Lum1nous Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εχω ενα "περιεργο" προβλημα και θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος αν ειναι αναμενομενο . Μενω σε ισογειο και "κλεβω" ιντερνετ απο τον θειο μου που μενει στον δευτερο οροφο , χρησιμοποιωντας το TL-WN8200ND . Παρα την σχετικα μεγαλη αποσταση , πιανει αρκετα καλα , 3/4 γραμμες ειναι η εδνειξη στον υπολογιστη . Η γραμμη ειναι VDSL 30 mbps , και το speedtest μου δειχνει 26-27 . Στο προβλημα τωρα : οπως ειμαι σε game ( στο league of legends το παρατηρησα , αλλα υποθετω πρεπει να ειναι γενικο ) εχω ενα αξιοπρεπεστατο ping γυρω στα 60-70 ms . Οπως συνδεεται ομως συσκευη στο wi fi το ping εκτοξευεται στα 600+ αλλα αμεσως ξαναπεφτει στα ιδια , ή εστω σχεδον στα ιδια οντας ελαχιστα ψιλοτερα . Να σημειωθει οτι αυτο δεν συμβαινει οταν χρησιμοποιειτε ο υπολογιστης που που βρισκετε συνδεδεμενος με ethernet στο router . Ειναι κατι ασυνηθιστο και περιεργο αυτο που συμβαινει , ή ειναι αναμενομενο λογω αποστασης και πρεπει απλα να συμβιβαστω με αυτο ? Ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 to wifi δεν ειναι για gaming.και αρκετα ατομα με διαφορα ρουτερ εχουν παραπονεθει οτι στιγμιαια το ping ανεβαινει οταν μπει συσκευη στο wireless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα