STRS1992 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Το συμβόλαιο μου έληξε πριν από κάτι μέρες στον ΟΤΕ και πλέον ψάχνω νέες προσφορές, είτε μένοντας εκεί που ήμουν, είτε πηγαίνοντας στη Forthnet. Ενδιαφέρομαι για Full Pack τηλεόραση και σίγουρα VDSL 50άρι. Μετά από μια εβδομάδα διαπραγματεύσεων μεταξύ ΟΤΕ και NOVA, και αφού και οι μεν και οι δε στην αρχή το έπαιζαν δύσκολοι, έφτασα στο σημείο να έχω τις εξής προσφορές μηνιαίως: ΟΤΕ: Απεριόριστα Σταθερά Κινητά μέχρι 6 ώρες Διεθνή Τηλέφωνα 2 ώρες VDSL 50 COSMOTE TV Full Pack 200 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, σε 2 κινητά Cosmote της επιλογής μου Στα 55 ευρώ περίπου NOVA: Απεριόριστα Σταθερά + Κινητά VDSL 50 NOVA Full Pack Στα 48 ευρώ περίπου Ποια θα προτείνατε; Θα ήθελα να ακούσω κάθε άποψη. Οι διαφορές ως προς το αθλητικό περιεχόμενο δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Κυρίως με νοιάζει η ποιότητα του Ίντερνετ και η υποστήριξη από την εταιρεία. Ποια εταιρεία είναι σε θέση να μου δίνει τις καλύτερες υπηρεσίες στη τελική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
makis269 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 αν δεν έχεις προβλημα με τα παραπάνω χρήματα ένα θα σου πω ,ΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΕ . Γενικώς ο μονος λογος να μην πας οτε ειναι οτι σε σχέση με τους άλλους ειναι λιγο πιο ακριβος ,αλλα οσον αφορά σε ολα του ειναι εγγύηση και σε ταχύτητα και σε ποιότητα , ειναι κάπως σαν να λεμε να ταξιδέψω με Qatar Airways ή barba-mitsos Airways για τον ιδιο προορισμό
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εγώ ήμουν Nova και γύρισα οτε λόγο καλύτερης προσφοράς Από όταν γύρισα οτε μόνο προβλήματα, έπεσα 2 mbps σε ταχύτητα παρόλο που με έχουν με 6 snr, και έχω 2-3 αποσυνδέσεις στην καλύτερη περίπτωση την μέρα Στο τηλέφωνο συνέχεια τα βρίσκουν όλα λογικά, θεωρούν αποδεκτό λέει 2 αποσυνδέσεις τη μέρα Στην Nova είχα 2 αποσυνδέσεις τα τελευταία 2 χρόνια...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Κι εγω με ΟΤΕ εχω χειροτερο ιντερνετ απο οτι με Nova. Αλλα εγω πηγα στον ΟΤΕ λογω τηλεορασης οποτε δεν υπηρχε εναλλακτικη τοτε. Χθες το βραδυ για παραδειγμα κοπηκε για 3ω for no fucking reason
gprokopis1982 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Nova. Με τίποτα ΟΤΕ! Έχω 10 Χρόνια Nova. Πολύ καλύτερο ίντερνετ (καθόλου αποσυνδέσεις) Πολύ καλή τεχνική υποστήριξη (αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό - σε όποιον πέσεις !) και τηλεόραση μια χαρά.....αν σ' αρέσουν και οι ταινίες...είναι κλάσης ανώτερες του ΟΤΕ.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εννοείται οτε. Δεν υπάρχει σύγκριση. Δεν είναι τυχαία πρώτος ακόμα και σήμερα. Ολοι λίγο πολύ περάσαμε από παντού. Επίσης σε θέματα τηλεόρασης για ταινίες η nova είναι καλύτερη γενικά μιλώντας ενώ για αθλητικό περιεχόμενο και σειρές ο οτε τν υπερέχει (καλά υποκειμενικό αυτό το τελευταίο). Από ιντερνετ και υποστήριξη με τεράστια διαφορά οτε. Εχει ένα κάρο υπηρεσίες που είναι και δωρεάν από τη στιγμή που όλοι οι άλλοι (συμπεριλαμβανομένου και nova) πληρώνεις μέχρι και το πενταψήφιο τους από το δικό τους τηλέφωνο. Μπόνους θα έχεις και την κινητή που θα παίρνεις και τα δωράκια σου και θα γλυτώνεις και λεφτά οπότε η όποια διαφορά οικονομική καλύπτεται. Κοινώς έχεις μια καλύτερη υπηρεσία με περίπου τα ίδια χρήματα. Για εμένα δεν υπάρχει σύγκριση.
STRS1992 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 ΟΤΕ πάω τελικά. Πρόσθεσαν και επιπλέον δωροεπιταγες στο πακέτο. Δύσκολο να ...πω οχι! Παίρνω περισσότερα και πληρώνω λιγότερα απ ότι στο προηγούμενο συμβόλαιο με το ADSL . Ευχαριστώ για όλες τις απόψεις
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει πλεον ο οτε δεν παιζει τα discovery/history και κανα 2 ακομα
bill2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εγώ με την πρόσφατη εμπειρία του κολητου μου δεν πρόκειται ν πήγαινα στη nova ακόμα και αν μου έδινε το full pack με 50 δωρεάν για πάντα
dimips Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μη διαλέξεις κάτι με βάση την εμπειρία των άλλων εδώ μέσα. Όλες αυτές οι βλάβες που αναφέρουν είναι πρόβλημα είτε του router, είτε της καλωδίωσης, είτε οτιδήποτε. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Κι εμένα έκανε αποσυνδέσεις ο ΟΤΕ τους πήρα τηλ τους λέω θέλω άλλο ρουτερ όλο πέφτει δείτε το, το είδαν μου λέει μήπως να ρθει τεχνικός, λέω όχι θέλω άλλο ρουτερ αν θέλετε το πληρώνω κιόλας και μου λέει όχι πηγαίνετε σε Cosmote ή Γερμανό δώστε το παλιό και πάρτε καινούργιο. Και όλα λύθηκαν. Το ίδιο είχα κάνει παλιότερα και στη cyta. Απ' οτι βλέπω οι προσφορές σε καλύπτουν άνετα και οι δυο, οι διαφορές είναι στη τηλεόραση. Διάλεξε αυτό που έχει τα κανάλια που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, αλλιώς το φθηνότερο.
bill2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 σωστος όπως αλλάζει και απο περιοχη σε περιοχη
aleka_gates Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μια ερώτηση κ από μένα παιδιά!Έχω στο σπίτι Cosmote Tv αλλά δεν έχει πολλές ταινίες και δεν με ικανοποιεί αξίζει να πάω σε Vodafone Tv;
bill2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 αν θες μπες στο σιτε τους η πήγαινε σε ενα καταστημα να ενημερωθεις καλύτερα 1
ikaruga24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μια ερώτηση κ από μένα παιδιά!Έχω στο σπίτι Cosmote Tv αλλά δεν έχει πολλές ταινίες και δεν με ικανοποιεί αξίζει να πάω σε Vodafone Tv; Πλάκα κάνεις τώρα; Εκτός από το γελοίο περιεχόμενο της voda tv είναι και μόνο μέσω IP που σημαίνει ότι θα σου τρώει τη σύνδεση για να βλέπεις κανάλια της πλάκας. Φαντάσου να πιάνεις τίποτε 7-9 Mbps και τα 3-4 να στα τρώει η τηλεόραση. Ούτε καν και μακριά. Το ote TV φαντάζομαι το έχεις μέσω δορυφόρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα