Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εν τω μεταξυ, κανενας ADMIN - ΜOD, θα απαντησει στο ερωτημα μου, γιατι δεν μπορω να επεξεργαστω το πρωτο ποστ, ωστε να μαζεψω τα στοιχεια εκει...?????    

• Like 1
Δημοσ.

Ryzen 3 1200 8c/8t enabled :shock: ! εδώ και αν λέμε τζόκερ....http://www.guru3d.com/news-story/spotted-ryzen-3-1200-cpu-with-eight-active-cpu-cores-enabled.html

Ανέβηκε και σε προηγούμενο ποστ.

Αν και κέρδισα το lottery ακόμα δεν εχω καταλάβει το λόγο που το κάνει αυτό η AMD.

Υποτίθεται οι επεξεργαστές περνούν από τεστ πριν βγουν στην αγορά. 

Αν το κάναν καθαρά και μόνο για marketing το θεωρώ επιτυχημένο. 

Δημοσ.

Αν και κέρδισα το lottery ακόμα δεν εχω καταλάβει το λόγο που το κάνει αυτό η AMD.

Το έχει κάνει και παλιότερα αυτό με τους πυρήνες . Απλά τότε τους ξεκλείδωνες μέσα από το bios  

• Like 1
Δημοσ.

Το έχει κάνει και παλιότερα αυτό με τους πυρήνες . Απλά τότε τους ξεκλείδωνες μέσα από το bios  

αυτο ειχε γινει στους Athlon II - Phenom II. αλλα εκει ηταν επιλογη, που σου την εδινε μεσα απο το BIOS.  και η μητρικη που εχω ακομα, εχει αυτη τη δυνατοτητα στο BIOS, αν την βαλεις με εναν τετοιο επεξεργαστη, να στον ξεκλειδωσει. 

αλλα τωρα μιλαμε για κατι διαφορετικο. ειναι εκ κατασκευης λειτουργικοι οι πυρηνες...! και απλα τους ονομαζει 1600 1200 1400 ενω στην πραξη λειτουργουν και οι 8 πυρηνες.....!!!!!   

αγοραζεις 1200, τον βαζεις στην μητρικη, και βλεπεις μπροστα σου 8 πυρηνες....!!!!!  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...