linaki_ath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αφού έδωσα το Note4 μετά από 3 χρόνια λιωσιμου είμαι σε αναζήτηση high end συσκευής.Με ενδιαφέρει πολύ η πολύ καλή λήψη φωτογραφίας και βίντεο, η αυτονομια, η αντοχή και φυσικά να μη κολλάει σε multitasking. Τέλος, είμαι άνθρωπος που δεν αλλάζει συσκευές κάθε χρόνο, οπότε θέλω κατι να κρατήσει μια 3ετία πάλι λόγω specs.Βέβαια εκτός από τα μοντέλα στον τίτλο είμαι ανοικτή σε προτάσεις εκτός φυσικά από apple. Η αγορά μου θα γίνει σήμερα αύριο μιας και είμαι με ένα σάπιο tp link το οποίο με δυσκολεύει. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2017 από linaki_ath
ziaba Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 το g6 δεν συγκρίνεται με το u11 και s8 λόγω παλιότερου soc και τιμής σαν σύνολο το sammy είναι καλύτερο και θα χει μεγαλύτερή αντοχή στο χρόνο (από μεταπώλησή κτλ) με καλύτερο σέρβις σε σχέση με το htc υ.γ. αν έχεις την δυνατότητά δες το note 8 κλτρα
linaki_ath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 το g6 δεν συγκρίνεται με το u11 και s8 λόγω παλιότερου soc και τιμής σαν σύνολο το sammy είναι καλύτερο και θα χει μεγαλύτερή αντοχή στο χρόνο (από μεταπώλησή κτλ) με καλύτερο σέρβις σε σχέση με το htc υ.γ. αν έχεις την δυνατότητά δες το note 8 κλτρα Note 8 πήγα από κοντά και το είδα. Απαράδεκτο απλά. Παντόφλα πολυτελείας. Κρίμα και ήμουν τρελή φαν της σειράς Note. Ακόμα και να το κρατήσω στο χέρι είχα πρόβλημα. Λες και κρατούσα τηλεκοντρόλ με οθόνη WEIRD 1
najinblue3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Αφού έδωσα το Note4 μετά από 3 χρόνια λιωσιμου είμαι σε αναζήτηση high end συσκευής. Με ενδιαφέρει πολύ η πολύ καλή λήψη φωτογραφίας και βίντεο, η αυτονομια, η αντοχή και φυσικά να μη κολλάει σε multitasking. Τέλος, είμαι άνθρωπος που δεν αλλάζει συσκευές κάθε χρόνο, οπότε θέλω κατι να κρατήσει μια 3ετία πάλι λόγω specs. Βέβαια εκτός από τα μοντέλα στον τίτλο είμαι ανοικτή σε προτάσεις εκτός φυσικά από apple. Η αγορά μου θα γίνει σήμερα αύριο μιας και είμαι με ένα σάπιο tp link το οποίο με δυσκολεύει. S8 και φυσικα δε θα το μετανιωσεις ποτε, οτι πιο ομορφο εχω πιασει στα χερια μου, απιστευτη οθονη, κανενα κολλημα μεχρι στιγμης. Δε συγκρινεται για μενα με κανενα αλλο λογω οθονης Το εχω 2 μηνες σχεδον, τρεχει οπως την 1η μερα. Μπαταρια 1.5 μερα μου βγαζει ανετα. Φωτογραφια και βιντεο δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα αλλα ειναι αρκετα ικανοποιητικο για τα δικα μου γουστα, αλλα δε ξερω και πολλα για να σε βοηθησω εκει Χρωμα αν το παρεις τελικα να δεις coral blue 1
x_vagos_x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Προς το παρόν, απ' όσα τηλέφωνα έχω δοκιμάσει, το U11 έχει την καλύτερη φωτογραφική. Επίσης απ' όσα τηλέφωνα έχω δοκιμάσει, το S8 (plus) είχε την καλύτερη εμπειρία χρήσης, με φωτογραφική που δεν ήταν τέλεια, αλλά πάντα ήταν αξιοπρεπής και με το παραπάνω. Το U11 κέρδιζε σε λεπτομέρεια και χρωματική πιστότητα, και το S8 έβγαζε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες μέχρι να τις ανοίξεις σε οθόνη υπολογιστή σε full screen. Αν θέλεις, μπορείς να δεις δείγματα από διάφορες συσκευές στο Flickr της υπογραφής μου. (Είχα S8 και U11, όχι G6 ομως). Εκ των εναλλακτικών σου, το G6 είναι το μόνο που "υστερεί" σαν χαρακτηριστικά και σαν συσκευή και σαν φωτογραφική επί τούτου. (παλαιότερο SoC, μικρός σένσορας, χαμηλή λεπτομέρεια, μέτρια απόδοση μπαταρίας). Υ/Γ: με κάποιες υποχωρήσεις στην φωτογραφική, μπορείς να δεις OnePlus 5 (λόγω 6gb RAM, και καθαρού λογισμικού), ή και Xiaomi Mi6 αν θες κάτι στις 5-5,2".
linaki_ath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Προς το παρόν, απ' όσα τηλέφωνα έχω δοκιμάσει, το U11 έχει την καλύτερη φωτογραφική. Επίσης απ' όσα τηλέφωνα έχω δοκιμάσει, το S8 (plus) είχε την καλύτερη εμπειρία χρήσης, με φωτογραφική που δεν ήταν τέλεια, αλλά πάντα ήταν αξιοπρεπής και με το παραπάνω. Το U11 κέρδιζε σε λεπτομέρεια και χρωματική πιστότητα, και το S8 έβγαζε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες μέχρι να τις ανοίξεις σε οθόνη υπολογιστή σε full screen. Βαγγέλη εμπιστεύομαι την κρίση σου (παραδόξως σε "ακολουθώ" στο Flickr) και θα ρίξω ένα καλυτερο μάτι να κάνω σύγκριση. Επίσης σε νυχτερινές λήψεις ποιο υπερτερεί, έχουν επιλογές στην κάμερα (πχ. χρόνου κλείστρου κτλ); Σε θέμα χρήσης είναι πολύ πίσω από το S8;
ziaba Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Note 8 πήγα από κοντά και το είδα. Απαράδεκτο απλά. Παντόφλα πολυτελείας. Κρίμα και ήμουν τρελή φαν της σειράς Note. Ακόμα και να το κρατήσω στο χέρι είχα πρόβλημα. Λες και κρατούσα τηλεκοντρόλ με οθόνη WEIRD τότε άσε το s8 γιατί και αυτό τηλεκοντρόλ είναι πάρε το u11
linaki_ath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 τότε άσε το s8 γιατί και αυτό τηλεκοντρόλ είναι πάρε το u11 Καλέ καμία σχέση, το S8 μια χαρά ήταν. Τι συγκρίνεις το τέρας Note8 χαχα edit. Παρήγγειλα το S8 τελικά. Για το U11 ούτε αξεσουάρ δεν βρίσκω και επίσης έχω ακούσει τα χείριστα για το σερβις τους. 1
x_vagos_x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Βαγγέλη εμπιστεύομαι την κρίση σου (παραδόξως σε "ακολουθώ" στο Flickr) και θα ρίξω ένα καλυτερο μάτι να κάνω σύγκριση. Επίσης σε νυχτερινές λήψεις ποιο υπερτερεί, έχουν επιλογές στην κάμερα (πχ. χρόνου κλείστρου κτλ); Σε θέμα χρήσης είναι πολύ πίσω από το S8; Κάτι μου θυμιζε το username. Νομίζω έγραφες και στο φωτογραφικό θέμα στο myphone οπότε από 'κει θα με ακολουθείς Σε νυχτερινές auto έχουμε ισοπαλία. Σε νυχτερινές manual και δη με τρίποδο, ΜΑΚΡΑΝ καλύτερα τα πήγαινε το U11. Το S8 σε μεγάλους χρόνους πάνω από 1" μου έδειχνε λίγο σαν κουνημένο, παρ' ότι σε τρίποδο. Σαν να έχανε λίγη λεπτομέρεια λόγω sharpenning ή κάτι τέτοιο. Γενικότερα, πιο εύκολα έβγαζα φωτογραφία με το S8. Μου έβγαινε πιο αβίαστα point-and-shoot. Με το U11 ήθελα ένα δευτερολεπτάκι να το σκεφτώ και να σιγουρευτώ πως δεν θα βγει καμμένη/σκοτεινή η φωτό. Στα μειονεκτήματα του U11 φωτογραφικά είναι το μικρό dynamic range. Υπερεκθέτει τα φωτεινά ή μαυρίζει τα σκοτεινά σημεία ανάλογα πού θα κάνεις tap, και προσωπικά είχα μόνιμα ανοιχτό HDR:on για να παίρνω αξιοπρεπείς φωτογραφίες, που μου την έσπαγε γιατί αν γύριζα σε manual -όπως είναι λογικό- δεν είχε HDR toggle. Πιο απολαυστικό ήταν λοιπόν να τραβάω με το S8. Πιο ποιοτικό και λεπτομερές ήταν του U11. IN ANY CASE, (χοχο, case, κι εγώ σπάστηκα που δεν έβρισκα μια σοϊκή θήκη για το U11), εγώ θα πήγαινα ξανα σε S8. Με γεια σου! 1
najinblue3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλέ καμία σχέση, το S8 μια χαρά ήταν. Τι συγκρίνεις το τέρας Note8 χαχα edit. Παρήγγειλα το S8 τελικά. Για το U11 ούτε αξεσουάρ δεν βρίσκω και επίσης έχω ακούσει τα χείριστα για το σερβις τους. Σου προτεινω απο θηκες caseology parallax series, την εχω εδω και 10 μερες κ ειμαι τρομερα ευχαριστημενος. Δες και spingen αλλα η parallax ειναι ερωτας 1
x_vagos_x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εγώ είχα πάρει την σουέντ την αυθεντική. Άλλος έρωτας... 1
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 +1 για το S8 Όσο για το note 8 καλύτερα διάβασε εδώ http://www.doctorandroid.gr/2017/08/samsung-galaxy-note-8.html?m=1
ziaba Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλέ καμία σχέση, το S8 μια χαρά ήταν. Τι συγκρίνεις το τέρας Note8 χαχα edit. Παρήγγειλα το S8 τελικά. Για το U11 ούτε αξεσουάρ δεν βρίσκω και επίσης έχω ακούσει τα χείριστα για το σερβις τους. ίδιες αναλογίες έχουν πάνω κάτω άπλα το note είναι πιο μεγάλο σε διαστάσεις τεσπα κάλως να το παραλάβεις το galaxy έκανες πολύ καλή επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα