ELMastas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Είπα εγω πουθενά οτι χρειάζεται να είσαι ξένος για να μην κτυπήσεις εισιτήριο ? δεν διαβάζεις καλά μου φαίνεται τα γραφόμενα μου που μάλλον θέλεις να να ερμηνεύεις όπως θέλεις,στο πιο πάνω πόστ είπα καθαρά πως και Ελληνες δεν κτυπάνε εισιτήριο και είπα πως μακάρι με το νέο σύστημα να εξαφανιστεί,η όποια παρανομία. Απλοποίηση μπορεί να φαίνεται πως είναι διότι,εδώ δεν μπορούμε να κάτσουμε να αναλύσουμε τις όποιες σκοπιμότητες πίσω απο αυτό που συμβαίνει (και σίγουρα υπάρχουν)αυτός που θέλει να ψάξει και να το αναλύσει μπορεί να βρεί πολλά το θέμα γιατί γίνεται αυτό που γίνεται με την λαθρομετανάστευση και στήν χώρα μας και στήν Ευρώπη γενικότερα,όμως ήδη έχουμε ξεφύγει απο το θέμα και γιαυτό δεν θα το συνεχίσω. Εχω βαρεθεί πια να ακούω αυτή την καραμέλα περί ρατσισμού,όταν κάποιος διαπιστώνει κάτι και λέει την γνώμη του για αυτό,επειδή αυτό δεν ευνοεί κάποιους,ο όρος "ρατσισμός" είναι καταρχάς εξ αρχής εντελώς αδόκιμος για ανθρώπους,διότι δεν υπάρχουν "ράτσες"ανθρώπων. Υπάρχουν διακρίσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας διάκριση δεν είναι όταν ο πλούσιος για κάτι την γλυτώνει και ο φτωνός τον χώνουν φυλακή ?τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα κάποιες απο τις διακρίσεις γίνονται εις βάρος των Ελλήνων,αλλά και αυτό είναι άλλη κουβέντα,φταίνε βέβαια γιαυτό κυρίως οι εκάστοτε κυβερνήσεις και οι πολιτικοί που μπορούν να νομοθετούν ενω οι ίδιοι σε κάποια πράγματα να είναι υπεράνω του νόμου και να έχουν ασυλία...όταν βέβαια δεν υπάρχει ο έλενχος και έχουμε καταντήσει ξέφραγκο αμπέλι βλέπουμε σαφώς ποιοί είναι οι πρώτοι που το εκμεταλεύονται αυτό. Δεν είναι ρατσισμός λοιπόν αυτό αλλά απλά διαπίστωση κάποιων γεγονότων,που βλέπουμε να συμβαίνει ιδίως τα τελευταία χρόνια στίς γειτονιές και την κοινωνία μας,αλλά αυτό φαίνεται και με επίσημα στοιχεία της αστυνομίας,βλέπουμε πως η παραβατικότητα σε διάφορα είδη εγκλημάτων,εδω και αρκετά χρόνια ανήκει κατά πλειοψηφία σε αλλοδαπούς και αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα με το οτι υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό (με επίσημα στοιχεία)απο αυτούς στίς Φυλακές,παρότι οι έλληνες αν υπολογίσεις λοιπόν πως το ποσοστό αλλοδαπών που υπάρχει στήν χώρα μας είναι πολύ μικρότερο σε πληθυσμό,απο αυτό των Ελληνων και παρόλα είναι οι περισσότεροι οι παραβάτες στίς φυλακές και εκτός, βλέπεις πως η παραβατικότητα προέρχεται σε σημαντικό βαθμό απο εκείνους. Το αν είναι φτωχοί η αγανακτισμένοι η φανατικοί,μπορεί να το λέμε αυθαίρετα όμως δεν γίνεται να το ξέρουμε,αφού δεν γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση των παραβατών (είτε ντόπιων είτε αλλοδαπών) και ούτε αυτό είναι δικαιολογία σε παρανομία. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2017 από ELMastas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα