Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , έπειτα απο σχετικό email που έλαβα απο το public χθες θα ήθελα να ενημερώσω τα μέλη για τις τιμές των επισκευών που αναλαμβάνει το κατάστημα καθώς για μενα αποτελεί προσφορά σε σχέση με τις τιμές που ζητάνε τα εξουσιοδοτημένα.

Κοιτάξτε λίγο στο site να ενημερωθείτε αφου το public κατέχει ένα κύρος στην ελληνική αγορά με προνομιακές τιμές κατα την γνώμη μου.

Ενδεικτικά οι τιμές :

Αλλαγή οθόνης iPhone 5s : 57,99€

Edit: Αλλαγή μπαταρίας 5s : 30€

Κάποτε πέρυσι απο istorm μου είχαν ζητήσει περίπου 120+ € για την οθόνη και 70€ για μπαταρία επειδή ο πατέρας μου το διέλυσε.

Επισκευή μπαταριών : http://www.public.gr/cat/service/smartphones/apple/allagi-mpatarias-iphone/?_dyncharset=UTF-8&=undefined&Ns=sku.publicActualPrice%7C0&utm_source=Oracle%20Responsys&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=Service_iPhone-iPad_OCT2017

Επισκευή οθονών : http://www.public.gr/cat/service/smartphones/apple/allagi-othonis-iphone/?_dyncharset=UTF-8&=undefined&Ns=sku.publicActualPrice%7C0&utm_source=Oracle%20Responsys&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=Service_iPhone-iPad_OCT2017

Αν δεν αποτελεί θέμα προσφοράς να διαγραφεί

Ευχαριστω

Επεξ/σία από MontzOlee
  • Like 1
Δημοσ.

Ψήνομαι κι εγώ για αλλαγή μπαταρίας σε iphone 6S με 42€. Τα μαγαζιά τύπου i-κάτι ζητάνε 55€+. Για εξουσιοδοτημένα δεν το συζητώ.

Βέβαια δεν ξέρω τι ποιότητας υλικά βάζουν στο public, αν έχει κάποιος εμπειρία από παλιότερη αλλαγή μπαταρίας ή οθόνης ας μας πει

Δημοσ.

Ενδεικτικά οι τιμές :

Αλλαγή οθόνης iPhone 5s : 57,99€

Αλλαγή οθόνης 5s : 30€

Κάποτε πέρυσι απο istorm μου είχαν ζητήσει περίπου 120+ € για την οθόνη και 70€ για μπαταρία επειδή ο πατέρας μου το διέλυσε.

Ti από τα 2 ισχύει?

Επίσης άλλο το πέρυσι άλλο το τώρα B)

Δημοσ.

Ti από τα 2 ισχύει?

Επίσης άλλο το πέρυσι άλλο το τώρα B)

το διόρθωσα φιλε

Στα 30€ ειναι η μπαταρία.

Σίγουρα αλλο πέρυσι αλλο φέτος αλλα επειδή το σύγκρινα με μη εξουσιοδοτημένα σε πολλές περιπτώσεις ειναι φθηνότερο.

Επειδή ειμαι απο επαρχία κ δεν εχω κοντα μου εξουσιοδοτημένο οποίος μπορεί να βρει τιμές καλο θα ηταν να τις γραψει μέχρι να τις βρω εγω.

Ψήνομαι κι εγώ για αλλαγή μπαταρίας σε iphone 6S με 42€. Τα μαγαζιά τύπου i-κάτι ζητάνε 55€+. Για εξουσιοδοτημένα δεν το συζητώ.

Βέβαια δεν ξέρω τι ποιότητας υλικά βάζουν στο public, αν έχει κάποιος εμπειρία από παλιότερη αλλαγή μπαταρίας ή οθόνης ας μας πει

Κ εγω σε i-κατι κοιτούσα αλλα κ αυτα πλεον τις εχουν τσιμπήσει.

Όσο για την ποιότητα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Ωστόσο ειναι premium reseller αν δεν κανω λάθος

Οποτε το να ειναι επίσημος εισαγωγέας σε συσκευές κ να εχει «κινεζικό» service κάπως μου κανει.. δεν πιστευω οτι θα χάλαγε το όνομα του το μαγαζί

EDIT:Ενδεικτικά οι τιμές μετα απο επικοινωνία σε εξουσιοδοτημένο : 5s οθόνη 169€

5s μπαταρία 110€

Και επειδή ένας φιλος έσπασε το 6s του η οθόνη του στα 189€

Αν το service του public ειναι αξιόπιστο Μιλαμε για ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ σε σύγκριση με τα αλλα «γνωστά» μαγαζιά ..

Δημοσ.

Ειναι σε προσφορα απο 4/10 έως 4/11 η έως εξάντλησεως των αποθεμάτων γράφει κατω κατω με ψιλά γράμματα

Έστω κ ετσι αν κάποιος εχει θέμα τωρα έπρεπε να είχε πει χθες κιόλας.

Καλη κίνηση παντως όπως κ να χει αν ειναι όπως πρεπει το service

Δημοσ.

καθως εχω επιχειρηση που επισκευαζει κινητα και υπολογιστες εκφρασεις του τυπου μονοδρομος ειναι τα public και ο γερμανος νομιζω ειναι απλως αστειες. Τα συγκεκριμενα καταστηματα εχουν ακριβο σερβις οταν εγω την αλλαζω με 45 και 50 ευρω. Επισης η ποιοτητα υλικων σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτη που βαζει to istorm. Οι Oem οθονες κοστιζουν αρκετα ευρω και βεβαια δεν αξιζει να ασχοληθεις με iphone 5s και γνησια οθονη, μιλαμε παντα για αφτερμαρκετ supreme quality κοκ οθονες.

Επισης οταν μιλας με υπαλληλο που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να εμπιστευθεις ενα τετοιο σερβις και ενα τετοιο τεχνικο.

• Like 1
Δημοσ.

καθως εχω επιχειρηση που επισκευαζει κινητα και υπολογιστες εκφρασεις του τυπου μονοδρομος ειναι τα public και ο γερμανος νομιζω ειναι απλως αστειες. Τα συγκεκριμενα καταστηματα εχουν ακριβο σερβις οταν εγω την αλλαζω με 45 και 50 ευρω. Επισης η ποιοτητα υλικων σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτη που βαζει to istorm. Οι Oem οθονες κοστιζουν αρκετα ευρω και βεβαια δεν αξιζει να ασχοληθεις με iphone 5s και γνησια οθονη, μιλαμε παντα για αφτερμαρκετ supreme quality κοκ οθονες.

Επισης οταν μιλας με υπαλληλο που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να εμπιστευθεις ενα τετοιο σερβις και ενα τετοιο τεχνικο.

Φιλε dancer χαίρεται και σορρυ αλλα εγω προσωπικά δεν το έθεσα σωστα.

Ποτε κ για κανέναν λόγο δεν θα μείωνα ενα καλο συνοικιακό μαγαζί. Τουναντίον μάλιστα..

Αυτο που ηθελα να πω εγω ειναι οτι απο την στιγμή που ειναι επίσημος μετα πωλητής ίσως πλεον να εχει αναλάβει κ το αντίστοιχο σε service .

Αν ειναι ετσι οι τιμές του ειναι αρκετά καλές, πρεπει να παραδεχτείς.

Αν ωστόσο ειναι oem κτλ, σίγουρα δεν υπερτερεί σε κατι σε σχέση με ενα καλο μαγαζί ( δεν αναφέρω όνομα γιατι δεν θελω να κανω διαφήμιση)

Όσο για τον υπάλληλο δεν θελω να το σχολιάσω.

Εχω φιλο σε αντίστοιχη αλυσίδα με υπολογιστές . Πτυχιούχος με μεταπτυχιακό οποτε ας το αφήσουμε αυτο

Όλοι σημερα είμαστε κ αυριο δεν είμαστε στις δουλειές μας αλλα δεν γίνεται όλοι να ειναι σκαρτοι.

Για να μπήκαν σε αυτή τη θέση δεν μπήκαν τυχαία κ σίγουρα κανένα μαγαζί δεν θα ρίσκαρε το όνομα του.

Φιλικά παντα

Δημοσ.

Πάντως σε συνοικιακό μαγαζί - με καλές κρητικές- πήγα για αλλαγή οθόνης σε iphone 4s. Τρεις μου άλλαξαν και οι 3 χάλια και πριν 2 χρόνια είχα δώσει και 80€ ...........και τώρα σκέπτομαι να την αλλάξω ξανά αλλά δεν νομίζω να αξίζει γιατι και παλιό αλλα λειτουργικό κινητό (80€ + 39€=119€) δε παίρνω ένα νέο κινητό...... )πχ refurbished και τα έχουν 89€ http://www.paletadeals.gr/product/6748/apple-iphone-4s-me-3-5-ips-othoni-apothikevtiko-choro-16gb-to-proion-perilamvani-monon-tin-siskevi-ke-kalodio-fortisis)

Δημοσ.

Πάντως σε συνοικιακό μαγαζί - με καλές κρητικές- πήγα για αλλαγή οθόνης σε iphone 4s. Τρεις μου άλλαξαν και οι 3 χάλια και πριν 2 χρόνια είχα δώσει και 80€ ...........και τώρα σκέπτομαι να την αλλάξω ξανά αλλά δεν νομίζω να αξίζει γιατι και παλιό αλλα λειτουργικό κινητό (80€ + 39€=119€) δε παίρνω ένα νέο κινητό...... )πχ refurbished και τα έχουν 89€ http://www.paletadeals.gr/product/6748/apple-iphone-4s-me-3-5-ips-othoni-apothikevtiko-choro-16gb-to-proion-perilamvani-monon-tin-siskevi-ke-kalodio-fortisis)

Εντάξει είπαμε δεν ειναι ολα τα μαγαζιά τα ίδια. Υπάρχουν γνωστά αλλά κ άγνωστα συνοικιακά μαγαζιά που σίγουρα ειναι αξιοπρεπέστατα.

Όσο για τις κριτικές που είχε δεν τις πολυ εμπιστεύομαι, την εχω πατήσει κ εγω με άλλη ηλεκτρική συσκευη .

Τώρα σχετικά με το μαγαζί που ανέφερες , δεν το γνωρίζω αλλά 9 στα 10 που πουλάει ειναι refurbished κ β διαλογής

Πολυ λίγα ειναι καινούργια.

Η πολυ καλο ή πολυ κακό ειναι αυτο...

Δημοσ.

Παιδιά είστε σίγουροι πως έχουν δικό τους service και δε τα στέλνουν σε λαϊκά μαστοριά που τα ανοίγουν με τα δόντια τα κινητά; Γιατί εγώ ένα τέτοιο μαστορι που έχω στη γειτονιά ισχυρίζεται ότι όσα τηλέφωνα είναι εκτός εγγύησης και θέλουν service πολλές μεγάλες αλυσίδες τα στέλνουν σε αυτόν. Επίσης τι ποιότητα θα σου βάλουν το παίζεις τζόκερ. Στου αδερφού μου που και που μετά από αλλαγή έχανε κάποια touch. Just saying. Επίσης καλύτερα να πάρετε μόνοι σας ένα ανταλλακτικό καλό και ένα σετ κατσαβίδια για το 5s, είναι πολύ εύκολο και το προσέχετε περισσότερο.

Δημοσ.

Παιδιά είστε σίγουροι πως έχουν δικό τους service και δε τα στέλνουν σε λαϊκά μαστοριά που τα ανοίγουν με τα δόντια τα κινητά;

Γελασα πολυ :) :) :)

Χααχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Υποθετω εκεινη την ωρα γινεται η επισκευη. (τουλαχιστον για μπαταρια μονο) Δεν θα αφηνα ουτε για ενα nano second το κινητο μου στα χερια του ''τεχνικου'' χωρις την επιβλεψη μου. 

Δημοσ.

Μια ηλικιωμενη γνωστη μου την κατακλεψανε της χρεωσανε 250 ευρω στα public. Για κλειδωμενο ipad. Και της το ξεκλειδωσα εγω με 2 ωρων δουλεια. Της το δωσαν πισω χαλασμενο.

Ισως αποτελει προσωπικη εμπειρια ωφειλω να το αναφερω.

Πολυ καλο thread, ευχαριστουμε. Εχει καλες τιμες.

---Παντως, οι τιμες μπαταριων για ipad ειναι λιγακι υποπτες...ειναι σκοτωμενες.

Πως τα παιρνεις αγοραζεις κατι στο cart ή πας εκει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...