kogos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μα δεν έχει σχέση το segment fault σε linux με το πόσα dimms λειτουργούν. Κάνω λάθος? Και 2 dimms να έχεις, ή 4 να έχεις, θα στο βγάλει σε μεγάλο compile αν είσαι άτυχος και έχεις παλαιά παρτίδα με πρόβλημα
STORM1978 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει tool να δούμε ποιο είναι το batch number όσοι τους έχουμε βάλει και επίσης ποια είναι τα defective chips?
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ε δεν ειναι τυχαιο που η AMD εχει τα χρωματα του Αη Βασιλη...! Αυτα ειναι δωρα! Ts μην κανεις καμια βλακεια και πας να βγαλεις μονος σου τα ματακια σου! Τον κρατας και καθεσαι οπως εισαι! Πηρες και πληρωσες 1600 και αυτον θα σου στειλουν αμα σε τρωει ο κ@λος σου και τον στειλεις πισω για καινουργιο 1700 κτλ..! Λογικα να το παρεις!Και με΄γεια! 2c/4t δωρο γιατι ετσι μας αρεσει! 1
Fp84 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Φανταστείτε να έχει κάνει λάθος και στα Threadripper ...... Να επερνες 1900 και να σου έβγαινε 1950.... Λες???
renaxan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μα δεν έχει σχέση το segment fault σε linux με το πόσα dimms λειτουργούν. Κάνω λάθος? Και 2 dimms να έχεις, ή 4 να έχεις, θα στο βγάλει σε μεγάλο compile αν είσαι άτυχος και έχεις παλαιά παρτίδα με πρόβλημα Δεν έχει φυσικά. Για τις μνήμες ζήτησα την αλλαγή. Και φυσικά το δέχτηκαν. Μετά την 25η εβδομάδα κατασκευής revision C και μετέπειτα δεν έχουν το segment fault. Το κουτί ανοίγοντας το έχει το revision.
cons1985 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ε δεν ειναι τυχαιο που η AMD εχει τα χρωματα του Αη Βασιλη...! Αυτα ειναι δωρα! Ts μην κανεις καμια βλακεια και πας να βγαλεις μονος σου τα ματακια σου! Τον κρατας και καθεσαι οπως εισαι! Πηρες και πληρωσες 1600 και αυτον θα σου στειλουν αμα σε τρωει ο κ@λος σου και τον στειλεις πισω για καινουργιο 1700 κτλ..! Λογικα να το παρεις!Και με΄γεια! 2c/4t δωρο γιατι ετσι μας αρεσει! Πλάκα με κανείς; Φυσικά και δεν βγαίνει από το pc η cpu! 1
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Φανταστείτε να έχει κάνει λάθος και στα Threadripper ...... Να επερνες 1900 και να σου έβγαινε 1950.... Λες??? Και γιατι οχι? Χριστουγεννα ερχονται! Santa Claus is coming to our mobo's....!!! 1
kogos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχει φυσικά. Για τις μνήμες ζήτησα την αλλαγή. Και φυσικά το δέχτηκαν. Μετά την 25η εβδομάδα κατασκευής revision C και μετέπειτα δεν έχουν το segment fault. Το κουτί ανοίγοντας το έχει το revision. Ξέρω πως είναι offtopic αλλά υο θεωρώ σημαντικό αυτό. Οι παλαιοί είχαν θέμα με τα 4 dimms μνημών? Δεν το ήξερα αυτό. Δεν είχα ακούσει/διαβάσει κάτι. Ή απλά ήταν το δικό σου έτσι? Αν ενοχλεί το offtopic να ξεκινήσω νέο θέμα
cabdik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το b number τώρα? εχει συσκευασια? μηπως γραφει τπτ επανω εκει? η στην αποδειξη, μηπως........?? για να μην σου πω.... κατσε βγαλε την ψυκτρα και βγαλε φωτο του CPU.....!!!!!!!!!! κριμα ομως να μην δεις το b number.......!! εγω συνηθως, βγαζω φωτο πριν τοποθετηθει, γιατι μετα δεν ειναι ευκολο το βγαλε......./ θα παρακαλουσα τα υπολοιπα θεματα, να συζητηθουν αλλου, για να μενει καθαρο το συγκεκριμενο...!! αν εχει παρει κανεις αλλος R5 1600 τελευταια, περιμενουμε Batch No + cpu-z screenshot..!! 3
cons1985 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 εχει συσκευασια? μηπως γραφει τπτ επανω εκει? η στην αποδειξη, μηπως........?? για να μην σου πω.... κατσε βγαλε την ψυκτρα και βγαλε φωτο του CPU.....!!!!!!!!!! κριμα ομως να μην δεις το b number.......!! εγω συνηθως, βγαζω φωτο πριν τοποθετηθει, γιατι μετα δεν ειναι ευκολο το βγαλε......./ θα παρακαλουσα τα υπολοιπα θεματα, να συζητηθουν αλλου, για να μενει καθαρο το συγκεκριμενο...!! αν εχει παρει κανεις αλλος R5 1600 τελευταια, περιμενουμε Batch No + cpu-z screenshot..!! Στο κουτί του cpu κάτι γράφει αλλα δεν μου μοιάζει για b number θα κοιτάξω και στην απόδειξη όταν σχολάσω αν και δεν νομίζω. 1
renaxan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ξέρω πως είναι offtopic αλλά υο θεωρώ σημαντικό αυτό. Οι παλαιοί είχαν θέμα με τα 4 dimms μνημών? Δεν το ήξερα αυτό. Δεν είχα ακούσει/διαβάσει κάτι. Ή απλά ήταν το δικό σου έτσι? Αν ενοχλεί το offtopic να ξεκινήσω νέο θέμα Και εγώ ζητώ συγνώμη για το offtopic. Καταρχήν η εγγύηση της AMD είναι καταπληκτική! Τώρα με το θέμα των 4 dimms. Υπάρχει δυσκολία για τον χρονισμό πάνω από τα 2666 MHz. Και η AMD και η INTEL από εκεί και πάνω το θεωρούν overclocking και δεν είναι εγγυημένη η σταθερότητα ενός συστήματος. Παίζει σημασία η CPU, μητρική και οι μνήμες. Τώρα σε AMD υπάρχουν δυσκολίες για τα 2 dimm, πάνω από 2666MHz. Στα 4 dimm είναι ακόμα χειρότερο. Για πάραδειγμα: Στην μητρική "τάδε" παίζουν τα 2 dimm σταθερά και όμορφα στα 2993 MHz. Έαν αγοραστούν άλλα 2 όμοια dimms η ταχύτητα θα πέσει στα π.χ 2800 MHz. Σε rivision C της CPU είναι ακόμα καλύτερο. Το πιο πιθανόν να δουλέψουν και τα 4 dimm στα 2993 MHz. Βέβαια όσο προχωράει ο καιρός, οι αναβαθμίσεις στα Bios θα κάνουν ακόμα καλύτερο τον χρονισμό στις μνήμες. 2
cons1985 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Πάντως διαβάζοντας διάφορα forum βλέπω πως στην Αυστραλία και στην Κορέα έκατσαν πολύ τέτοιοι cpu. Τώρα πως έχασε ο δικός μου τον δρόμο του και έφτασε στα χέρια μου ένας θεός ξέρει. Άραγε πόσοι να έχουν κατασκευαστεί έτσι ανά την υφήλιο.
dimoskoutr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Φυσικά καταλαβαίνεις ότι σου έπεσε το τζόκερ απλά θα πάρεις χρήματα μετά από κάποια χρόνια... Τον κρατάς και μετά το τέλος του αφού θα έχεις ήδη κάνει το επόμενο μηχάνημα σου... Σε 10-15 χρόνια θα έχει χαλαρά αρκετά χρήματα ένας τέτοιος... Οπότε τον προσέχεις!!!
cons1985 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Φυσικά καταλαβαίνεις ότι σου έπεσε το τζόκερ απλά θα πάρεις χρήματα μετά από κάποια χρόνια... Τον κρατάς και μετά το τέλος του αφού θα έχεις ήδη κάνει το επόμενο μηχάνημα σου... Σε 10-15 χρόνια θα έχει χαλαρά αρκετά χρήματα ένας τέτοιος... Οπότε τον προσέχεις!!! Δεν μπήκα καν στην διαδικασία να τον clockaro. Οχι ότι μου χρειάζεται φυσικά.
cabdik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Στο κουτί του cpu κάτι γράφει αλλα δεν μου μοιάζει για b number θα κοιτάξω και στην απόδειξη όταν σχολάσω αν και δεν νομίζω. μηπως κοιταξες .......??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα