agnostos13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγω εχω εμπειρια απο αντικατασταση μπαταριας σε 4S... Η πρωτη που μου εβαλαν ηταν μεταχειρισμενη (ειχε κυκλους και μειωμενη χωρητικοτητα) και μετα απο αιτημα αντικαταστασης (εχει 6 μηνες εγγυηση η επισκευη) μου εβαλαν νεα που ηταν ολοκαινουρια! Αν εξαιρεσουμε το πηγαινε-ελα εμεινα ευχαριστημενος. ΥΓ. Η αντικατασταση εγινε επιτοπου ΥΓ2. Μου ειπαν οτι για την προβληματικη μπαταρια φταιει ο προμηθευτης και οτι μιας και η Apple δεν προσφερει μπαταριες στην αγορα ψαχνονται με εναλλακτικους προμηθευτες 1
Zerg13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγω εχω εμπειρια απο αντικατασταση μπαταριας σε 4S... Η πρωτη που μου εβαλαν ηταν μεταχειρισμενη (ειχε κυκλους και μειωμενη χωρητικοτητα) και μετα απο αιτημα αντικαταστασης (εχει 6 μηνες εγγυηση η επισκευη) μου εβαλαν νεα που ηταν ολοκαινουρια! Αν εξαιρεσουμε το πηγαινε-ελα εμεινα ευχαριστημενος. ΥΓ. Η αντικατασταση εγινε επιτοπου ΥΓ2. Μου ειπαν οτι για την προβληματικη μπαταρια φταιει ο προμηθευτης και οτι μιας και η Apple δεν προσφερει μπαταριες στην αγορα ψαχνονται με εναλλακτικους προμηθευτες Και μονο που το καναν μια φορα ειναι υποπτο. Θελουν το προγραμματακι battery life για εξακριβωση μετα, φανταζομαι ετσι το μετρησες. Ειναι καλη προσφορα ξαναλεω, απλα θελει προσοχη στις μπαταριες.
agnostos13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Και μονο που το καναν μια φορα ειναι υποπτο. Θελουν το προγραμματακι battery life για εξακριβωση μετα, φανταζομαι ετσι το μετρησες. Ειναι καλη προσφορα ξαναλεω, απλα θελει προσοχη στις μπαταριες. Ναι με αυτο...Γενικα εχω μια καποια εμπειρια σε επισκευες και αντικαταστασεις μπαταριων iphone και συνηθως τις κανω μονος μου αλλα τελευταια δεν εβρισκα αξιοπιστη μπαταρια να βαλω (ειχα δοκιμασει 8 προβληματικες απο 4 διαφορετικα καταστηματα) και τελικα αποφασισα να παω public ωστε αν εχει προβλημα να βρουν οι ιδιοι ακρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα