Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπερα στην παρέα.
Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση ,πουλώντας κάποια εξαρτήματα ταυτόχρονα.Θέλω γνώμες παίδες.
Έχω τα εξής :
MOBO-Gigabyte 990xa-ud3 rev.3.0
CPU- AMD 8 core 8320 3.5
RAM- G.Skill Sniper 8gb 1866ghz
GPU-Asus r9 280x 3gb
PSU-XFX 730ww
SSD 120gb / 650hdd
Case- Zalman z11 pluus

Σκεφτομαι να πουλήσω την Κάρτα γραφικων και την ΡΑΜ για κάτι πιο δυνατό να βαράω 60 FPS σε παιχνίδια όπως το PlayerUnknown's Battlegrounds .
Ακούω προτάσεις αναβάθμισης :-) 

Δημοσ.

Πόσα frames average έχεις στο PUBG; Έχεις δοκιμάσει να πας τον επεξεργαστή στα 4,0ghz; Επίσης ποια οθόνη έχεις; Η καλύτερη κάρτα που θα σηκώνει ο 8320 χωρίς ιδιαίτερο bottleneck είναι η GTX1060 6gb και η RX580. Ram μην πουλήσεις. 

Δημοσ.

Πόσα frames average έχεις στο PUBG; Έχεις δοκιμάσει να πας τον επεξεργαστή στα 4,0ghz; Επίσης ποια οθόνη έχεις; Η καλύτερη κάρτα που θα σηκώνει ο 8320 χωρίς ιδιαίτερο bottleneck είναι η GTX1060 6gb και η RX580. Ram μην πουλήσεις. 

Ευχαριστω μαν.Οι ραμ ειναι 4gb χ 2 και λογο της ψυκτρας εχω 2 σλοτς στην μομπο :/

Δημοσ.

Ποια ψύκτρα έχεις; Απάντα και στις άλλες ερωτήσεις που σου έκανα.

Λίγα παιχνίδια ζητάνε παραπάνω από 8gb ram. Επειδή είναι λίγο παλιό το σύστημά σου δεν συμφέρει να δώσεις λεφτά για extra ddr3 μνήμες. Αν έχεις σκοπό όμως να κρατήσεις το σύστημα άλλα δύο χρόνια αλλάζει το πράγμα.

Δημοσ.

Ποια ψύκτρα έχεις; Απάντα και στις άλλες ερωτήσεις που σου έκανα.

Λίγα παιχνίδια ζητάνε παραπάνω από 8gb ram. Επειδή είναι λίγο παλιό το σύστημά σου δεν συμφέρει να δώσεις λεφτά για extra ddr3 μνήμες. Αν έχεις σκοπό όμως να κρατήσεις το σύστημα άλλα δύο χρόνια αλλάζει το πράγμα.

Εχω την  Βe quiet Rock slim .

Δεν εχω δοκιμάσει να τον πάω στα 4 (γιατι δεν γνωρίζω, είναι safe?)

Average Fps εχω 45-50 

Η οθόνη μου ειναι μια παλιά 1080p νομίζω ίσως και 720p, 1600χ900 ανάλυση 

Δημοσ.

Δες ποιο είναι το μοντέλο συγκεκριμένα. Αν δεν μπορείς ή δεν ξέρεις, εγκατέστησε το speccy (θα σου λέει το μοντέλο στα Graphics). 

Επίσης αν κλοκάρεις μπορεί να καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό 60fps χωρίς να αλλάξεις gpu. Απ' όσο έχω δει είναι πολύ safe με τη μητρική σου να πας στα 4,0ghz. Νομίζω δεν χρειάζεται καν να πειράξεις voltages. Ρώτα εδώ για το τι πρέπει να κάνεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...