aOUaS88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ξερει κανεις που μπορω να βρω απεσταγμενο νερο??Εχω παει σε ολα τα σουπερ μαρκετ της περιοχης κ ολα εχουν απιονισμενο νερο...Γνωριζει κανεις τπτ??
agamoi-thytai Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Περίμενε να βρέξει, αν κατάλαβα τι εννοείς.
aOUaS88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Περίμενε να βρέξει, αν κατάλαβα τι εννοείς. Για υγροψυξη στο pc το θελω ποια βροχη μ λες..
Sheogorath Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Για υγροψυξη στο pc το θελω ποια βροχη μ λες.. Θα πας φαρμακείο και θα ζητήσεις ενέσιμο ορό, χωρίς μέταλλα. Water for injection. 5
agamoi-thytai Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Για υγροψυξη στο pc το θελω ποια βροχη μ λες.. Αν θες νερό που να μην έχει άλατα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και νερό βροχής. 1
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 καποιοι βαζουν παραφλου σε υδροψυξεις αν ξερω σωστα Αν θες νερό που να μην έχει άλατα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και νερό βροχής.το απιονισμενο δεν εχει ετσι και αλλιωςΞερει κανεις που μπορω να βρω απεσταγμενο νερο??Εχω παει σε ολα τα σουπερ μαρκετ της περιοχης κ ολα εχουν απιονισμενο νερο...Γνωριζει κανεις τπτ?? δεν νομιζω οτι εχεις θεμα να βαλεις απιονισμενο στην υδροψυξη.αλατα δεν εχει 1
aOUaS88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Θα πας φαρμακείο και θα ζητήσεις ενέσιμο ορό, χωρίς μέταλλα. Water for injection. Ξεκιναω αφοβα?? Τετοιο θελω?? 2
aOUaS88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ναι, ακριβώς. Ελα να βοηθησεις να κερασω κ καφε
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ελα να βοηθησεις να κερασω κ καφε Ποια περιοχή είσαι? Ξάνθη είμαι εγώ.
chrisxkar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 το απιονισμενο λεγεται ετσι γιατι δεν εχει μεταλα και αλατα και για αυτον τον λογο το βαζουνε στο σιδερο
chrisxkar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 φανταζομαι το ιδιο θα ειναι τι κοστος εχει δεν ξερω
papoys1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Γαλλική καφετιέρα κάνε 2-3 περάσματα και είσαι με νερό χωρίς άλατα. Εγώ το κάνω όταν θέλω να κάνω σαπούνι και χρειάζομαι αποσταγμένο και όχι απιονισμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα