Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα "περιεργο" προβλημα και θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος αν ειναι αναμενομενο . Μενω σε ισογειο και "κλεβω" ιντερνετ απο τον θειο μου που μενει στον δευτερο οροφο , χρησιμοποιωντας το TL-WN8200ND . Παρα την σχετικα μεγαλη αποσταση , πιανει αρκετα καλα , 3/4 γραμμες ειναι η εδνειξη στον υπολογιστη . Η γραμμη ειναι VDSL 30 mbps , και το speedtest μου δειχνει 26-27 . 

Στο προβλημα τωρα : οπως ειμαι σε game ( στο league of legends το παρατηρησα , αλλα υποθετω πρεπει να ειναι γενικο ) εχω ενα αξιοπρεπεστατο ping γυρω στα 60-70 ms . Οπως συνδεεται ομως συσκευη στο wi fi το ping εκτοξευεται στα 600+ αλλα αμεσως ξαναπεφτει στα ιδια , ή εστω σχεδον στα ιδια οντας ελαχιστα ψιλοτερα . Να σημειωθει οτι αυτο δεν συμβαινει οταν χρησιμοποιειτε ο υπολογιστης που που βρισκετε συνδεδεμενος με ethernet στο router . 

Ειναι κατι ασυνηθιστο και περιεργο αυτο που συμβαινει , ή ειναι αναμενομενο λογω αποστασης και πρεπει απλα να συμβιβαστω με αυτο ?

Ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων

Δημοσ.

to wifi δεν ειναι για gaming.και αρκετα ατομα με διαφορα ρουτερ εχουν παραπονεθει οτι στιγμιαια το ping ανεβαινει οταν μπει συσκευη στο wireless

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...