Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα τροφοδοτικό xfx xtr 550w, 2 μηνων, σε ενα συστημα με εναν ryzen 1600, και μια gtx 1050ti.
Το προβλημα ειναι οτι το τροφοδοτικο όντας σε smart mode, εχει κλειστο το φαν, τελευταια ομως, το φαν ανοιγοκλεινει καθε 6 με 7 δευτερολεπτα, κανοντας εναν θορυβο ισως λιγο πιο δυνατο απο το φυσιολογικο.
Αυτο γινεται μονιμα, δεν σταματαει καποια στιγμη, συνεχιζει για παντα να ανοιγοκλεινει, ειτε ειμαι idle ειτε σε load.Είναι φυσιολογικό αυτό; Θα πρεπει να ανησυχω; Πως μπορω να τεσταρω αν συμβαινει κατι;

Δημοσ.

Έχω ενα τροφοδοτικό xfx xtr 550w, 2 μηνων, σε ενα συστημα με εναν ryzen 1600, και μια gtx 1050ti.

Το προβλημα ειναι οτι το τροφοδοτικο όντας σε smart mode, εχει κλειστο το φαν, τελευταια ομως, το φαν ανοιγοκλεινει καθε 6 με 7 δευτερολεπτα, κανοντας εναν θορυβο ισως λιγο πιο δυνατο απο το φυσιολογικο.

Αυτο γινεται μονιμα, δεν σταματαει καποια στιγμη, συνεχιζει για παντα να ανοιγοκλεινει, ειτε ειμαι idle ειτε σε load.Είναι φυσιολογικό αυτό; Θα πρεπει να ανησυχω; Πως μπορω να τεσταρω αν συμβαινει κατι;

Δεν ειναι φυσιολογικο ,ειναι ελαττωματικο.Πρεπει να το επιστρεψεις ,εξηγωντας τι γινεται.Αν λειτουργουσε ομαλα,ο ανεμιστηρας θα αρχιζε να λειτουργει απο ενα σημειο και μετα συνεχως.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να εξηγείται κάπως ετσι; αν τους πω ακριβώς τι συμβαίνει θα το δεχτούν σαν αιτιολογία για επιστροφη;

Δημοσ.

Θα τους το πας πίσω και θα τους πεις ότι δεν δουλεύει σωστά ο ανεμιστήρας και ότι κάνει διακοπές μόνος του.

Αν ο ανεμιστήρας δεν δουλεύει σωστά, το τροφοδοτικό σου θα βράζει με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος ζωής του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...