nickvas19 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 ρωτω γτ στα ιδια χρηματα βρισκω επεξεργαστη ι3 μεταχειρισμενο επισης βρισκω με 30ευρω καλυτερο τροφοδοτικο παλι μεταχειρισμενο corsair.
tanasen01 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ποιον i3 και ποιο corsair; Πες μας συγκεκριμένα μοντέλα.
nickvas19 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 crosair vs350 20 ευρω.το αλλο που κοιτουσα πουληθηκε. και intel i3-540 35ευρω αλλιως intel i5 3350p socket 1155 επισης βρηκα και τον Intel i5 640 @3.20ghz
tanasen01 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 To vs350 δεν είναι καλό τροφοδοτικό. Αυτοί οι i3 δεν είναι συμβατοί με τη μητρική (socket1151: 6η και 7η γενιά) 1
nickvas19 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 α μαλιστα. σε ευχαριστω φιλε μου.σε ευχαριστω οπως εχουμε πει θα το κανω.
nickvas19 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 παιδια να ρωτησω κατι αλλο... μηπως αμα επαιρνα σε amd θα εβγαινε στα ιδια χρηματα με καλυτερες επιδοσεις;
cabdik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 παιδια να ρωτησω κατι αλλο... μηπως αμα επαιρνα σε amd θα εβγαινε στα ιδια χρηματα με καλυτερες επιδοσεις; κοιτα...., σε AMD θα βγει λιγο ακριβοτερο...., σε AM4 Socket μιλαω, αλλα.... 1 θα εισαι πιο δυνατος All around και κυριως σε γραφικα, γιατι οι AMD APU ενσωματωνουν δυνατοτερες καρτες γραφικων, απο οτι οι INTEL και 2 θα εισαι πιο Futureproof, καθως η ΑΜ4 φετος κυκλοφορησε και εχει αρκετα χρονια μελλον......!!! αν και με εναν A8 9600 για παραδειγμα θεωρω.., θα εισαι πιο δυνατος (απο Celeron-pentium 2core εννοω) σχεδον παντου.......!!! αν θελεις και μια συνθεση απο AMD, κοιτα μητρικη https://www.skroutz.gr/s/11943820/Asrock-A320M-HDV.html APU https://www.skroutz.gr/s/12595594/AMD-A8-9600-Box.html RAM https://www.skroutz.gr/s/7299965/HyperX-Fury-4GB-DDR4-2666MHz-HX426C15FB-4.html
nickvas19 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστω πχ λεω για τον amd a4 4000 δεν ειναι καλυτερος απο τον celeron?! ειναι και 15ευρω πιο φθηνη και μητρικη https://www.skroutz.gr/s/11820928/Asrock-A320M-DGS.html
jgeorgiou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 οχι ο celeron είναι καλύτερος οι AMD apus είναι ακριβές και αργες σαν celeron , δεν έχουν καμία χρήση. επίσης οι INTEL παίζουν και 4Κ video δοκιμασμένα! μην πάρεις τσιπάκι που υποτίθεται ότι τα κάνει όλα και τελικά είναι αργό σε όλα και φτιαχνεται σε εργοστάσια που φτιάχνουν τσιπάκια των 50cents.
nickvas19 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστω φιλε μου. και καποιες αποριες μιας και ειπες για 4κ. Aυτο το μηχανηματακι προοριζεται για φιλο. Εγω παραλληλα εχω εναν intel core quad 2.33 με 8gb asus p5q3 και μια gtx 280 oc msi και seasonic τροφοδοτικο ο φιλος θελει καμια ταινια απλα πραγματα, απλα σερφαρισματα και μουσικες. και εγω ταινιες 1080p madvr,σερφαρισματα 5-10 σελιδες,μουσικες,download. O υπολογιστης που εχω με καλυπτει....αλλα σε ταινιες ριχνω λιγο τα φιλτρα.Ελεγα να του τον εδινα αυτου 150 αντι να παρει αυτος κατι καινουργιο και να αναβαθμιστω εγω με κατι καινουργιο. ετσι και οι δυο θα κανουμε την δουλεια μας. το θεμα ειναι οτι το συστημα αυτο με micro atx θα ειναι χειροτερο απο αυτο που εχω;?!?! απλα σε επιδοσεις η mini atx ειναι χειροτερη απο την standar atx?! γενικοτερα ποια τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα!?!δεν εχω ασχοληθει καθολου
cabdik Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 σε ευχαριστω φιλε μου. και καποιες αποριες μιας και ειπες για 4κ. Aυτο το μηχανηματακι προοριζεται για φιλο. Εγω παραλληλα εχω εναν intel core quad 2.33 με 8gb asus p5q3 και μια gtx 280 oc msi και seasonic τροφοδοτικο ο φιλος θελει καμια ταινια απλα πραγματα, απλα σερφαρισματα και μουσικες. και εγω ταινιες 1080p madvr,σερφαρισματα 5-10 σελιδες,μουσικες,download. O υπολογιστης που εχω με καλυπτει....αλλα σε ταινιες ριχνω λιγο τα φιλτρα????.Ελεγα να του τον εδινα αυτου 150 αντι να παρει αυτος κατι καινουργιο και να αναβαθμιστω εγω με κατι καινουργιο. ετσι και οι δυο θα κανουμε την δουλεια μας. το θεμα ειναι οτι το συστημα αυτο με micro atx θα ειναι χειροτερο απο αυτο που εχω;?!?! απλα σε επιδοσεις η mini atx ειναι χειροτερη απο την standar atx?! γενικοτερα ποια τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα!?!δεν εχω ασχοληθει καθολου τι εννοεις... ακριβως? γιατι δεν το καταλαβα....... στα παιχνιδια ριχνεις φιλτρα, στις ταινιες τι να ριξεις.....???? η παιζει η δεν παιζει (ελεω Codecs). οι mini ITX δεν ειναι χειροτερες ή καλυτερες. ειναι θεμα χωροταξιας. τα chipset που "φορανε" και οι μεν και οι δε ειναι τα ιδια. αλλα λογω χωρου, δεν εχουν τις ιδιες θυρες (RAM-SATA-USB-AUDIO κλπ) γιατι απλα....δεν χωρανε στο mini ITX μεγεθος...!!!
nickvas19 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Οποτε εγω εαν παρω mini atx πχ i5 θα ναι πολυ καλυτερος απο αυτον που εχω σωστα; Κατι μς τα βολτ ειχα διαβαζει καπου γι αυτο ρωτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα