cgkakiou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Έχω ενα τροφοδοτικό xfx xtr 550w, 2 μηνων, σε ενα συστημα με εναν ryzen 1600, και μια gtx 1050ti.Το προβλημα ειναι οτι το τροφοδοτικο όντας σε smart mode, εχει κλειστο το φαν, τελευταια ομως, το φαν ανοιγοκλεινει καθε 6 με 7 δευτερολεπτα, κανοντας εναν θορυβο ισως λιγο πιο δυνατο απο το φυσιολογικο.Αυτο γινεται μονιμα, δεν σταματαει καποια στιγμη, συνεχιζει για παντα να ανοιγοκλεινει, ειτε ειμαι idle ειτε σε load.Είναι φυσιολογικό αυτό; Θα πρεπει να ανησυχω; Πως μπορω να τεσταρω αν συμβαινει κατι;
benign Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Έχω ενα τροφοδοτικό xfx xtr 550w, 2 μηνων, σε ενα συστημα με εναν ryzen 1600, και μια gtx 1050ti. Το προβλημα ειναι οτι το τροφοδοτικο όντας σε smart mode, εχει κλειστο το φαν, τελευταια ομως, το φαν ανοιγοκλεινει καθε 6 με 7 δευτερολεπτα, κανοντας εναν θορυβο ισως λιγο πιο δυνατο απο το φυσιολογικο. Αυτο γινεται μονιμα, δεν σταματαει καποια στιγμη, συνεχιζει για παντα να ανοιγοκλεινει, ειτε ειμαι idle ειτε σε load.Είναι φυσιολογικό αυτό; Θα πρεπει να ανησυχω; Πως μπορω να τεσταρω αν συμβαινει κατι; Δεν ειναι φυσιολογικο ,ειναι ελαττωματικο.Πρεπει να το επιστρεψεις ,εξηγωντας τι γινεται.Αν λειτουργουσε ομαλα,ο ανεμιστηρας θα αρχιζε να λειτουργει απο ενα σημειο και μετα συνεχως. 5
cgkakiou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπάρχει περίπτωση να εξηγείται κάπως ετσι; αν τους πω ακριβώς τι συμβαίνει θα το δεχτούν σαν αιτιολογία για επιστροφη;
Undertaker25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Θα τους το πας πίσω και θα τους πεις ότι δεν δουλεύει σωστά ο ανεμιστήρας και ότι κάνει διακοπές μόνος του. Αν ο ανεμιστήρας δεν δουλεύει σωστά, το τροφοδοτικό σου θα βράζει με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος ζωής του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα