cabdik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά, συγκεντρωθειτε.... Άλλο είναι το θέμα μας.Αν θέλετε να συζητήσετε για τους Ιντελ, παρακαλώ, υπάρχουν άλλα θέματα....http://www.insomnia.gr/topic/646165-intel-kaby-lake-x-skylake-x-socket-2066/Εδώ είναι πολύ συγκεκριμένο το θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά, συγκεντρωθειτε.... Άλλο είναι το θέμα μας. Αν θέλετε να συζητήσετε για τους Ιντελ, παρακαλώ, υπάρχουν άλλα θέματα....http://www.insomnia.gr/topic/646165-intel-kaby-lake-x-skylake-x-socket-2066/ Εδώ είναι πολύ συγκεκριμένο το θέμα. Εγώ πάντως δεν σου έκανα το χατήρι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πάντως δεν σου έκανα το χατήρι... εσυ πηγες απ ευθειας σε 8core..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cons1985 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Λαχείο σαν να λεμε για μερικούς... Μακαρι κάποιος απο εδώ να το επιβεβαιώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 γι αυτο εβαλα το θεμα, ωστε αν καποιος αγορασει αυτη την περιοδο R5 1600 -1600X να κανει το κοπο και να το τσεκαρει...!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlotKiller Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Παραλαβή σήμερα: UA1734PGS MALAY απ ότι διάβασα τυχαία είναι τα κομμάτια και τα ζητάνε και πίσω γιατί το κατάλαβαν. Δεν ξέρω αν έχουν κάποιο πρόβλημα τα κομμάτια. Η αγορά είχε γίνει στις 02/10, 1 ημέρα πριν σκάσει το νέο. Σήμερα παρέλαβα, καθυστερημένα... (το 2ο κομματι γιατι το μαγαζι ισχυριζεται οτι ειχε στειλει και αλλο πριν μερες που δεν ηρθε ποτε. Δεν ξερω αν εκεινο ηταν 36 και το βουτηξαν...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Παραλαβή σήμερα: UA1734PGS MALAY απ ότι διάβασα τυχαία είναι τα κομμάτια και τα ζητάνε και πίσω γιατί το κατάλαβαν. Δεν ξέρω αν έχουν κάποιο πρόβλημα τα κομμάτια. Η αγορά είχε γίνει στις 02/10, 1 ημέρα πριν σκάσει το νέο. Σήμερα παρέλαβα, καθυστερημένα... (το 2ο κομματι γιατι το μαγαζι ισχυριζεται οτι ειχε στειλει και αλλο πριν μερες που δεν ηρθε ποτε. Δεν ξερω αν εκεινο ηταν 36 και το βουτηξαν...) ευχαριστω. οταν το τοποθετησεις, κανε τον κοπο και ανεβασε και ενα CPUZ screenshot....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cons1985 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ....ημερομηνία παραγγελίας 20/10. Δυστηχώς b. number δεν εχω μιας και ξέχασα να το δω πριν τον βάλω. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ....ημερομηνία παραγγελίας 20/10. Δυστηχώς b. number δεν εχω μιας και ξέχασα να το δω πριν τον βάλω. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cons1985 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το b number τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ....ημερομηνία παραγγελίας 20/10. Δυστηχώς b. number δεν εχω μιας και ξέχασα να το δω πριν τον βάλω. τι λες τωρα???? τρεξε κανενα cinebench να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ....ημερομηνία παραγγελίας 20/10. Δυστηχώς b. number δεν εχω μιας και ξέχασα να το δω πριν τον βάλω. Είσαι κακός ... 8πύρηνο θηρίο με 200€ .... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cons1985 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Να σας πω την αλήθεια το πήρα πρέφα όταν έτρεξα το cinebench 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αυτά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αυτό λέγεται vfm όχι ο 1600 ο απλός... Χαχα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα