Προς το περιεχόμενο

“Πόλεμος” εργαζόμενων ΣΤΑ.ΣΥ. και υπουργού Μεταφορών για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Ανυπαρκτη ενημερωση λεμε! Σε ολους εμας που πηγαμε να βγαλουμε καρτα απεριοριστων διαδρομων για τον μηνα Οκτώβρη δεν μας ειπαν καν για τις ηλεκτρονικες καρτες, καμια αναφορα, καμια ανακοινωση στους σταθμους και καμια απαντηση οταν τους ρωτας ποτε θα εφαρμοστουν οι νεοι τυποι καρτων και εισιτηρίων. Ε ρε τι έχει να γινει με τα παπουδια που θα μαζευονται σε ουρες στα εκδοτηρια των σταθμων κ δεν θα ξερουν τι να κανουν...

H μάνα μου πήγε κι έβγαλε 3μηνη στις αρχές του μήνα. Έτσι κι αλλιώς όπως το βλέπω δεν θα κλείσουν οι μπάρες σύντομα. Μέχρι το Γενάρη που θα χρειαστεί να ανανεώσει την κάρτα θα έχει ομαλοποιηθεί λογικά η διαδικασία...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Το καλο που τους θελω μην πουν αααα δεν περνατε επειδη δεν εχετε ηλεκτρονικη καρτα! Ας βγαλουν ανακοινωση να μας την αλλαξουν σε ηλεκτρονική. Τα 30ευρω δεν τους τα χαριζω παντως. Γιαααα να δουμε πως θα παει το πραμα!

• Like 1

• Super Moderators

Το ίδιο ελπίζω να ισχύει και με τα χαρτινα εισιτήρια που μπορεί να έχουν αγοράσει κάποιοι μαζεμένα, όχι μόνο με τις κάρτες... :P

• Like 2

Εχεις δει πολλούς "πρόσφυγες" πακιστανούς μαροκινούς αφρικανούς κλπ που δεν είναι πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες,γιατί είναι απο χώρες που δεν βρίσκονται σε πόλεμο,να χτυπάνε εισιτήριο ?γιατί όπως ανέφερα σε προηγούμενο πόστ,εγω τόσο καιρό που μετακινούμε στο κέντρο Αχαρνών/Πατησίων κλπ και τους βλέπω στα μέσα συγκοινωνίας (όπου έχουν γίνει η πλειοψηφία επιβατών) να μην κτυπούν ούτε εισιτήριο,ούτε να κάθονται στα εκδοτήρια να βγάζουν κάρτες.....

Ααχά βλέπω χρυσό μου σου έχει γίνει χόμπι να κάνεις χάζι τους μετανάστες στα μετρό και στα λεωφορεία. τσκ τσκ!

Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου ναι βλέπω πολύ συχνά μετανάστες και να βγάζουν εισιτήρια και να τα χτυπάνε.

Από αυτό όμως δε μπορεί κάποιος να συμπεράνει ότι οι περισσότεροι μετανάστες βγάζουν εισιτήρια και τα χτυπάνε, αλλά ούτε και το αντίθετο που στα μουλωχτά προσπαθείς να υποστηρίξεις.

• Like 3

Ααχά βλέπω χρυσό μου σου έχει γίνει χόμπι να κάνεις χάζι τους μετανάστες στα μετρό και στα λεωφορεία. τσκ τσκ!

Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου ναι βλέπω πολύ συχνά μετανάστες και να βγάζουν εισιτήρια και να τα χτυπάνε.

Από αυτό όμως δε μπορεί κάποιος να συμπεράνει ότι οι περισσότεροι μετανάστες βγάζουν εισιτήρια και τα χτυπάνε, αλλά ούτε και το αντίθετο που στα μουλωχτά προσπαθείς να υποστηρίξεις.

Και εσύ υποστηρίζεις το αντίθετο με περίπου ίδιας ποιότητας στοιχεία. Αυτά που μετράνε είναι της εταιρείας, που δείχνουν συνεχη διόγκωση των ελλειμμάτων λόγω υψηλού λειτουργικου κόστους και παντελους έλλειψης ελέγχου εισιτηρίων. Ο λογαριασμός θα σταλεί στους μετανάστες πιστεύεις, σε μένα η στον Αλέξη? Τριάντα δεύτερα, ο χρόνος ξεκινά απο τώρα.

Και εσύ υποστηρίζεις το αντίθετο με περίπου ίδιας ποιότητας στοιχεία. Αυτά που μετράνε είναι της εταιρείας, που δείχνουν συνεχη διόγκωση των ελλειμμάτων λόγω υψηλού λειτουργικου κόστους και παντελους έλλειψης ελέγχου εισιτηρίων. Ο λογαριασμός θα σταλεί στους μετανάστες πιστεύεις, σε μένα η στον Αλέξη? Τριάντα δεύτερα, ο χρόνος ξεκινά απο τώρα.

Δεν κατάλαβα. Τι ακριβώς υποστήριξα εγώ;

Δεν κατάλαβα. Τι ακριβώς υποστήριξα εγώ;

Το ότι το να είσαι μετανάστης δεν έχει σχέση με το αν πληρώνεις εισιτήριο. Rock solid στοιχεία δεν υπάρχουν, αλλά κάποιος που βρίσκεται και δουλεύει συνήθως παράνομα σε μια χώρα δεν παθαίνει κρίση νομιμότητας μπροστά στην ακυρωτικη μηχανή.

Το ότι το να είσαι μετανάστης δεν έχει σχέση με το αν πληρώνεις εισιτήριο. Rock solid στοιχεία δεν υπάρχουν, αλλά κάποιος που βρίσκεται και δουλεύει συνήθως παράνομα σε μια χώρα δεν παθαίνει κρίση νομιμότητας μπροστά στην ακυρωτικη μηχανή.

Το μόνο που υποστήριξα είναι οτι δεν είναι βάσιμα τα συμπεράσματα απο το τι βλέπει ο καθένας.

Τίποτα άλλο.

Ο καθένας έχει μάτια και βλέπει και αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα,εγω αυτό το παρατηρώ,θέλοντας και μη,εδω και κάποια χρόνια Και πραγματικά είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που θα δω κάποιον να κτυπάει εισιτήριο σε τρόλει και λεωφορεία,σου είπα μάλιστα και σε ποιές οδούς το παρατηρώ μια δοκιμή αν κάνεις και παρατηρήσεις μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις,τώρα εσύ αν είσαι σε περιοχή που να είναι αλλιώς,πες μου σε ποιά να το ξέρουμε αφού βλέπεις να κτυπάνε συχνά εισιτήριο τα παλικάρια.

Δεν έχω "χόμπι"σαν αυτό που είπες (χάζι μπορώ να κάνω πιο ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα)στην προσπάθεια για χιούμορ,απλά παρατηρώ και τι συμβαίνει γύρω μου και είπα κάτι που είναι πλέον κοινό μυστικό,τουλάχιστον στίς διαδρομές αυτές που ανέφερα.

Κλείνοντας δεν καταλαβαίνω πως σου ήρθε και λές για μουλωχτά ?πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσα να πω αυτό που ήθελα,τα μουλωχτά είναι για τις "αδερφές του ελέους" κατάλαβες "χρυσό" μου ?

• Like 1

Ο καθένας έχει μάτια και βλέπει και αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα,εγω αυτό το παρατηρώ,θέλοντας και μη,εδω και κάποια χρόνια Και πραγματικά είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που θα δω κάποιον να κτυπάει εισιτήριο σε τρόλει και λεωφορεία,σου είπα μάλιστα και σε ποιές οδούς το παρατηρώ μια δοκιμή αν κάνεις και παρατηρήσεις μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις,τώρα εσύ αν είσαι σε περιοχή που να είναι αλλιώς,πες μου σε ποιά να το ξέρουμε αφού βλέπεις να κτυπάνε συχνά εισιτήριο τα παλικάρια.

Δεν έχω "χόμπι"σαν αυτό που είπες (χάζι μπορώ να κάνω πιο ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα)στην προσπάθεια για χιούμορ,απλά παρατηρώ και τι συμβαίνει γύρω μου και είπα κάτι που είναι πλέον κοινό μυστικό,τουλάχιστον στίς διαδρομές αυτές που ανέφερα.

