liakos356 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Θα μετακομίσω σε λίγο καιρό πάνω στο δρόμο με τις καφετέριες στο Πασαλιμάνι όπου δεν έχει διαθεσιμότητα VDSL. Το σπίτι ήταν πολύ καλή ευκαιρία για να το αφήσω, παρόλο αυτό το κουσούρι. Τώρα εκεί που μένω είμαι με Cosmote 50αρα και την ημέρα της μετακόμισης μάλλον θα βράσω κόλυβα να τα ακουμπήσω στο ΚΑΦΑΟ που εγκαταλείπω. Όσοι μένετε εκεί τριγύρω, τι ταχύτητες ADSL πιάνετε. Ένα ριμαδοNETFLIX θα μπορώ να δω? Δεδομένου ότι στη Ζέα το VDSL μπήκε πριν από λίγο καιρό και ότι τα έργα του ΤΡΑΜ τελειώνουν, υπάρχει ελπίδα να επεκταθεί και μερικά μέτρα παρακάτω?
veteranos123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγώ μένω κοντά στο ζανειο στην φρεαττυδα 300 μετρα απο το αστικό κέντρο και κλειδωνω στα 18 mbps με πάροχο την Vodafone
liakos356 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγώ μένω κοντά στο ζανειο στην φρεαττυδα 300 μετρα απο το αστικό κέντρο και κλειδωνω στα 18 mbps με πάροχο την Vodafone Μια χαρά θα ήμουν με 18. Το βλέπω για κάνα 5αρι όμως.
veteranos123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Πασαλιμανι δεν έχω κάποιον γνωστό να ρωτήσω αλλά δεν είναι καιωμεγαλη απόσταση
FiLiP1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα απ όσο γνωρίζω εχει περασει σχεδόν σε όλο τον πειραια(κέντρο) η vodafone καμπινες και εδω και 2 μήνες περίπου δίνει διαθεσιμότητα vdsl, ο ΟΤΕ που ειναι ακομα τιποτα.
liakos356 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Πασαλιμάνι δεν υπάρχει υποστήριξη από HOL-Vodafone. Στα 200 μέτρα πιο κάτω έχουν κανονικά 50 από όλους. Γενικά, οι καμπίνες είναι του ΟΤΕ γιατί εκείνος κάνει τα έργα της εγκατάστασης. Το παράξενο είναι ότι υπάρχει αυλάκι στον παραλιακό δρόμο, πράγμα που σημαίνει ότι έχει περαστεί η οπτική ίνα. Απλά δεν έχουν βάλει τις καμπίνες. Στην τελική, αν δω ταχύτητες ISDN θα ζητήσω xDSL χωρίς ογκοχρέωση. Προβλέπονται στιγμές απείρου κάλους
FiLiP1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Επειδή το παρακολουθώ περίπου ενα χρονο το θεμα με το vdsl στον Πειραια οι καμπινες ειναι vodafone και οι οπτικές (πολυ πιθανό το αυλάκι που βλέπετε να καταλήγει σε καμπίνα vodafone)θα δείτε εξάλλου και οτι πάνω στις καμπινες δεν υπαρχει logo του ΟΤΕ και στα καπάκια στο δρόμο γράφει hol-vodafone,ο ΟΤΕ ειχε περασει απο παλιά σε 4-5 κεντρικά σημεία και το ειχε αφήσει εκει το θεμα,τωρα για πασαλιμανι δεν γνωρίζω εαν το εχει διαθέσει εμπορικά ακομη η vodafone (μια καμπίνα που θυμαμαι τωρα πρόχειρα ηταν κοντα στο Amsterdam το μπαρ)αλλα μαλλον απο εκει θα σας έρθει πρώτα vdsl και αργότερα απο τον ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα