Προς το περιεχόμενο

“Πόλεμος” εργαζόμενων ΣΤΑ.ΣΥ. και υπουργού Μεταφορών για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω τι πηρες φιλε μου, αλλα το ΑΜΚΑ γιατι να το δωσεις δεν μου εξηγεις για ειμαι λιγο slow και δεν καταλαβαινω.

Αλλο η ταυτοτητα και αλλο το ΑΜΚΑ.

Επισης, εισαι ελευθερος να δωσεις οτι προσωπικα στοιχεια θελεις, αλλα υπαρχουν και σκεπτομενοι που δεν θελουν. Εκτος και αν δεν εχουμε το δικαιωμα να μην θελουμε κατι που μας αφορα.

Το ΑΜΚΑ σιγά σιγά θα αντικαταστήσει τα πάντα, γιαυτό το ζητάνε πλέον παντού, όπως και στο γήπεδο. 

Το να μη θες να δώσεις ΑΜΚΑ σαφώς και είναι δικαίωμα σου. Δεν σε ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ κανείς να χρησιμοποιήσεις την ΥΠΗΡΕΣΙΑ που σου προσφέρει. 

Μπορείς κάλλιστα λοιπόν να πας και με τα πόδια, ή με το αυτοκινητό σου (το οποίο βέβαια πάλι για να έχεις, έχεις δώσει προσωπικά στοιχεία). 

Επίσης μπορούν όλοι όσοι είναι εναντίον του να δίνουν ΑΜΚΑ για το γήπεδο, να μην το κάνουν. Τόσες καφετέριες δείχνουν τους αγώνες, ας τους δουν εκεί.

Όχι?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

συγγνώμη να ρωτήσω από ποιο χωρίο του πακισταν  είσαι? :P

Ειμαι στην χωρα που καποιος κανει quote μια σελιδα για να απαντησει μια σειρα.

:-D

Ωραία. Αναρχία και αντίδραση σε όλα. Όλοι οι φορείς είναι διεφθαρμένοι και πρέπει να πάρουμε εμείς το νόμο στα χέρια μας! Ξεκινήστε από εμένα: Έβγαλα κάρτα με ΑΜΚΑ, τσεκουρώστε με στην πλατεία Συντάγματος για παραδειγματισμό! :)

Απο που προκυπτουν ολα αυτα που λες ; Επειδη δεν θελουμε (καποιοι) να δωσουμε το ΑΜΚΑ μας ; Επειδη ειπα οτι οι "Ανεξαρτητες Αρχες" δεν ειναι ανεξαρτητες ;

Ποιο νομο να παρουμε στα χερια μας και ποιο παραδειγματισμο ;

Αρνεισαι το δικαιωμα μου να μην θελω να υποστω κατι που δεν συμφωνω ; αυτη εινα μια εξαιρετικα μη-δημοκρατικη αποψη που δεν θελω να σχολιασω. Απαραδεκτη.

Προσπαθώ σήμερα να βγάλω τη νέα κάρτα εδώ και κατι ώρες.στην Ομόνοια μου λένε είναι χαλασμένο. Στην Αττική ενώ αρχικά δούλευε τώρα και εδω λενε οτι χαλασε. Στο Σύνταγμα δε ξέρω αν βγάζουν πάντως είχε ουρά 100 ατομαν. κανείς δε ξέρει να μου πει ποια ειναι τα 15 σημεία που εκδίδουν ενώ ενας υπαλληλος μου είπε ότι λόγω της κοντρας σωματείων - υπουργείου δε πρόκειται να βγάλω σήμερα κάρτα.

Στο γκισέ που πήγα αρχικά όπου έβγαζα την χάρτινη κάρτα ο υπάλληλος μου είπε οτι θελει ταυτότητα και Αφμ απο εκκαθαριστικό (και αυτο λάθος τελικα αμκα θέλει).

Γενικα ανοργανωσια σε όλο το μεγαλείο της.

Αλλο κουφο και αυτο. Εκκαθαριστικο για να βγαλεις μια καρτα μεταφορων.

Αν αυτο δεν ειναι περιεργο, τοτε τι ειναι ;

Το ΑΜΚΑ σιγά σιγά θα αντικαταστήσει τα πάντα, γιαυτό το ζητάνε πλέον παντού, όπως και στο γήπεδο. 

Το να μη θες να δώσεις ΑΜΚΑ σαφώς και είναι δικαίωμα σου. Δεν σε ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ κανείς να χρησιμοποιήσεις την ΥΠΗΡΕΣΙΑ που σου προσφέρει. 

Μπορείς κάλλιστα λοιπόν να πας και με τα πόδια, ή με το αυτοκινητό σου (το οποίο βέβαια πάλι για να έχεις, έχεις δώσει προσωπικά στοιχεία). 

Επίσης μπορούν όλοι όσοι είναι εναντίον του να δίνουν ΑΜΚΑ για το γήπεδο, να μην το κάνουν. Τόσες καφετέριες δείχνουν τους αγώνες, ας τους δουν εκεί.

Όχι?

Δεν παω στο γηπεδο, το αφηνω για τους πολιτισμενους, οποτε δεν με ενδιαφερει.

Εγω να δεχτω οτι υπαρχουν ολα αυτα τα προβληματα. Ομως, το εν λογω συστημα δεν ειναι σε φαση beta, εφαρμοζεται σε δεκαδες πολεις του κοσμου (ναι, ακομα και στη Σοφια) εδω και πολλα χρονια. Εμεις το συζηταμε ισα με μια πενταετια και ακομα παμε απο αναβολη σε αναβολη...

Εντάξει, και αεροπλάνα πετάνε δεκαετίες τώρα σε χιλιάδες δρομολόγια την ημέρα ... θα έμπαινες σε αεροπλάνο που έχει παραχθεί ως δημόσιο έργο ?

• Super Moderators

Αρνεισαι το δικαιωμα μου να μην θελω να υποστω κατι που δεν συμφωνω ; αυτη εινα μια εξαιρετικα μη-δημοκρατικη αποψη που δεν θελω να σχολιασω. Απαραδεκτη.

Δεν σου περιορίζω κανένα δικαίωμα. Είσαι ελεύθερος να κάνεις ο,τι θέλεις. Απλά δεν σημαίνει πως ταυτόχρονα θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι με τις απόψεις των άλλων. Απλά συζητάμε για να καταλάβουμε το σκεπτικό πίσω από κάθε άποψη/απόφαση. 

Δεν σου περιορίζω κανένα δικαίωμα. Είσαι ελεύθερος να κάνεις ο,τι θέλεις. Απλά δεν σημαίνει πως ταυτόχρονα θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι με τις απόψεις των άλλων. Απλά συζητάμε για να καταλάβουμε το σκεπτικό πίσω από κάθε άποψη/απόφαση. 

Ελπιζω.

Γιατι μεχρι τωρα το μονο επιχειρημα που εχω διαβασει ειναι οτι το ΑΜΚΑ ειναι μοναδικος αριθμος αναγνωρισης (δεν ειναι), οτι ο Αρ. Ταυτοτητας ειναι ΜΗ μοναδικος (δεν ισχυει, και πλεον με καθε νεα εκδοση ενημερωνονται ολοι οι ενδιαφερομενοι) και οτι το ΑΦΜ ειναι οκ αλλα προτιμαμε το ΑΜΚΑ επειδη στην Αμερικη εχουν το social security number.

• Super Moderators

Ελπιζω.

Γιατι μεχρι τωρα το μονο επιχειρημα που εχω διαβασει ειναι οτι το ΑΜΚΑ ειναι μοναδικος αριθμος αναγνωρισης (δεν ειναι), οτι ο Αρ. Ταυτοτητας ειναι ΜΗ μοναδικος (δεν ισχυει, και πλεον με καθε νεα εκδοση ενημερωνονται ολοι οι ενδιαφερομενοι) και οτι το ΑΦΜ ειναι οκ αλλα προτιμαμε το ΑΜΚΑ επειδη στην Αμερικη εχουν το social security number.

Αν διαβάσεις προσεκτικά όσα έχουν γραφτεί εως τώρα, θα δεις πως δεν στέκει τίποτα από όσα λες και ο ΑΜΚΑ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι το μοναδικό ID που παραμένει το ίδιο για κάθε πολίτη. Το ΑΦΜ δεν το έχουν όλοι οι μαθητές κλπ...

φωνή βοώντος εν τη ερήμω

http://www.eugdpr.org/

​​Tεχνολογικό φόρουμ και δε ξέρει τι είναι το GDPR , φαντάσου τα ζα που σχεδίασαν το Software και αυτοί που γυρνάνε με τα Data γύρω γύρω στα υπουργεία σε τι κατάσταση είναι , με την εφαρμογή του νόμου τα ξαναλέμε 

atout aller

Αν διαβάσεις προσεκτικά όσα έχουν γραφτεί εως τώρα, θα δεις πως δεν στέκει τίποτα από όσα λες και ο ΑΜΚΑ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι το μοναδικό ID που παραμένει το ίδιο για κάθε πολίτη. Το ΑΦΜ δεν το έχουν όλοι οι μαθητές κλπ...

Για το αφμ αν και δεν ειμαι βεβαιος:

http://www.kathimerini.gr/828101/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/8a-pairnoyn-afm-kai-ta-neogennhta-apo-to-2016

http://www.eea.gr/gr/el/articles/tr-aleksiadis-me-ti-genna-afm-ta-paidia

τελος παντων αρκετα καταχραστηκαμε το νημα, νομιζω οτι εξαντληθηκαν αυτα που ειχα να γραψω.

Οσο υπαρχουν κονδυλια θα προσπαθουν να βγαζουν συνεχεια αναγκες και προβληματα να τα τρωνε. Μολις σταματησουν θα μεινει το "εργο" ατελη και ξεχασμενο.

• Like 1

Α ρε πούστη όσα χρόνια και να περάσουν, η Ελλάδα εκεί σταθερά μαζί με τις τριτοκοσμικές χώρες. Τεχνοφοβία, άρνηση να εφαρμοστεί κάτι καινούργιο και αδυναμία εκμάθησης του. Μια ζωή στην κλάψα και τις δικαιολογίες.

θα μεγαλώσεις 

Είναι τραγική όμως η κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Κάτω απο 15 υπάλληλοι εξυπηρετούν όλη την Αττική και η διαδικασία παίρνει γύρω στα 10-15 λεπτά ανά άτομο.

Πρέπει να λειτουργήσει η ιστοσελίδα να γίνεται ηλεκτρονικά η αίτηση με τα δικαιολογητικά με παραλαβη πχ μετά από αυτα τα σημεία.

• Like 1

Δεν παω στο γηπεδο, το αφηνω για τους πολιτισμενους, οποτε δεν με ενδιαφερει.

No problem.

Άσε και τα ΜΜΜ αφού δεν θες να δώσεις το ΑΜΚΑ, δεν θα προβληματιστεί κανένας πίστεψέ με, όπως κανείς δεν προβληματίζεται που δεν πας στο γήπεδο. 

ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να χρησιμοποιήσεις μία υπηρεσία.

Δεν σε ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ κανείς. 

• Like 2

No problem.

Άσε και τα ΜΜΜ αφού δεν θες να δώσεις το ΑΜΚΑ, δεν θα προβληματιστεί κανένας πίστεψέ με, όπως κανείς δεν προβληματίζεται που δεν πας στο γήπεδο. 

ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να χρησιμοποιήσεις μία υπηρεσία.

Δεν σε ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ κανείς. 

Οχι βεβαια. Τα ΜΜΜ ειναι συνταγματικα κατοχυρωμενο δικαιωμα μετακινησης. Δεν γνωριζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...