mondomio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Μόλις εχθές πήρα ένα Toshiba DVD-R 5112. Ξέρει κανείς ποιά δισκάκια 4πλής είναι κατάλληλα; Λέει τίποτα σαν recorder ή αξίζει όσο η τιμή του; Ευχαριστώ.
kgian Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Re paidia, ti ginetai, to sigekrimeno dvd-r exei 81E me to fpa sto plaisio.. Poli ftino den einai?? Ti paizei?? Mipos katargeitai to dvd-r format??
Stormwatch Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Απλα ειναι πολυ επιλεκτικο στα δισκακια.Υποστηριζει 4Χ σε ορισμενα ,ενω ολα τα αλλα σε 1Χ.Παντως για αυτη την τιμη δεν ειναι μεγαλο μειονεκτημα.Ετσι κι αλλιως δεν χρειαζεται να γραφεις 10 DVD τη μερα...
marios1957 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 .....Ετσι κι αλλιως δεν χρειαζεται να γραφεις 10 DVD τη μερα... Ποιός ήρθε;
paravatis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 marie asto. esy oxi apla den irthes, oute kan perases apekso... :P exeis kseperasei pro pollou ti 10ada ti mera pistevo... PS panta sta plaisia tou backup..
marios1957 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Ναι,βέββαια,ΔΕΝ φταίω εγώ για όλα(τουλάχιστον σε μερικά....).Π,χ,απόψε πήγα σε ένα φιλαράκι και με "κέρασε" κάτι 60'ς.Εσείς δεν θα τα back-up_άρατε για την συλλογή σας;Ούτε με Redford+Streisant στα νειάτα τους;Ούτε με Sellers; Για το Toshiba,έκανα τη μ@λ@κία και το πήρα και εγώ.Τό έδωσα αμέσως πίσω.Στον ελάχιστο χρόνο που ήταν στην κατοχή μου(ένα βράδυ...),πρόλαβα και έκαψα 15 dvdrs.Αποτέλεσμα:Παίζουν ΜΟΝΟ τα TDK.Σφραγισμένα!;Όλα τα άλλα ταγράφει μεν σε διάφορες ταχύτητες,αλλά ΔΕΝ παίζουν στα standalones. Τέλος,υπόσχομαι να φερθώ κύριος στο επόμενο.Κάτω από 15 τη μέρα.Αφού να φανταστείτε,τη λιμάρω από τώρα,ώστε να μην το πονέσω το δύστυχο.....
LIVE7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Εγώ πάλι γράφω μέχρι και Sentinel μια χαρά.Όχι πάντα σε 4x (1 στα 3) αλλά ΄παίζουν μια χαρά.
Icecut Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 eytyxws pou egine to post giati to proteina se ena filo mou na to parei logw poly kalhs timhs!
marios1957 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Υπολόγισε τη διπλή (τουλάχιστον) τιμή που κάνουν τα TDK,σε σχέση με τη διαφορά χρημάτων με ένα άλλο πιό "άνετο" στην εγγραφή no-name.... Και δράτομαι της ευκαιρίας να αναφέρω τη στάση του "Πλαίσιου".:Μου επέστρεψε τα χρήματά μου πίσω,όταν τους το πήγα για επιστροφή.... Πέστε μου τώρα για e-κάτι και e-τέτοια και δε συμαζεύεται...
keeper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 pedia grafei ta panta auto exv exv dokimasei ta eksis diaskakia kai taxites RITEK 1x 2x 4x Traxdata 1x 2x 4x Prime Disk 1x 2x 4x tdk 1x 2x 4x verbatim 1x 2x 4x mirror movo 1x princo mono 1x sentinel 1x 2x 4x aut amexri stigmis opos blepete (kurie marie) grafei olla ta kala diskakia me tin anagrafomeni timh taxhtitas eggrafhs. to oti den grafei grigora tis moufes einai thetiko pistepte me se apotharinei apo to na grapseis se athlia diakakia kai meta apo ligo kairo na gamithone ta dedomena pou egrapses kai pistepste me to exv ena mina kai eimai apolita euxaristimenos bash ths toshiba grafei kai alla gnvsta dvd T.YUDEN MITSUBISHI MITSUI k.t.l alli fora min milate an den exete kati sobaro kai eggiro na peite. TO TOSHIBA EINAI MIA XARA MIXANIMA. an sou pezei i buffer panv kato tote ftaiei to mixanima sou kane ena format kai ksanaprospathise (etsi tin patisa k'egv me ena plextor 4x kai mou gamise kati DVDs kai katigorisa tin plextor env ousiatika eutaigan ta windows kai oi aspi driver pou itan egkatestimenoi)
marios1957 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Ότι πεις κύριε keeper... Ότι ποστάρω,είναι αυτά που βλέπω εγώ.Όχι ότι μου έχουν πει,η ότι έχω διαβάσει... Τα (επίστρωση) Ritek μου τα έγραψε σε 4x.ΔΕΝ διαβάζονται από το standalone μου. Τα (επίστρωση) Princo τα έγραψε σε 1x.ΔΕΝ διαβάζονται επίσης. Τα TDK τα έγραψε 4x.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ!!! Παρακαλώ,μην αμφισβητείς αυτά που λέω.Το έχω ψάξει πρώτα και μετά μιλάω.Ίσως θέλω το ετήσιο format μου.Ίσως μιά λαμπάδα στον ξενόφερτο άγιο... Καλό και φτηνό μηχανάκι είναι.Άμα όμως είναι να πληρώνω ως και τριπλάσια τιμή για τα δισκάκια,προτιμώ να πάρω άλλο ακριβώτερο.Θα μούρθει-μακροχρόνια-φθηνότερα.
keeper Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 emena pos ginetai kai diabazontai olla. kai ta ritek kai traxdata kai prime kai princo kai T.yuden kai tdk kai mirror. den ta dokimazeis se kana allo deck mipos to diko sou exei problima? egv exw to dmtech dm-511 kai petaei.
madsc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 keeper, μάλλον είσαι "μακριά" (σε αριθμούς) από τον Marios1957 και τους υπόλοιπους της παρέας, και τα dvd που έχει/ουμε προλάβει να κόψει/με (backup) τον τελευταίο καιρό. Άσε μας να έχουμε την δικιά μας γνώμη δεν είναι κακό. Και αν θες να μπούμε στο μονοπάτι να μιλήσουμε για ανακλασιμότητες υλικού στα φτηνά media στις θερμοκρασίες δέσμης των φτηνών recorder no prob. PM ή πέρνα από κάποιο meet μας. Είναι κανόνας πια: Tα φτηνά recorder ΔΕΝ τα πάνε καλά με τα φτηνά media! edit: Αυτό μπορεί να συμβεί αμέσως μετά την εγγραφή, μια εβδομάδα, ένα μήνα ή 2 μετά. sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.