Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση σε SSD

gio_godo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλησπερα! μετα απο αναβαθμιση σε ssd σε μακ 27αρι που εχω ανοιγω εφαρμογες που εχω κατεβασει τυπου vlc,chrome,mtorrent και μολις τα ανοιγω μου τα βγαζει ως ειδωλα στην επιφανεια εργασιας μ..πραγμα που δεν μου το εκανε πριν.. επισης τον εσωτερικο που ειχα τον εκανα εξωτερικο και δεν μου τον διαβαζει.. τι μπορει να φταιει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να είμαι σίγουρος ,μάλλον πρέπει να κάνεις format απ την αρχή κάθε φορά που αλλάζεις σκληρό δίσκο .αλλα ας απαντησει και καποιος άλλος

• 5 εβδομάδες αργότερα...

τι μοντελο ειναι το imac. εχω αλλαξει μονος μου ssd και στα δυο μακ και δουλευουν αψογα. για τον εσωτερικο θελει ξεχωριστο καλωδιο για να βλεπει και τα δυο. το πιο πιθανο ειναι να μην στον συνδεσανε καθολου

Μάλλον για κάρτα γραφικών μου κανει το πρόβλημα σου ή το πιο πιθανό καλώδιο οθόνης. Ο δίσκος που άλλαξες δεν εχει καποια σχέση. Αυτός που σου έκανε την εγκατάσταση για να βάλει τον SSD προφανώς έβγαλε την οθόνη και ίσως εκεί να σου έκοψε ή να μην έβαλε καλά το ribbon καλώδιο που την συνδέει με το logic board.

Μάλλον για κάρτα γραφικών μου κανει το πρόβλημα σου ή το πιο πιθανό καλώδιο οθόνης. Ο δίσκος που άλλαξες δεν εχει καποια σχέση. Αυτός που σου έκανε την εγκατάσταση για να βάλει τον SSD προφανώς έβγαλε την οθόνη και ίσως εκεί να σου έκοψε ή να μην έβαλε καλά το ribbon καλώδιο που την συνδέει με το logic board.

αν δεν το εβαζε σωστα δεν υπηρχε περιπτωση να αναψει το μακ

αν έχει πρόβλημα η καρτα γραφικών δεν ανοίγει με τίποτα, αν δεν συνδέσεις οθονη ο ανεμιστηρας δουλεύει στα τερματα και σίγουρα δεν θα ειχε εικονα. εχω ανοίξει το imac πανω απο 15 φορες

αν έχει πρόβλημα η καρτα γραφικών δεν ανοίγει με τίποτα, αν δεν συνδέσεις οθονη ο ανεμιστηρας δουλεύει στα τερματα και σίγουρα δεν θα ειχε εικονα. εχω ανοίξει το imac πανω απο 15 φορες

Αν δεν το συνδέσεις καθόλου είναι διαφορετική περίπτωση από το να έχει κοπεί το ribbon και να έχει χαθεί ένα σήμα ή να είναι floating. Σε αυτό αναφέρομαι. Ομοίως πάνω από 30.

Ρε παιδιά με το συμπάθιο αλλά τι λέτε ?

Εδώ λέει πως λειτουργεί κανονικά απλός έχει θέμα με τους σκληρούς πως γίνεται να φταίει η GPU η το καλώδιο της οθόνης μην τρελαθούμε … Μήπως μπερδεύεις την έννοια «είδωλα»

ειναι σεταρισμενο απο την αρχη το μακ μου περασε τα high sierra

Τον παλιό εσωτερικό τον έβαλες σε enclosure ?  Τον δοκίμασες σε άλλο μηχάνημα να βεβαιωθείς οτι δουλεύει ? Στο system information τον αναγνωρίζει ? Μερικές φορές αν βγάλεις το usb χωρίς εξαγωγή παρεξηγείται το μηχάνημα και κάνει αρκετή ώρα για να τον ξαναεμφανίσει .

Στο δικό μου έναν συγκεκριμένο εξωτερικό τον αναγνωρίζει αλλα κάνει κανενα 5λεπτο μέχρι να τον διαβάσει .

Τα προγράμματα που πήγες να τρέξεις (οι εκδώσεις τους) ήταν συμβατά με τα high S ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...