Προς το περιεχόμενο

Ryzen 5 1600 (X) Batch No......?

cabdik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα. Ακούγεται πως αν επικοινωνήσεις με amd σου στέλνουν 1700 για αντικατάσταση δωρεάν. Και μάλιστα χωρίς να μείνεις χωρίς cpu.

Από πιο κατάστημα το πηρες3?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα. Ακούγεται πως αν επικοινωνήσεις με amd σου στέλνουν 1700 για αντικατάσταση δωρεάν. Και μάλιστα χωρίς να μείνεις χωρίς cpu.

Από πιο κατάστημα το πηρες3?

Δεν παίζουν με αυτά...δεν προκαλώ την τύχη μου.

Από Θεσσαλονίκη τον πήρα. Δεν είναι στο skroutz το μαγαζί.

Infovet λέγεται

• Like 1

Παρέλαβα και εγώ....ημερομηνία παραγγελίας 20/10. 

Δυστηχώς b. number δεν εχω μιας και ξέχασα να το δω πριν τον βάλω. 

Ryzen 8core-cpu σε τιμή εξαπύρηνου...........τσάκωσε και κανά τζόκερ αυτήν την περίοδο......Καλορίζικος και πάλι!

• Like 10

Ryzen 8core-cpu σε τιμή εξαπύρηνου...........τσάκωσε και κανά τζόκερ αυτήν την περίοδο......Καλορίζικος και πάλι!

Σ'ευχαριστώ πολύ!! Αμα σου πώ ότι αυτό σκεφτόμουν τώρα...(Η τύχη βρήκε τρόπο να μου επιστρέψει το 50ευρω που μου έφαγε κάποιος από εδω μέσα.)

Αμα είχε και την ψύκτρα με το led θα ήταν super αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες αχχααχ.

• Like 4

Δεν παίζουν με αυτά...δεν προκαλώ την τύχη μου.

Από Θεσσαλονίκη τον πήρα. Δεν είναι στο skroutz το μαγαζί.

Infovet λέγεται

Ναι γίνεται άμεση αντικατάσταση! 

Προσωπικά ζήτησα από την AMD US άλλο CPU για να έχω 4 memory sticks με όσο πιο high clocks και μετά από συζήτηση μου έστειλαν νέο, boxed 1700 CPU. Ήρθε από Ολλανδία, σε 2 ημέρες και κατόπιν επέστρεψα (με πληρωμένη την DHL courier) τον δικό μου πίσω. Revision B είχα και Revision C μου έστειλαν (με το fun, πλήρες σφραγισμένο). Οι τρέχον μνήμες πάνε πλέον στα 3200 MHz. Η αγορά μου είχε γίνει από Αθήνα.

Άψογο service η AMD!! 

post-65758-0-37471300-1510077946_thumb.jpg

post-65758-0-73587600-1510077956_thumb.jpg

post-65758-0-92647100-1510077971_thumb.jpg

• Like 4

Προσωπικά ζήτησα από την AMD US άλλο CPU για να έχω 4 memory sticks με όσο πιο high clocks και μετά από συζήτηση μου έστειλαν νέο, boxed 1700 CPU. Ήρθε από Ολλανδία, σε 2 ημέρες και κατόπιν επέστρεψα (με πληρωμένη την DHL courier) τον δικό μου πίσω. Revision B είχα και Revision C μου έστειλαν (με το fun, πλήρες σφαγιασμένο). Οι τρέχον μνήμες πάνε πλέον στα 3200 MHz. Η αγορά μου είχε γίνει από Αθήνα.

Άψογο service η AMD!! 

Για καντο πιο λιανο λιγο αυτο, δλδ τι τους ειπες ακριβως?

Προσωπικά ζήτησα από την AMD US άλλο CPU για να έχω 4 memory sticks με όσο πιο high clocks και μετά από συζήτηση μου έστειλαν νέο, boxed 1700 CPU. Ήρθε από Ολλανδία, σε 2 ημέρες και κατόπιν επέστρεψα (με πληρωμένη την DHL courier) τον δικό μου πίσω. Revision B είχα και Revision C μου έστειλαν (με το fun, πλήρες σφαγιασμένο). Οι τρέχον μνήμες πάνε πλέον στα 3200 MHz. Η αγορά μου είχε γίνει από Αθήνα.

Άψογο service η AMD!! 

Ναι αλλά εσύ γύρισες ryzen 7 και πήρες 7 να γυρίσω τον 1600 για να πάρω ποιον?

Ναι αλλά εσύ γύρισες ryzen 7 και πήρες 7 να γυρίσω τον 1600 για να πάρω ποιον?

οχι ρε συ εσυ τι να γυρισεις πισω τετοια κωλοφαρδια θα την πεταξεις στα σκουπιδια?

• Like 4

Μένεις όπως έχεις!! Είναι super το CPU σου!! 

Κατι παραπάνω από super, ζωή να εχει!! Απλά ρωτησα επειδη αναφέρθηκε πως αμα τον γυρίσεις πίσω παίρνεις τον 1700.

Δεν τον αλλάζω για κανένα λόγο! Μακαρι και σε άλλους να τύχει το ίδιο. 

• Like 2

Έκανα use το Linux bug (./kill-ryzen.sh - se Linux), που καν δεν δοκίμασα. Άπλα τους τόνισα ότι είναι θέμα CPU για τα 4 memory dims, να μην μπορώ να τα έχω 2993 ΜΗz ++. Έχω σκοπό να αγοράσω + 2 dims ακόμα (όταν φτιάξουν οι τιμές φυσικά). Bios έχω εγκαταστήσει εδώ και πολύ καιρό, το AGESA Code 1.0.0.6b.

Link.png Site: AMDRMA  

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...