεν θα παρεξηγηθώ μην ανησυχείς. Φυσικά και θα σε κάνω ignore. Γιατί δεν έχει νόημα να ασχολούμαι αφού τα κατάλαβες όλα. @zio10 το αν μια εταιρία έχει κέρδος (μέσω του brand awareness και advertising) είναι άσχετο με το "ο υπάλληλος έχει κέρδος/"κέρδος" από τη συγκεκριμένη εργασία". Κι εδώ να σου θυμίσω ότι το θέμα είναι "φυλλάδια σε φανάρια". Όχι στα ταμεία καταστημάτων, όχι σε λαϊκές, ούτε για το τι κάνουν μεγάλες εταιρίες. Άλλες χώρες απαγορεύουν τα τηλέφωνα εν ώρα οδήγησης αλλά μαζί με καφέ, τσιγάρο, φρένο και αλλαγής ταχύτητας, θα βγει το τρίτο χέρι να ανοίξει το παράθυρο για να πάρει τη σουπερ προσφορά και να βάλει υπογραφή παραλαβής. Όλα αυτά 5 millisecond πριν ανάψει πράσινο και γκαζώνει να φύγει πριν την κόρνα του πισινού. Ασφαλής οδήγηση πάνω από όλα.
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Όταν μου πεις που ανέφερα ότι μοιράζουν φυλλαδια στα φανάρια θα σου απαντήσω.Το θεμα του τοπικ ειναι αυτο. Αν εσυ εισαι offtopic, δεν με αφορα. Εσύ προτείνεις να μην υπάρχουν φυλλάδια και να ειναι ολα ηλεκτρονικά.Προφανως δεν εχεις διαβασει τι εχω γραψει και βγαζεις δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα. Για να σε βοηθησω, post #14. Και σου έκανα queue που ένα παιδί που έζησε για λίγο στην Ελβετια που λέει ότι και εκεί υπάρχουν φυλλαδιαQuote εκανες κι οχι queue. Κι αυτος που εκανες quote, δεν μιλαει για φυλλαδια στα φαναρια. Σε ποια χωρα ειναι/εισαι truelegend και το βασικοτερο τι δουλεια κανεις εκει... Σχεδον τιποτα δεν γινεται μονο στην ελλαδα(ουτε καν τα μπουζουκια).. Στη χωρα που ειμαι (και σε μερικες ακομα απο τις οποιες εχω περασει προσωρινα) δεν εχω δει ανθρωπο σε φαναρια, ουτε να διαφημιζει, ουτε να πλενει παρμπριζ, ουτε να πουλαει χαρτομαντηλα. Θα ηταν χρησιμο να μας αναφερεις εσυ σε ποιες χωρες το εχεις δει να συμβαινει. Στο δευτερο σκελος της ερωτησης σου, δεν μπορω να απαντησω για διαφορους λογους, μεταξυ των οποιων, οτι δεν βλεπω πώς μπορει να σχετιζεται αυτο με τη συζητηση που κανουμε.
