Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με το συγκεκριμένο σάιτ, γνωρίζω πάντως ότι η DxO έχει πολύ καλό Software για επεξεργασία φωτογραφίας. Τώρα αυτό το τελευταίο Trend να μας τα ζαλίζουν με την κυκλοφορία κάθε νέας συσκευής και μάλιστα μερικές εταιρίες πριν ακόμα την κυκλοφορία, μου βρωμάει.. εντάξει δεν λέω ότι πουλάνε αέρα.. όντως έχουν πολύ καλές κάμερες οι παραπάνω συσκευές, αλλά αυτά τα Score συνέχεια με κάθε λανσάρισμα καταντούν κάπως βαρετά, μια από τα ίδια κάθε φορά, το ένα έχει περισσότερους βαθμούς από το άλλο και κάτι τρέχει.

Αν είναι να πάρεις ένα Smartphone μόνο και μόνο για την κάμερα τότε τι να πω.. χίλιες φορές να επενδύσεις σε μία DSLR.

Ειναι κινηταρες και με τελεια καμερα, αλλα εδω που φτασαμε παιζει ρολο το τι βολευει και αρεσει στον καθενα πιστευω παραπανω παρα το τι λεει καποιο site. Ειναι το "trend" της χρονια μαλλον γιαυτο, του χρονου θα βρουνε καποιο αλλο μετρο συγκρισεις, κατι να κανει με AI η ΑR. Θα βρουνε και εκει μαι εταιρεια η οποια θα τους βαθμολογει στην κορυφη κατα ημερομηνια εκδοσης συσκευης ^^. 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντυπωσιακο νουμερο πραγματικα που το κανει να εχει την καλυτερη καμερα σε smartphone .Εφοσον  αποτελει  ενα δειγμα μετρησης οφειλουμε να το παραδεχτουμε .Μπραβο λοιπον στην google για την εντυπωσιακη επιδοση .

Mεχρι στιγμης απο τις ναυαρχιδες των εταιρειων επιβεβαιωνεται για μια ακομα φορα πως  η τεχνολογια αιχμης και τα κορυφαια specs κοστιζουν ακριβα και  πως δεν φταιει καμμια τιμολογιακη πολιτικη καμιας "κακιας"  εταιρειας .

Απλα οι καταναλωτες της κερκιδας και αυτοι που  κραζουν στα φορουμ χωρις να ξερουν και  οι ιδιοι γιατι κραζουν , θα  πρεπει να συνηθισουν στην ιδεα  πως τα flagships  θα κυμαινουνται στο   χιλιαρικο ειτε προερχονται απο τις ηγετιδες του χωρου ειτε απο τις κινεζικες εταιρειες.

Αληθεια οι τελευταιες δεν ηταν υπερ του "λαου" που δεν  υπερκοστολογουσαν  τι εγινε? Χιλιαρικο και εκεινες ?

Ευτυχως η αγορα ειναι ελευθερη και υπαρχουν  παρα πολλα  smartphones αναλογα με το βαλαντιο του καθενος οπως συμβαινει και σε ολα τα αλλα  αγαθα ειτε ειναι σπιτια ειτε αμαξια ειτε ρουχα κ.ο.κ

• Like 6
Δημοσ.

Φτανουμε να κανουμε την τριχα τριχια οτι και να παρεις απο iphone 8 plus , note 8, pixel xl 2 η φωτογραφιες θα ειναι αψογες καπου το ενα υστερει καπου υπερεχει...εγω εχω note 8 και μου φυγαν τα σαγονια απο οθονη και καμερα βγαζει απιστευτες φωτογραφιες...και v30 επισης ερχετε το mate 10...τοσα λεφτα δινουμε αυτο ελειπε να μην βγαζουν αριστες φωτογραφιες...

• Like 1
Δημοσ.

Οι φωτογραφίες που βγάζουν όλες αυτές οι ναυαρχίδες των 1000ε ήταν είναι κ θα είναι της πλάκας εκτός κι αν κάποτε αποφασίσουν να βάλουν μεγαλύτερο αισθητήρα.

*εννοείται για να τις βλέπεις στην οθόνη του κινητού είναι μια χαρα

Δημοσ.

Έχοντας ασχοληθεί το τελευταιο διάστημα με τη φωτογραφία και βλέποντας δείγματα απο το pixel 2 παρατηρώ οτι η κάμερα έχει εξαιρετικά μεγαλο για το μέγεθος του αισθητήρα δυναμικό εύρος.

Ίσως αυτό να οφείλεται σε βελτιστοποίηση του hdr + ή έχει να κανει με τη λειτουργια dual pixel δηλαδή βασίζεται στον αισθητήρα. Αν είναι το δεύτερο τοτε έχουμε την πρώτη κάμερα σε κινητό που έχει δυο εστίες για κάθε pixel μια κανονικής ευαισθησίας και μια χαμηλότερης ευαισθησίας για τις περιοχές των highlights.

Έτσι η πρωτη περιοχή αναλαμβάνει ενα Νορμάλ εύρος της τάξης των 10ev και ο δεύτερος 2 ή 3 ev με αποτέλεσμα δυναμικό εύρος της τάξης των 12,13 ίσως και παραπανω ev πράγμα πρωτοφανές για κινητό.

Αυτή η τεχνολογία υπαρχει εδώ και μια δεκαετία σε custon αισθητήρες της fuji σε κάμερες όπως η s3 pro και η s5 pro. Για να δουμε αν επιβεβαιωθώ στα πρωτα τεχνικά reviews.

• Like 3
Δημοσ.

Νταξει οτι ναναι δεν λεω οτι δεν ειναι καλο κινητο,αλλα αυτο το πραγμα με Apple,Samsung Google δεν παιζεται

αν εννοεις τις τιμες τους, ναι ειναι το κατι αλλο... εχουν δωσει ρεσιταλ μαλακιας που εφτασαν 1000 αυτες οι συσκευες( 850) το πιξελ

Δημοσ.

Αντε να πεφτουν οι παραδες μπας και ανεβει το σκορ του μηλου και της Sammy.

Ποτε ειναι η επομενη μετρηση?

ΠΣ. Οτι και να κανει το Pixel - ειναι οτι πιο ασχημο!

Πρέπει να είναι χαζοί οι μισθοφόροι εκεί στο DxOmark γιατί εφόσον υποστηρίζετε πως τα πέρνουνε και βαθμολογούνε κάθε νέο προϊόν ημερολογιακά με καλύτερη βαθμολογία, γιατί δεν κάνουνε το ίδιο και στις μετρήσεις στις DSLR ?

Δημοσ.

Μα και το πρωτο Pixel οποιος ασχολειται με την φωτογραφια εστω και επιφανειακα, εβλεπε οτι ειναι παρασαγγας το κινητο με την καλυτερη καμερα και σταθερα τις καλυτερες ληψεις,απλα το DxO Mark το επιβεβαιωσε.

Tι κριμα που δεν εχει τηλεφακο μια τετοια λυση θα ηταν απλα κορυφη χωρις περιορισμους για καποιον που θα ηθελε την κορυφαια καμερα.. 

S/W portrait mode .. Yeah..

Δημοσ.

Ε είναι μέχρι να βγει το iPhone X που θα έχει καλύτερη κάμερα και αυτόματα θα παλιωσουν όλα τα κινητά της αγοράς. Έχει καταντήσει τόσο κουραστικό να μην μπορείς να έχεις το καινούργιο για πολύ καιρό.

Δημοσ.

Κατσε να βγει κ το V30

Μην περιμένετε πολλά από το V30, όχι γιατί δεν έχουν πληρώσει οι τις LG, αλλά γιατί ο σένσορας που έχουν βάλει είναι για τα μπάζα και δεν θα εκμεταλευτούν τα λοιπά καινοτόμα χαρακτηριστικά.... Σε επίπεδα dynamic range και λεπτομέρειας, σε μέτριου φωτισμού σκηνές ειδικά, θα είναι πολύ πίσω από τον φετινό (τουλάχιστον) ανταγωνισμό... 

Δημοσ.

Not bad. Στην πράξη όμως τι παίζει; Γιατί είναι θέμα γούστου αυτά πχ το Note 8 διάβασα ότι ισοφαρίζει το iPhone 8 Plus. 

Δεν νομίζω οτι αυτό ισχύει.  Νομίζω οτι η Apple έκανε εξαιρετική δουλεία με τον Α11. 

a11%20bionic%20benchmarks.jpg

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι αυτό ισχύει.  Νομίζω οτι η Apple έκανε εξαιρετική δουλεία με τον Α11. 

Για κάμερα μιλάμε όχι για επεξεργαστή...

Δημοσ.

a11%20bionic%20benchmarks.jpg

Όσο εξαιρετική δουλειά και να έκανε η aapl με τον επεξεργαστή, το Pixel τραβάει καλύτερες φωτογραφίες.  :P

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνει η γουγουλ μήπως βρει κάποιο λόγο να πείσει κανένα πελάτη να μπει στο μαγαζί!

Κεσάτια φαίνονται πάλι#@!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...