Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Για πες quit ? Αντε και εχω εγω το ΑΜΚΑ σου τι θα κανω με αυτο ? Πες μου διπλε μυστικε πρακτορα της CIA, που κατεχεις ολα τα μυστικα του κοσμου ,ζαμπλουτε επιχειρηματια,βαρυσημαντο προσωπο παγκοσμιου βεληνεκους Τι θα το κανω τον ΑΜΚΑ σου ? Εσυ απαντησε στην ερωτηση σου. Αμα δεν μπορεις να το κανεις τιποτα το ΑΜΚΑ μου, τοτε γιατι το ζητας ; Και σε παρακαλω, κρατα τα αστειακια για αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtSixes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι οι κραυγάζοντες θα έπρεπε να αφιερώσουν 2-3 λεπτά στην ανάγνωση των προβλημάτων που έχουν καταγραφεί ...αντί να κράζουν...θα ήθελα να δω τι θα πουν αν τα εισιτήρια τους δεν γίνουν δεκτά απο το σύστημα λόγω αστοχίας και μετά δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος για να δώσει λύση γιατί απλά δεν ορίστηκε... Φανταστείτε το απλό "σενάριο" όπου λίγο πριν τα μεσάνυχτα με τα τελευταία χρήματα που έχουν εναπομείνει στην τσέπη είναι αυτά του εισιτηρίου να θέλεις να γυρίσεις σπίτι σου και απλώς το μηχάνημα να μην το δέχεται και να μην μπορούν ούτε επιστροφή τα χρήματα να γίνονται ούτε επανέκδοση.... Το ότι οι περισσότεροι είναι μικροί σε ηλικά και πιθανόν χωρίς εργασιακή εμπειρία δεν σημαίνει ότι απλώς κολλάμε σε οτιδήποτε δεν "φαίνεται πρέπον" την ταμπέλα της "πρόοδου" και φωνάζουμε....κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις και καλό είναι να βλέπουμε και τις 2 προτού αρχίζουμε ουρλιάζουμε.....άλλωστε σε αρκετές περιπτώσεις το πρόβλημα είναι πρώτα επικοινωνιακό και μετά ουσιαστικό... ναι όλοι αυτοί διαμαρτύρονται γιατί μπορεί να κολλήσει το μηχάνημα 12 το βράδυ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω τι πηρες φιλε μου, αλλα το ΑΜΚΑ γιατι να το δωσεις δεν μου εξηγεις για ειμαι λιγο slow και δεν καταλαβαινω. Αλλο η ταυτοτητα και αλλο το ΑΜΚΑ. Επισης, εισαι ελευθερος να δωσεις οτι προσωπικα στοιχεια θελεις, αλλα υπαρχουν και σκεπτομενοι που δεν θελουν. Εκτος και αν δεν εχουμε το δικαιωμα να μην θελουμε κατι που μας αφορα. Ναι αλλά δεν μας ανέπτυξες ακόμη το σκεπτικό σου για να καταλάβουμε κι εμείς γιατί είναι κακό να δίνουμε το ΑΜΚΑ μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Έλεος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ποιο χάραγμα; Αν ήταν να πουλήσω απλά τη ψυχή μου στο διάολο την έβγαζα χθες την κάρτα. Εγώ δε δέχομαι να δίνω λογαριασμό στο κράτος για το που πηγαίνω. Κάποιοι εδώ μέσα γελάτε με την έννοια "προστασία της ιδιωτικότητας". Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το πως κάτι τόσο απλό όπως τα δεδομένα για τις καθημερινές αλλαγές συρμών που φέρουν την υπογραφή των πολιτών, συμβάλλουν στα βήματα προς μια κουλτούρα ανοχής, που δε σέβεται καθόλου την έννοια, αλλά και την ουσιαστική σημασία της ιδιωτικής ζωής. Η απαξίωση της ιδιωτικότητας του ατόμου είναι η αρχή κάθε απολυταρχικού καθεστώτος. Εσείς που νομίζετε οτι πρέπει κάποιος να είναι μυστικός πράκτορας της CIA για να έχει κάποια σημασία η ιδιωτικότητά του και γλεντάτε εδώ στα σχόλια, να ρίξετε μια ματιά στο πως γλέντησε ο Orwell στο "1984". 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλά δεν μας ανέπτυξες ακόμη το σκεπτικό σου για να καταλάβουμε κι εμείς γιατί είναι κακό να δίνουμε το ΑΜΚΑ μας. Οχι εσυ που το ζητας (=συμφωνεις να το ζητανε) να μας το εξηγησεις. Γιατι να το εξηγησω εγω. Εσυ συμφωνεις να δινω ενα προσωπικο μου κωδικο. Να μας αναλυσεις το σκεπτικο. Τι το θελουν το ΑΜΚΑ. Και γιατι το ΑΜΚΑ και οχι το ΑΦΜ. Και γιατι το ΑΜΚΑ και οχι τον αριθμο μετρητη ΔΕΗ. Γιατι τον ΑΜΚΑ και οχι τον αριθμο πιστωτικης ή τον αριθμο λογαριασμου καταθεσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ποιο χάραγμα; Αν ήταν να πουλήσω απλά τη ψυχή μου στο διάολο την έβγαζα χθες την κάρτα. Εγώ δε δέχομαι να δίνω λογαριασμό στο κράτος για το που πηγαίνω. Κάποιοι εδώ μέσα γελάτε με την έννοια "προστασία της ιδιωτικότητας". Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το πως κάτι τόσο απλό όπως τα δεδομένα για τις καθημερινές αλλαγές συρμών που φέρουν την υπογραφή των πολιτών, συμβάλλουν στα βήματα προς μια κουλτούρα ανοχής, που δε σέβεται καθόλου την έννοια, αλλά και την ουσιαστική σημασία της ιδιωτικής ζωής. Η απαξίωση της ιδιωτικότητας του ατόμου είναι η αρχή κάθε απολυταρχικού καθεστώτος. Εσείς που νομίζετε οτι πρέπει κάποιος να είναι μυστικός πράκτορας της CIA για να έχει κάποια σημασία η ιδιωτικότητά του και γλεντάτε εδώ στα σχόλια, να ρίξετε μια ματιά στο πως γλέντησε ο Orwell στο "1984". Εγώ σήμερα μπήκα στο σταθμό του Κεραμεικού και κατέβηκα στο Μέγαρο Μουσικής. Η ιδιωτική μου ζωή χρησιμοποιώντας δημόσια μέσα μεταφοράς και σταθμούς, σε ποιο σημείο ακριβώς παραβιάστηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ποιο χάραγμα; Αν ήταν να πουλήσω απλά τη ψυχή μου στο διάολο την έβγαζα χθες την κάρτα. Εγώ δε δέχομαι να δίνω λογαριασμό στο κράτος για το που πηγαίνω. Κάποιοι εδώ μέσα γελάτε με την έννοια "προστασία της ιδιωτικότητας". Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το πως κάτι τόσο απλό όπως τα δεδομένα για τις καθημερινές αλλαγές συρμών που φέρουν την υπογραφή των πολιτών, συμβάλλουν στα βήματα προς μια κουλτούρα ανοχής, που δε σέβεται καθόλου την έννοια, αλλά και την ουσιαστική σημασία της ιδιωτικής ζωής. Η απαξίωση της ιδιωτικότητας του ατόμου είναι η αρχή κάθε απολυταρχικού καθεστώτος. Εσείς που νομίζετε οτι πρέπει κάποιος να είναι μυστικός πράκτορας της CIA για να έχει κάποια σημασία η ιδιωτικότητά του και γλεντάτε εδώ στα σχόλια, να ρίξετε μια ματιά στο πως γλέντησε ο Orwell στο "1984". Ναι πολυ ωραια ολα αυτα που λες και τα εχουμε ακουσει πολλες φορες αλλα ειναι κενα περιεχομενου .Αν ηθελες να ησουν συνεπης με τα πιστευω σου θα επρεπε να ησουν τωρα μεσα σε μια σπηλια και να επικοινωνουσες με σηματα καπνου . Αντ'αυτου σε βλεπω στο ιντερνετ με οτι συνεπαγεται αυτο . Με λιγα λογια εχετε μπερδεψει την ιδιωτικοτητα σας με τις υποχρεωσεις και τα δικαιωματα που εχετε ως πολιτες σε ενα κρατος συνταγματικου δικαιου .Αν δεν σας αρεσουν ολα αυτα σας εχω την λυση αλλα θα ειστε πολυ μονοι . Θεωρητικολογοι και επαναστατες του πληκτρολογιου χωρις δραση και πραξεις το μονο που κανουν ειναι να φανταζουν γραφικοι και τιποτα αλλο, ουτε σκεπτομενοι ,ουτε "ψαγμενοι" οπως νομιζετε οτι ειστε . Δεν υπαρχει καμμια "απαξιωση της ιδιωτικοτητας" το μονο που υπαρχει ειναι η απαξιωση της λογικης και αυτο το κανετε εσεις . 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ποιο χάραγμα; Αν ήταν να πουλήσω απλά τη ψυχή μου στο διάολο την έβγαζα χθες την κάρτα. Εγώ δε δέχομαι να δίνω λογαριασμό στο κράτος για το που πηγαίνω. Κάποιοι εδώ μέσα γελάτε με την έννοια "προστασία της ιδιωτικότητας". Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το πως κάτι τόσο απλό όπως τα δεδομένα για τις καθημερινές αλλαγές συρμών που φέρουν την υπογραφή των πολιτών, συμβάλλουν στα βήματα προς μια κουλτούρα ανοχής, που δε σέβεται καθόλου την έννοια, αλλά και την ουσιαστική σημασία της ιδιωτικής ζωής. Η απαξίωση της ιδιωτικότητας του ατόμου είναι η αρχή κάθε απολυταρχικού καθεστώτος. Εσείς που νομίζετε οτι πρέπει κάποιος να είναι μυστικός πράκτορας της CIA για να έχει κάποια σημασία η ιδιωτικότητά του και γλεντάτε εδώ στα σχόλια, να ρίξετε μια ματιά στο πως γλέντησε ο Orwell στο "1984". Οκ, αυτο ειναι παλι το αλλο ακρο. Orwell κλπ. Συνομωσιες κλπ. Εγω απλα ρωταω γιατι το ΑΜΚΑ στο εισητηριο. Το ΑΜΚΑ ειναι για αλλο λογο και οχι για γενικες δραστηριοτητες του πολιτη. Εκτος και αν κανω λαθος. Εκτος και ειμαστε στην Αμερικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Έλεος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγώ σήμερα μπήκα στο σταθμό του Κεραμεικού και κατέβηκα στο Μέγαρο Μουσικής. Η ιδιωτική μου ζωή χρησιμοποιώντας δημόσια μέσα μεταφοράς και σταθμούς, σε ποιο σημείο ακριβώς παραβιάστηκε? Για να μου κάνεις αυτή την ερώτηση ξεκάθαρα δεν διάβασες/κατάλαβες το post μου. Οπότε το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων: Είπα εγώ κάπου οτι παραβιάζεται η ιδιωτική ζωή με το να χρησιμοποιεί κάποιος δημόσια μέσα μεταφοράς και σταθμούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγώ σήμερα μπήκα στο σταθμό του Κεραμεικού και κατέβηκα στο Μέγαρο Μουσικής. Η ιδιωτική μου ζωή χρησιμοποιώντας δημόσια μέσα μεταφοράς και σταθμούς, σε ποιο σημείο ακριβώς παραβιάστηκε? Δεν ξερουμε. Αλλα το ΑΜΚΑ θα μας πεις γιατι το δινεις ; Κανεις δεν φαινεται να το γνωριζει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ποιο χάραγμα; Αν ήταν να πουλήσω απλά τη ψυχή μου στο διάολο την έβγαζα χθες την κάρτα. Εγώ δε δέχομαι να δίνω λογαριασμό στο κράτος για το που πηγαίνω. Κάποιοι εδώ μέσα γελάτε με την έννοια "προστασία της ιδιωτικότητας". Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το πως κάτι τόσο απλό όπως τα δεδομένα για τις καθημερινές αλλαγές συρμών που φέρουν την υπογραφή των πολιτών, συμβάλλουν στα βήματα προς μια κουλτούρα ανοχής, που δε σέβεται καθόλου την έννοια, αλλά και την ουσιαστική σημασία της ιδιωτικής ζωής. Η απαξίωση της ιδιωτικότητας του ατόμου είναι η αρχή κάθε απολυταρχικού καθεστώτος. Εσείς που νομίζετε οτι πρέπει κάποιος να είναι μυστικός πράκτορας της CIA για να έχει κάποια σημασία η ιδιωτικότητά του και γλεντάτε εδώ στα σχόλια, να ρίξετε μια ματιά στο πως γλέντησε ο Orwell στο "1984". Νομίζω κυνηγάς ανεμόμυλους. ένα πράγμα που λύνει 100 προβλήματα, κοιτάμε τώρα αν παραβιάζει την ιδιωτικότητα και το personal space του ατόμου ? Σε δημόσιο μέσο μεταφοράς μπαίνεις , δεν ξέρω αν το ξέχασες. άσε που σου δίνει την επιλογή να μην την βγάλεις την ρημάδα την κάρτα Λέγεται evolution και ήδη έχουμε χάσει αρκετά τρένα στους τομείς αυτούς. Μήπως πρέπει να πετάξουμε τα smartphones μας, να κόψουμε την digea και να αφαιρέσουμε τους ηλεκτρονικούς εγκεφάλους από τα σύγχρονα αυτοκίνητα, χάρη της ιδιωτικότητας του ατόμου και για να τρέχουμε γυμνοί στους αγρούς ? σόρρυ αλλά δεν σε πιάνω.. εκτός αν έχεις σκοπό να βάλεις καμιά βόμβα ή να κάνεις κανά τρομοκρατικό χτύπημα χρησιμοποιώντας τα ΜΜΜ, εκεί σε νοιώθω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ναι πολυ ωραια ολα αυτα που λες και τα εχουμε ακουσει πολλες φορες αλλα ειναι κενα περιεχομενου .Αν ηθελες να ησουν συνεπης με τα πιστευω σου θα επρεπε να ησουν τωρα μεσα σε μια σπηλια και να επικοινωνουσες με σηματα καπνου . Αντ'αυτου σε βλεπω στο ιντερνετ με οτι συνεπαγεται αυτο . Με λιγα λογια εχετε μπερδεψει την ιδιωτικοτητα σας με τις υποχρεωσεις και τα δικαιωματα που εχετε ως πολιτες σε ενα κρατος συνταγματικου δικαιου .Αν δεν σας αρεσουν ολα αυτα σας εχω την λυση αλλα θα ειστε πολυ μονοι . Θεωρητικολογοι και επαναστατες του πληκτρολογιου χωρις δραση και πραξεις το μονο που κανουν ειναι να φανταζουν γραφικοι και τιποτα αλλο, ουτε σκεπτομενοι ,ουτε "ψαγμενοι" οπως νομιζετε οτι ειστε . Δεν υπαρχει καμμια "απαξιωση της ιδιωτικοτητας" το μονο που υπαρχει ειναι η απαξιωση της λογικης και αυτο το κανετε εσεις . προφανως δεν αναφερεσαι στην Ελλαδα οταν λες "πολιτες ενος κρατους συνταγματικου δικαιου". Ε ? Εκτος αν εχεις και εσυ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ χρηση/αναφορα στα συνταγματικα δικαιωματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Οχι εσυ που το ζητας (=συμφωνεις να το ζητανε) να μας το εξηγησεις. Γιατι να το εξηγησω εγω. Εσυ συμφωνεις να δινω ενα προσωπικο μου κωδικο. Να μας αναλυσεις το σκεπτικο. Τι το θελουν το ΑΜΚΑ. Και γιατι το ΑΜΚΑ και οχι το ΑΦΜ. Και γιατι το ΑΜΚΑ και οχι τον αριθμο μετρητη ΔΕΗ. Γιατι τον ΑΜΚΑ και οχι τον αριθμο πιστωτικης ή τον αριθμο λογαριασμου καταθεσεων. Το ΑΜΚΑ είναι ένα ακόμη αναγνωριστικό ID που αποφασίστηκε να χρησιμοποιείται σε πάρα πολλές περιπτώσεις σαν ένα έξτρα στοιχείο ταυτοποίησης. Το ΑΜΚΑ αντικαθιστά σταδιακά όλους τους παλιούς αριθμούς μητρώου που ήταν και διαφορετικοί εξαιτίας των πολλών ασφαλιστικών ταμείων στην Ελλάδα. Είναι ας πούμε ένα πιο σωστό και ενιαίο ID για όλους μας. Στο ζητάνε πλέον ακόμη και για την είσοδο σε γήπεδα με τη χρήση καρτας φιλάθλου και θα στο ζητάνε σταδιακά σχεδόν σε όλες τις συναλλαγές. Το ΑΜΚΑ σου επίσης είναι εύκολο να το δει κάποιος αν έχει το ΑΦΜ σου και τον αριθμό της ταυτότητας (https://www.amka.gr/AMKAGR/) και πρακτικά ακόμη και κατά την έκδοση του νεου εισιτηρίου, θα μπορούσαν να το βρίσκουν αυτόματα από το σύστημα έχοντας όλα τα άλλα στοιχεία από την ταυτότητά σου. Για να μου κάνεις αυτή την ερώτηση ξεκάθαρα δεν διάβασες/κατάλαβες το post μου. Οπότε το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων: Είπα εγώ κάπου οτι παραβιάζεται η ιδιωτική ζωή με το να χρησιμοποιεί κάποιος δημόσια μέσα μεταφοράς και σταθμούς; Ουτε εσύ με πρόσεξες. Μπήκα και βγήκα χρησιμοποιώντας τη νέα μου κάρτα για την οποία έδωσα και το ΑΜΚΑ μου. Αν τρελαίνεστε τόσο, μπορείτε να βγάζετε τα νέα εισιτήρια ανώνυμα από τα αυτόματα μηχανήματα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Οκ, αυτο ειναι παλι το αλλο ακρο. Orwell κλπ. Συνομωσιες κλπ. Εγω απλα ρωταω γιατι το ΑΜΚΑ στο εισητηριο. Το ΑΜΚΑ ειναι για αλλο λογο και οχι για γενικες δραστηριοτητες του πολιτη. Εκτος και αν κανω λαθος. Εκτος και ειμαστε στην Αμερικη. Η αληθεια ειναι οτι ο ΑΜΚΑ φτιαχτηκε για να γινει το αντιστοιχο social security number οπως εχουν στην ουσα, δηλαδη ενας μοναδικος αριθμος για καθε πολιτη της ΕΕ ετσι ωστε να γινεται ταυτοποιηση, για διαφορους λογους αυτο βρηκε πολλα εμποδια και ετσι δεν πολυ εφορμοστηκε σε πολλες χωρες της ΕΕ, οπως στην Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Απαράδεκτη δυσκολία για μια διαδικασία ανευ λόγου ... φωτό και βλακίες. Μένω uk και έχω μια απλή πλαστική καρτούλα που κάνει την ίδια δουλειά. Γίνετε τελείως απλά ... πας πληρώνεις 1 λίρα για το κόστος του πλαστικού (μία φορά αυτό) δίνεις ονοματεπώνυμο και ID number (δίπλωμα, διαβατήριο κτλ) και τέρμα. Την φορτίζεις με ότι θες (διαδρομές, βδομάδα, μήνα) και είσαι οκ. Η κάρτα έχει ένα serial number. Σου λένε κιόλας ευγενικά βγαλτο μια φωτό να το έχεις. Αν την χάσεις κάνεις claim και παίρνεις το υπόλοιπο σου σε νέα κάρτα. Αν την δώσεις σε κάναν άλλον μια φορά ... οκ σιγά και τι έγινε, και πάλι ο άλλος νόμιμος επιβάτης στη διαδρομή είναι, απλά χάσανε 1 εισιτήριο. Αυτό μας μάρανε στην Ελλάδα ... οι μισοί δεν κόβουν καν 1) 5 λίρες είναι το κόστος για μια πλαστική όπως λες (Oyster card), οι χάρτινες είναι δωρεάν, πέραν απο την αξία του εισιτηρίου 2) Δεν δίνεις κανένα προσωπικό στοιχείο. H μοναδική περίπτωση που δίνεις στοιχεία/φωτογραφία είναι σε φοιτητικές κάρτες ή εάν θέλεις να την κάνεις register στο όνομα σου για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία όταν την χασεις. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα