panagis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα παιδια. Τελευταια εχει αρχισει ενας βομβαρδισμος με τις εταιριες παροχης ηλεκτρισμου που ερχονται να ανταγωνιστουν την ΔΕΗ. Εταιριες οπως η elpedison , η ηρων , η πρωτεργεια , η voltera , η green και τελος η nrg. Δεν ξερω μηπως ξεχναω και καποια αλλη. Ηθελα να δημιουργησω ενα θεμα , ωστε να μας πουν ατομα που εχουν γνωσεις η ενδεχομενος εχουν χρησιμοποιησει καποιες απο αυτες τις εταιριες , τι ακριβως συμβαινει με αυτες και αν υπαρχει οικονομικη διαφορα που να αξιζει κανεις να ασχοληθει με το ολο νταβαντουρι για να φυγει απο την ΔΕΗ. Εγω τα λιγα που εχω καταφερει να βρω ειναι πως αλλες εταιριες συνεργαζονται μετην ΔΕΔΗΕ και δινουν ρευμα μεσω αυτης οπως η elpedison και αλλες υποστηριζουν οτι παραγουν οι ιδιες ρευμα και ειναι ανεξαρτητες οπως η πρωτεργεια και η ηρων. Επισης καποιες εταιρειες εχουν δυνατο background οπως η Elpedison που εχει απο πισω τα Ελληνικα πετρελεα την αλεκτωρ και την edison. Η ηρων που εχει απο πισω την engie και την qatar petroleum αν και λεει οτι η τελευταια εμπλεκεται μεσω της QPI gas & power που λογικα πρεπει να ειναι καποια θυγατρικη της. Τελος η πρωτεργεια εχει πισω της τον Μυτηλιναιο ο οποιος παλαιοτερα ηταν υπεργολαβος της ΔΕΗ και τα εργοστασια του πουλαγαν ρευμα στη ΔΕΗ και πλεον αποφασισε να κανει την δικη του εταιρια. Αυτες ειναι οι γνωσεις μου γυρω απο το θεμα αλλα οτα νφτανω στο κοματι των χρεωσεων πραγματικα χανω την μπαλα γιατι τιποτα δεν ειναι γραμμενο ξεκαθαρα και νομιζω οτι δεν ειναι ευκολο να βγαλει κανεις ακρη απο ολα αυτα τα νουμερα που σου αραδιαζουν και περισσοτερο μπερδευουν παρα βοηθουν. Θεωρω οτι ειναι ενα θεμα που ενδεχομενος θα ενδιαφερει πολλους και αξιζει να γινει μια συζητηση γυρω απο αυτο. Οποτε οσοι εχουν αποψη επι του θεματος , ας μοιραστουν μαζι μας τις γνωσεις τους ετσι ωστε να ενημερωθουμε και να βοηθηθουμε ολοι. ΥΓ Δεν βρηκα καποια κατηγορια που να ταιριαζε το συγκεκριμενο θεμα ετσι αποφασισα να ποσταρω εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα