Charulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, μία φίλη μου (βασικά ο άντρας της που είναι ναυτικός), αγόρασε μία φθηνή action camera από την Κίνα. Βασικά είναι αυτή εμφανισιακά (χωρίς να έχει τις οπές κάτω από τα γράμματα όμως (ηχείου ή μικροφώνου τι έιναι δεν ξέρω)). Στο version του λέει: NEXGADGET-1012FS 20.06.2017 Η φίλη μου μου τη έδωσε επειδή δεν παίζει τα αρχεία. Μου είπε παίζει μόνο με bsplayer και αυτό μετά από αρκετή ώρα που κάνει το παίζει. Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι ακόμα να το δοκιμάσω με vlc, στην δουλειά που έχω media player classic όταν πάω να παίξω, βγάζει αυτό το μήνυμα: Media Player Classic could not render some of the pins in the graph, you may not have the needed codecs or filters installed on the system. Αν πατήσω οκ και εμένα μετά από ώρα που έκανε rendering λειτούργησε (αν και κόβετε απότομα). Πέρα από αυτό το πρόβλημα, εγώ από όταν την πήρα στα χέρια μου και δοκίμασα να βγάλω και φωτογραφίες και video, ενώ συνδέοντας την στον υπολογιστή τα βλέπω, ούτε η κάμερα στον player της τα δείχνει και αν πάω να τα παίξω στον υπολογιστή δεν τα παίζει καν. Επισυνάπτω μία φωτογραφία που έβγαλα πριν από λιγό και δεν μου την ανοίγει καν. Σε αυτό έχω μία μικρή υποψία μήπως φταίει η κάρτα και χρειάζεται κάποιο φορμάτ από την κάμερα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έψαξα στα γρήγορα για κάποιο firmware ή κάποια λύση στο νετ και δεν είδα κάτι (ως προ το πρώτο μέρος). Ως προς τα αρχεία (τα επόμενα video και τις φωτογραφίες) που δεν ανοίγει καν θα δοκιμάσω και μία νέα κάρτα εξ αρχής. ΥΓ: Ένα δείγμα μίας φωτογραφίας που δεν παίζει https://ufile.io/wneye Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2017 από Charulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atssssss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα αδερφέ μου, ακούγεται για θέμα codecs το αρχικό που λες, αλλά η φωτογραφρία δεν παίζει... Την κάρτα μνήμης από που την έχει αγοράσει η φίλη σου; Παίζει να είναι μούφα (με ψεύτικη χωρητικότητα)... Κατέβασε το πρόγραμμα h2testw 1.4 από το internet και πες μας τα αποτελέσματα. Αυτό πρακτικά "γράφει" στην κάρτα και μετά επιβεβαιώνει, οπότε θα καταλάβεις τι κάρτα πραγματικά έχεις... Όσο αναφορά τα αρχεία σου, λυπάμαι που στο λέω, αλλά αν ισχύει αυτό χαθήκανε. Δεν ξέρω γιατί όντως πιάνανε και χώρο, αλλά λογικά είναι άδεια. Την φωτογραφία εγώ στα προγράμματα των windows, του office, gimp και photoshop δεν μπόρεσε να την ανοίξει. ΥΓ και πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα της κάμερας σου, αλλά της κάρτας (είτε μούφα κάρτα, είτε χαλασμένη, είτε κάτι έγινε λάθος με το file system) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Σύγουρα είναι η κάρτα μνήμης και απο την στιγμή ππυ την αγόρασε απο την κίνα θα είναι της πλάκας.. Κατέβασε αυτό h2testw και θα δεις αν είναι μούφα ή όχι. Ανέβασε τα αποτελέσματα για να σου πούμε αν είναι μούφα. Η καλύτερες κάρτες είναι η sandisk (κόκκινο με γκρι) Και η samasung evo (ασπρο με πορτοκαλί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charulis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις... Όντως είναι μούφα η κάρτα... Δεν περίμενα τόσο όμως... 147mb από τα 32gb Έλεος... The media is likely to be defective. 146.8 MByte OK (300753 sectors) 31.0 GByte DATA LOST (65202479 sectors) Details:0 KByte overwritten (0 sectors) 0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors) 31.0 GByte corrupted (65202479 sectors) 0 KByte aliased memory (0 sectors) First error at offset: 0x00000000092da200 Expected: 0x00000000092da200 Found: 0x2170f5cf1bca94a0 H2testw version 1.3 Writing speed: 4.70 MByte/s Reading speed: 8.44 MByte/s H2testw v1.4 ΥΓ: Και οι φωτογραφίες της μνήμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shotgun Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Παιδια συγνωμη που γραφω σε λαθος θεμα αλλα δεν μου επιτρεπει να δημιουργησω δικο μου....επειδη ειμαι ψιλοασχετη με το θεμα των μπαταριων.. ειχα μια sj4000 και τωρα πηρα μια gopro hero 5. Οι μπαταριες φορτισμενες πληρως. Αν αφησω τις καμερες ανενεργες για μια δυο μερες, μολις τις ανοιξω οι μπαταριες δειχνουν αδειες ενω δεν εχουν δουλευτει. Για ποιο λογο γινεται αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα