Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια πρόταση για να αλλάξω ριζικά αρκετές περιγραφές προϊόντων σε ένα eshop

Τα titles Και τα meta ειναι αλλαγμένα ήδη προς το καλύτερο απλά είναι το θέμα τώρα οι αλλαγές που θα γίνουν στις περιγραφές των προϊόντων.

Θα γίνουν αλλαγές σε περίπου 200-300 προϊόντα. Χρόνος καμια βδομάδα

Τι ζητάμε σε αυτές τις περιπτώσεις? 

Έχω φτιάξει ένα φορματ το οποίο έχει πάρει έγκριση και εκεί θα κινηθούν όλα τα προϊόντα. Ιδια μεγέθη , ίδια bullets , γραμματοσειρές h2,h3 κλπ κλπ

Δημοσ.
  Στις 5/10/2017 στις 10:56 ΠΜ, billiboo είπε

φανταζομαι βρισκεις ποσο χρονο θα σου παρει και πολλαπλασιαζεις με ποσα θες την ωρα?

Είναι γύρω στα 350 προϊόντα. Να χρεώσω με την ώρα; Να χρεώσω με το προϊόν; Δεν πάω για να σωθώ. Απλά πάω για να βγάλω ένα ποσό το οποίο έχω ανάγκη. 

Δημοσ.
  Στις 5/10/2017 στις 11:08 ΠΜ, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Είναι γύρω στα 350 προϊόντα. Να χρεώσω με την ώρα; Να χρεώσω με το προϊόν; Δεν πάω για να σωθώ. Απλά πάω για να βγάλω ένα ποσό το οποίο έχω ανάγκη. 

Πες 1 ευρώ το προϊόν.

Δημοσ.

Εαν και εφόσον εχεις την περιγραφη καθε προιόντος έτοιμη απο τον εμπορο ενα ποσο της ταξης 250-350€ για όλη τη δουλεια ειναι αποδεκτό, λαμβάνοντας παντα υποψη οτι κατι επιπλέον θα προκύψει περα απο αυτα που θεωρεί ο εμπορος και πιστευεις και εσυ (νομιζω παντα θα στραβωσει κατι και θα φαει +20-30% περισσότερο χρόνο)

Δημοσ.

Σορρυ αλλα λες να κανεις manual update σε 350  προιόντα. Γιατι?

Εχεις προσβαση σε db? Εχεις σε καποια λιστα τις καινουριες τιμες με τους αντιστοιχους κωδικους?

Αν ναι μπορεις να φτιξει ενα scιptaki που θα κναει updateστην db.( Με python είναι μερικες γραμμες κωδικα)

edit : ΑΚυρο δνε καταλαβα οτι πρέπει να γραψεις εσυ τις περιγραφες

Δημοσ.
  Στις 5/10/2017 στις 12:15 ΜΜ, mentoras28 είπε

Σορρυ αλλα λες να κανεις manual update σε 350  προιόντα. Γιατι?

Εχεις προσβαση σε db? Εχεις σε καποια λιστα τις καινουριες τιμες με τους αντιστοιχους κωδικους?

Αν ναι μπορεις να φτιξει ενα scιptaki που θα κναει updateστην db.( Με python είναι μερικες γραμμες κωδικα)

edit : ΑΚυρο δνε καταλαβα οτι πρέπει να γραψεις εσυ τις περιγραφες

Βασικά οι περιγραφές πάνω κάτω ίδιες θα είναι. Απλά επειδή είχαμε φτιάξει το eshop Λίγο βιαστικά για να το ανεβάσουμε έπεσε πολύ copy paste από τους προμηθευτές και δεν βρέθηκε ποτέ χρόνος να διορθωθούν όλα αυτά 

Ανέβηκε μετά και η δουλεια αρκετά , φτιάξαμε και το εταιρικό site από την αρχή . 

Τώρα επειδή υπάρχει χρόνος και επειδή χρειάζομαι και εγώ κάποια χρήματα το πρότεινα. 

Απλά επειδή έχει αλλάξει και το eshop ως προς το εικαστικό κομμάτι του είπα να κάνουμε και ένα φρεσκάρισμα στην παρουσίαση των προϊόντων. Και οι φωτος ιδιες και οι τιμές και η διαθεσιμότητα. Μόνο  το product description Θα πειραχτει για να ειναι πιο ευπαρουσιαστο

Δημοσ.

Γιατί θες μια βδομάδα γι αυτό κι όχι ας πούμε μια ώρα; Σε database δεν είναι οι περιγραφές; Πάρε τις νέες σε ένα text/xml/json, γράψε πέντε αράδες κώδικα κι είσαι έτοιμος. Αν τώρα δεν ξέρεις από προγραμματισμό αναγκαστικά θα πληρωθείς με τιμές data entry, δηλαδή το πολύ ένα ευρώ για κάθε record.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...