Κλείνοντας δεν καταλαβαίνω πως σου ήρθε και λές για μουλωχτά ?πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσα να πω αυτό που ήθελα,τα μουλωχτά είναι για τις "αδερφές του ελέους" κατάλαβες "χρυσό" μου ?

Κοίταξε να δεις καλή μου, αυτό που λες εσύ είναι προβληματικό επειδή ακολουθείς επαγωγικό συλλογισμό.

Από την μερική εικόνα που έχεις (επειδή μερική είναι η εικόνα που έχουμε και εσύ και εγώ), βγάζεις ένα γενικό συμπέρασμα.

Γνώσεις γυμνασίου. Τίποτα σύνθετο.

Επίσης είναι ξεκάθαρα το χόμπι σου αν όχι κάτι χειρότερο. Το λες και ο ίδιος: "εδώ και κάποια χρόνια". Όταν κάνεις κάτι για χρόνια έτσι εμμονικά σημαίνει ότι είτε βγάζεις λεφτά απο αυτό, είτε έχεις κάποιο μουλωχτό φετίχ. Μη ντρέπεσαι βρε, μίλα ανοιχτά. Η καλή αδερφή του ελέους είναι εδώ και δε θα σε κρίνει.

αν έχουν κάρτα που το ξέρεις εσυ??? Με την ίδια λογική κ οι γηγενείς δεν πληρώνουν γιατί οι περισσότεροι δεν χτυπάνε εια.

Υγ αυτα τα κοινα μυστικά κ οι δράκοι μας ςφαγαν σαν χώρα. Να δεις που κ με τις μπάρες οι ξένοι μια χαρά θα μπαίνουν οι ντόπιοι που χαν καλομαθει να μην χτυπάνε θα εξαφανιστούν.

To αν έχουν κάρτα και ποιοί δεν το ξέρω,όμως βλέπω πως όσες φορές πάω να βγάλω κάρτα για μένα που πάω επι καιρό για μένα και για συγγενικό πρόσωπο,ποτέ δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος πιο σκουρόχρωμος απο τα μέρη που είπαμε πιο πάνω,στήν ουρά αλλά μάλλον και αυτό σύμπτωση είναι..(πολλές συμπτώσεις βλέπω παιδιά)

Δεν λέω οτι και οι αρκετοί Ελληνες ιδίως οι νεαροί δεν κτυπάνε εισιτήριο bilya και μακάρι να εξαφανιστούν όταν μπούνε οι μπάρες,όμως η πλειοψηφία σε αυτές τις διαδρομές,είναι οι αλλοδαποί.

Υπάρχουν και παραδείγματα που έχω δει σε στάσεις οι ελεγκτές πως αφήνουν πακιστανούς κλπ όταν δεν έχουν εισιτήριο ενω δεν φαίνεται να χαρίζονται αλλά να προσάγουν έλληνες.

Δεν κατάλαβες ακόμα φαίνεται πως είπα οτι παρατηρώ πράγματα στήν καθημερινότητα θέλοντας και μη,αυτό δεν σημαίνει πως είναι χόμπι και κάθομαι επίτηδες να παρατηρώ αυτό το συγκεκριμένο θέμα,αφού βλέπω και εκατοντάδες άλλα πράγματα,απλά μπορώ και τα συγκρατώ τι να κάνουμε,κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική αντίληψη απο ορισμένους,προσωπικά δεν συνήθως δεν βάζω το κεφάλι κάτω η να κλείνομαι στόν κόσμο μου όπως αρκετοί όταν βγαίνω έξω,εκτός αν υπάρχει κάποιο θέμα που να με αποσχολεί.

Επειδή λέμε για την παραβατικότητα και νομιμότητας και οτι δεν γνωρίζουμε ποιοί και σε τι ποσοστό κάνουν παρανομίες,παρεπιπτόντος αναφέρω το κύκλωμα που έπιασαν και που που έκλεβε τον κόσμο στο τραίνο,ξέρετε σε τι ποσοστό ήταν έλληνες εκεί μέσα ? Σύμπτωση μάλλον και αυτό ......

Φυσικά αν κάτι δεν θέλετε να το πιστέψετε δεν το πιστεύετε,δεν θα κάτσω άλλω να ασχοληθώ στο να σας πείσω,για κάτι που γνωρίζω εκ πείρας και που το ζούμε καθημερινά.

