Προς το περιεχόμενο

Toshiba DVD-R 5112

mondomio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιώργο,ευχαριστώ για την παρέμβαση και τα πολύτιμα κατασταλάγματα της γνώσης σου.Είναι γεγονός ότι τα "φθηνά recorder ΔΕΝ τα πάνε καλά με τα φτηνά media"!!!.

Φίλε keeper,ας κλείσουμε εδώ,μάλλον έχει πρόβλημα το player μου,η το λειτουργικό μου,η η μέθοδος που χρησιμοποιώ για back-up,η οι γνώσεις μου στο αντικείμενο....

Κράτα το Toshiba σου,είναι άριστη αγορά,θα το κράταγα και εγώ αν μπορούσε να συνεργαστεί με τα Ritek...

Thnkz!

Δημοσ.

ok marie den eipa oti einai to aklitero alla einai mia poli kali syskeuh, toulaxiston auth pou exv ego sta xeria mou esy mporei na epeses se elatomatiki siskeuh i na forage palio FIRMWARE pantos egv to proteino ws poli kali agora gia ta lefta tis

tora safos yparxoun kai kaliteres siskeyes me megalitero support sta DVD media opos oi syskeues tis pionner kai tis plextor alla kai i diafora sthn timi einai emfanis

Δημοσ.

Για όποιον του αρκεί το -R είναι μια χαρά.

Εγώ πιστεύω ότι είναι φθηνό επειδή δεν υποστηρίζει +R΄.

Τα -R τα γράφει μια χαρά.Ακόμα και κάτι no-name από

multirama τα έγραψε 4x. Όλα παίζουν στο dect Philips που

έχω. Μόνο μην καταργηθούν τα -R. Aλλά ως τότε...!

Δημοσ.
Και δράτομαι της ευκαιρίας να αναφέρω τη στάση του "Πλαίσιου".:Μου επέστρεψε τα χρήματά μου πίσω,όταν τους το πήγα για επιστροφή

Επιστροφή με ποια αιτιολόγιση?

Δημοσ.

Πριν ένα(περίπου) χρόνο είχα αγοράσει από το Πλαίσιο το TeacDV-W50E.Ήταν "-R" τετραπλής.Αμέσως το έκανα(με f/w από rpc1) Pioneer.Έγραψα κάπου 1500-200 Dvd.Προς το τέλος άρχισε να γίνεται επιλεκτικό,πρώτα στα cdr και μετά στα dvdr.Άλλα έγραφε,άλλα έκαιγε,άλλα παίζανε,άλλα καταστρεφόντουσαν στη μέση του γραψίματος.Άλλα χάνανε τα δεδομένα τους μετά από λίγο.

Επειδή είχε διετή εγγύηση,το γύρισα πίσω και μου δώσανε σαν αντικατάστασή του το TeacDV-W50DN(ΔΕΝ είχαν το ίδιο,πως άλλωστε...)..Το οποίο-παρεπιπτόντως- γράφει ΚΑΙ "+".

Ενδιάμεσα στην αντικατάσταση και επειδή δεν ήθελα να μείνω χωρίς γραφτήρι,αγόρασα το Toshiba,το οποίο ΔΕΝ έγραφε σωστά τα no-name,τα princo και τα Ritek(σε μένα,γιατί άλλοι άλλα λένε...).Την ώρα που παζάρευα ένα παλιό πιστωτικό(τρίτου) σε σχέση με τη διαφορά τιμής με το άλλο που ήθελα να αλλάξω,ήρθε η έγκριση για την αντικατάσταση του Teac.Οπότε,ανθρώπινα....

Για μιά φορά ακόμη να αναφέρω τη στάση του team του Πλαισίου:"Άψογη"!!!

Τέλος(και συγνώμη αν μακρυγορώ),μ@λ@κ@ς είμαι να αλλάξω "στρατόπεδο";Πλαίσιο rules!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...