solidsnake222 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Το θεμα του τοπικ ειναι αυτο. Αν εσυ εισαι offtopic, δεν με αφορα. Προφανως δεν εχεις διαβασει τι εχω γραψει και βγαζεις δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα. Για να σε βοηθησω, post #14. Quote εκανες κι οχι queue. Κι αυτος που εκανες quote, δεν μιλαει για φυλλαδια στα φαναρια. Post #9 λες για Social Media Wepsites Seo Cms Tv Radio αυτα ειναι ολα ηλεκτρονικά Και στο post 14 λες μια ωρολόγια υπάρχουν και άλλοι τρόποι να διαφημιζονται που δεν θα τους αναλύσω εδώ Είμαι κάθετος στο να ψάχνω μια προσφορά να πρέπει να περιμένω πότε θα βάλουν διαφήμιση στο radio,tv η να χάσω το χρόνο μου στο internet για αναζητώ κάτι απλό όπως πχ το γάλα,αποσμητικά. Εγώ λέω ότι τα φυλλαδια εξυπηρετούν πολλούς ανθρώπους(και στα φανάρια και μη) όσο δεν προτείνεται ρεαλιστικές ανταλλακτικές δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε. Για τα παρμπρίζ,χαρτομάντιλα αυτό ειναι άλλο θέμα αλλά με βρίσκεις 100% σύμφωνο. ΥΓ. Όσοι ανέφεραν το περιβάλλον γελάω. Αυτοί ειναι οι ίδιοι που να πάνε στο περίπτερο που ειναι 100 μέτρα πιο κάτω με το αμάξι. @triapoulakiakathontan Χαίρομαι που έλυσες το πρόβλημα σου. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Post #9 λες για Social Media Wepsites Seo Cms Tv Radio αυτα ειναι ολα ηλεκτρονικάToυ διαολου πραματα θα συμπληρωνα εγω. *Στο τριτο γραμμα της λεξης wepsites η γραμμουλα επρεπε να κοιταζει προς τα πανω... Είμαι κάθετος στο να ψάχνω μια προσφορά να πρέπει να περιμένω πότε θα βάλουν διαφήμιση στο radio,tv η να χάσω το χρόνο μου στο internet για αναζητώ κάτι απλό όπως πχ το γάλα,αποσμητικά.Σωστα. Πεταγεσαι μια βολτα ως το φαναρι για να παρεις φυλλαδιο. Εγώ λέω ότι τα φυλλαδια εξυπηρετούν πολλούς ανθρώπους(και στα φανάρια και μη) όσο δεν προτείνεται ρεαλιστικές ανταλλακτικές δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε.Εσυ μπορεις να λες οτι θες, αλλα να εχεις υποψιν σου οτι η μπανανια της Ευρωπης δεν αποτελει κριτηριο για το τι ειναι το ρεαλιστικο. Συνηθως ισχυει το αναποδο. ΥΓ. Όσοι ανέφεραν το περιβάλλον γελάω. Αυτοί ειναι οι ίδιοι που να πάνε στο περίπτερο που ειναι 100 μέτρα πιο κάτω με το αμάξι.Ειτε γελας, ειτε οχι, μιλαμε για τονους χαρτιου. Ως κατοικος μπανανιας μπορει να σου προκαλει γελιο αυτο το επιχειρημα, αλλωστε ποτε δεν σε μαθανε να σκεφτεσαι διαφορετικα. Ως μολυνση περιβαλλοντος αντιλαμβανεσαι μονο τις απεργιες των σκουπιδιαρηδων που το σκουπιδι φτανει ως την πορτα σου και σου χαλαει την αισθητικη. Στον πολιτισμο παντως, αποτελει και αυτο ενα ζητημα που το παιρνουν αρκετα πιο σοβαρα. Αντικειμενικα αλλωστε, ειναι σοβαρο ζητημα. 1
παπι Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 ειναι πολυ μακρια απο αυτο που γραφεις....μαλλον δεν εχεις δουλεψει 12-15ωρο για 30 ευρω,και σιγουρα δεν εκανες ελ.επ,που ουτε τα 30 βγαζουν πλεον........... εξω ειναι,γιαυτο συμβουλευει............ Φυσικά δεν έχω δουλέψει 12 ώρες για 30€.. δεν είμαι μαλακας. Έχω κάνει αρκετές φορές 4 + 8 ώρες (δύο δουλειές) αλλά μιλάμε για 90€.
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Φυσικά δεν έχω δουλέψει 12 ώρες για 30€.. δεν είμαι μαλακας. Έχω κάνει αρκετές φορές 4 + 8 ώρες (δύο δουλειές) αλλά μιλάμε για 90€.In before, "βολεμενος". Ετοιμασου, σου 'ρχεται
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Φυσικά δεν έχω δουλέψει 12 ώρες για 30€.. δεν είμαι μαλακας. Έχω κάνει αρκετές φορές 4 + 8 ώρες (δύο δουλειές) αλλά μιλάμε για 90€."Αντιλαϊκή" δήλωση, ετοιμάσου για την οργή της εργατικής τάξης.
bluesattack Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδη δεν μιλαμε απλα για... bullying σε οσους δεν θελουν φυλλαδιο αλλα για κανονικη δικτατορια του προλεταριατου
Προτεινόμενες αναρτήσεις