Ο επαγωγικός συλλογισμός του "γυμνασίου" που ανέφερες απο μια μερική εικόνα,δεν σημαίνει οτι είναι και λάθος και σίγουρα είναι πολύ καλύτερο,απο το να λέμε κάτι,απλά για να το πούμε,η γιατί θέλουμε να αντιδρούμε σε κάτι που μπορεί να μην μας ταιριάζει ιδεολογικά,γιατί κάτι τέτοιο καταλαβαίνω απο ορισμένα post 

Αν χρειάζεσαι η έχεις κάποια επιστημονική ερεύνα για να πειστείς,η για να πείσεις (μπορεί να θέλεις και πτυχίο αστροφυσικής χαλαρά)μπορείς να μας το γνωστοποιήσεις,δυστυχώς οι υπεύθυνοι "επίσημοι"μηχανισμοί,φοβούνται ακόμα και να κάνουν ανάλογες ερεύνες για να μην τους κράξουνε εάν κοινωποιηθεί κάτι και αποκαλυφθεί το χάλι της κυβέρνησης και του καθεστώτος.

Και το σωστό είναι: "Καλέ μου" εφόσον σου αρέσει η έκφραση και οχι καλή μου, φίλε έλεος.

• Like 1

Είμουνα σε μια περίπτωση,πέρσι όταν είχαν βγάλει απο λεωφορείο σε σταθμό Στήν Πατησίων γύρω στα 6 άτομα χωρίς εισιτήριο και κάπου 3 η 4 ήταν αλλοδαποί,πιθανώς πακιστανοί απο χαρακτηριστικά και απλά τους άφησαν στόν σταθμό και έλεγαν ορισμένοι απο την στάση και απο το λεωφορείο,αυτούς γιατί τους αφήνετε ? και απαντάει ο τύπος "αυτές τις εντολές έχουμε"τι να πω εγω απο κει και πέρα ?

Ο επαγωγικός συλλογισμός του "γυμνασίου" που ανέφερες απο μια μερική εικόνα,δεν σημαίνει οτι είναι και λάθος και σίγουρα είναι πολύ καλύτερο,απο το να λέμε κάτι,απλά για να το πούμε,η γιατί θέλουμε να αντιδρούμε σε κάτι που μπορεί να μην μας ταιριάζει ιδεολογικά,γιατί κάτι τέτοιο καταλαβαίνω απο ορισμένα post 

Αν χρειάζεσαι η έχεις κάποια επιστημονική ερεύνα για να πειστείς,η για να πείσεις (μπορεί να θέλεις και πτυχίο αστροφυσικής χαλαρά)μπορείς να μας το γνωστοποιήσεις,δυστυχώς οι υπεύθυνοι "επίσημοι"μηχανισμοί,φοβούνται ακόμα και να κάνουν ανάλογες ερεύνες για να μην τους κράξουνε εάν κοινωποιηθεί κάτι και αποκαλυφθεί το χάλι της κυβέρνησης και του καθεστώτος.

Και το σωστό είναι: "Καλέ μου" εφόσον σου αρέσει η έκφραση και οχι καλή μου, φίλε έλεος.

Ο επαγωγικός συλλογισμός όταν χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει συγκεκριμένες φυλετικές μειονότητες (είτε στα μουλωχτά είτε όχι) λέγεται ρατσισμός. Ανέκαθεν.

Επίσης γνώσεις γυμνασίου για όποιον πρόσεχε στην έκθεση.

Οι άνθρωποι που δε χτυπούν εισιτήριο δεν ταξινομούνται βάσει της καταγωγής τους. Δε χρειάζεται να είσαι ξένος για να μη χτυπήσεις εισιτήριο. Αυτοί που δε χτυπούν εισιτήριο είναι είτε στο, ή και υπό το όριο της φτώχειας, είτε αγανακτισμένοι πολίτες, είτε ασυνείδητοι πολίτες. Είτε και τα τρία. Το "είναι μετανάστες και γι' αυτό δε χτυπούν" είναι μια παιδαριώδης απλοποίηση της πραγματικότητας. Ένα κακό χόμπι με αμφισβητίσιμα κίνητρα αν με ρωτάς. Φίλε ElMastas.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...