Ιάσωνbitc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα . Εγκατέστησα προχθές καινούργιο επεξεργαστή (τον ryzen 5 1400) τον εγκατέστησα κανονικά αλλά επειδή δεν θυμόμουν αν είχα βάλει σωστα το βελάκι όταν πήγα να βάλω την ψύκτρα του για 2η φορά ,πίεσα λίγο με το χέρι μου με αρκετή δύναμη την ψύκτρα στον επεξεργαστη γιατί νόμιζα ότι ήθελε πίεση για να βιδώσει και δεν είχα δεί την βάση που ήταν πίσω απο την μητρικη εκεί που βίδώνει ,το κατάλαβα αμέσως μετά απο λίγο και το βίδωσα κανονικά στην βάση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ,μήπως του έκανα ζημιά; Πάντως δουλέυει κανονικά το pc και τα windows είναι πολύ γρήγορο γενικά δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2017 από Ιάσωνbitc
Ιάσωνbitc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Το έκανα γιατί ήθελα να δω αν είχα βάλει σωστά το βελάκι Στο θεμα μου .Δηλαδη δεν έχω κάνει καμια ζημιά ε;
kogos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 μην το φοβάσαι. δεν είναι τόσο ευαίσθητα. Δεν έχεις κάνει κάποια ζημιά. Αλλά ο μόνος καλός κριτής είναι η χρήση. Αν τις επόμενες μέρες δεν δεις κάτι παράξενο, όλα είναι ΟΚ. Μπορείς να δοκιμάσεις και το prime95 να ζορίσεις τον επεξεργαστή και να δεις αν σου βγάλει κάποιο error, που λογικά δεν θα σου βγάλει σφάλμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα