Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι φοιτητής πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθήνας και θα ήθελα στον ελεύθερό μου χρόνο να ασχοληθώ με ανάπτυξη εφαρμογών σε Android. Έχω κάνει στην σχολή C/C++ οπότε έχω κάποιες βασικές γνώσεις OOP. Θα ήθελα αν μπορείται να μου προτείνετε ένα βιβλίο, κατα προτίμηση σε ηλεκτρονική μορφή για την εκμάθηση ανάπτυξης εφαρμογών σε Android. 

Δημοσ.

Πιάσε τα βασικά μαθήματα του Udacity που είναι free με πολύ ελάχιστη Java μέσα. Αργότερα που θα έχεις καταλάβει πως έχουν τα πράγματα, ξεκίνα Kotlin και κάνε δικά σου project με μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτών του Udacity ώστε να ψάξεις πως γίνεται κάτι καινούργιο.

• Like 1
Δημοσ.

Πιάσε τα βασικά μαθήματα του Udacity που είναι free με πολύ ελάχιστη Java μέσα. Αργότερα που θα έχεις καταλάβει πως έχουν τα πράγματα, ξεκίνα Kotlin και κάνε δικά σου project με μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτών του Udacity ώστε να ψάξεις πως γίνεται κάτι καινούργιο.

Μπορείς να μου πείς ακριβώς ποιο course εννοείς; Γιατί αυτό που βρήκα στο Udacity λεει required Java. Αν μπορεις να στείλεις ένα λινκ θα ήταν ωραια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα,απο που εχετε να μου προτεινετε για εκμαθηση android app dev?Kατα προτιμηση οχι βιβλια.Οτιδηποτε καλο υπαρχει και ας ειναι επι πληρωμη καλοδεχουμενο.Υπαρχει το υποβαθρο της Java.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα,απο που εχετε να μου προτεινετε για εκμαθηση android app dev?Kατα προτιμηση οχι βιβλια.Οτιδηποτε καλο υπαρχει και ας ειναι επι πληρωμη καλοδεχουμενο.Υπαρχει το υποβαθρο της Java.

2 posts παραπάνω θα δεις την απάντηση του Dinos

Δημοσ.

2 posts παραπάνω θα δεις την απάντηση του Dinos

Προφανως και την εχω διαβασει αλλα θα προτιμουσα να ειχα και αλλες εναλλακτικες εφοσον καποιος γνωριζε καποια καλη πηγη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...