ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγω να δεχτω οτι υπαρχουν ολα αυτα τα προβληματα. Ομως, το εν λογω συστημα δεν ειναι σε φαση beta, εφαρμοζεται σε δεκαδες πολεις του κοσμου (ναι, ακομα και στη Σοφια) εδω και πολλα χρονια. Εμεις το συζηταμε ισα με μια πενταετια και ακομα παμε απο αναβολη σε αναβολη... 2
chek2fire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 το ηλεκτρονικό εισητήριο σε όποια χώρα και να το έχω δοκιμάσει λειτουργεί άψογα πάντως συν ότι δεν γεμίζουμε χαρτάκια. Τώρα τι πρόβλημα έχουν με το η ελλάδα να περάσει στο ηλεκτρονικό εισητήριο μόνο αυτοί το γνωρίζουν. 2
tsakfot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι οι κραυγάζοντες θα έπρεπε να αφιερώσουν 2-3 λεπτά στην ανάγνωση των προβλημάτων που έχουν καταγραφεί ...αντί να κράζουν...θα ήθελα να δω τι θα πουν αν τα εισιτήρια τους δεν γίνουν δεκτά απο το σύστημα λόγω αστοχίας και μετά δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος για να δώσει λύση γιατί απλά δεν ορίστηκε... Φανταστείτε το απλό "σενάριο" όπου λίγο πριν τα μεσάνυχτα με τα τελευταία χρήματα που έχουν εναπομείνει στην τσέπη είναι αυτά του εισιτηρίου να θέλεις να γυρίσεις σπίτι σου και απλώς το μηχάνημα να μην το δέχεται και να μην μπορούν ούτε επιστροφή τα χρήματα να γίνονται ούτε επανέκδοση.... Το ότι οι περισσότεροι είναι μικροί σε ηλικά και πιθανόν χωρίς εργασιακή εμπειρία δεν σημαίνει ότι απλώς κολλάμε σε οτιδήποτε δεν "φαίνεται πρέπον" την ταμπέλα της "πρόοδου" και φωνάζουμε....κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις και καλό είναι να βλέπουμε και τις 2 προτού αρχίζουμε ουρλιάζουμε.....άλλωστε σε αρκετές περιπτώσεις το πρόβλημα είναι πρώτα επικοινωνιακό και μετά ουσιαστικό... αγαπητέ επειδή εγώ μπήκα στον κόπο να το διαβάσω, τα περισσότερα points καταδεικνύουν επιμέρους προβλήματα που υπάρχουν σε διάφορους σταθμούς, καθώς και επαναλαμβανόμενα ίδια προβλήματα για να γεμίσουμε την σελίδα points... βλέπε 15. Κολλάει το SOFTWARE ... Γελάω ακόμα με τα points που λένε πως δεν έχει οριστεί υπεύθυνος για το τάδε και τάδε.. νερό στον μύλο αυτών που ζητάνε ιδιωτικοποίηση των πάντων.. θα σου πουν ότι σε μια νύχτα όλα αυτά λύνονται Δεν αντιλέγω ότι στην χώρα της παράνοιας και της προχειρότητας, πολλά δεν είναι έτοιμα 100%, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Τα οφέλη είναι 1000 φορές μεγαλύτερα, από τα επιμέρους προβλήματα που περιγράφονται . Τώρα επειδή αρκετοί απο εμάς γνωρίζουμε περί του συνδικαλισμού, τέτοιου ελληνικού τύπου, σορρυ αλλά δεν θα αγοράσω 4
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ποια ειναι αυτα τα προβληματα; Εχουν καταγραφει καπου να μαθει και το κοινο; Έχω βγάλει εδώ και 15 ημέρες την Ath.Ena Card και τη φόρτισα με 30 ευρώ που αντιστοιχούν σε μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Η διαδικασία έκδοσης κράτησε σχεδόν ...20 λεπτά παρά κάτι! - Πήγα στο εκδοτήριο στο Σύνταγμα και ζήτησα να βγάλω τη νέα κάρτα. - Μου ζήτησε ταυτότητα και ένα οποιοδήποτε έγγραφο πάνω στο οποίο θα φαινόταν το ΑΜΚΑ μου. Εδωσα μια φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας. - Μπήκε σε μια εφαρμογή στο pc μου δημιούργησε ένα λογαριασμό με τα στοιχεία μου. - Πήρε μια κενή πλαστική κάρτα και συμπλήρωσε το id της στην καρτέλα που μου είχε μόλις ανοίξει. - Μου είπε να σταθώ πίσω από τη τζαμαρία του εκδοτηρίου μπροστά σε μια web cam lg "της πλάκας" που είχαν στερεώσει πίσω απο το χοντρό τζάμι. - Με φωτογράφησε και στο desktop εμφανίστηκαν 3 διαφορετικά καρέ και έπρεπε να διαλέξει ένα απο αυτά. - Μιας και δεν υπήρχε φωτισμός και πίσω μου ήταν τα φώτα του σταθμού, βγήκα μαύρος σαν πακιστανός. Μου είπε "δεν πειράζει"... - Αφού ετοιμάστηκε η καρτέλα με τα στοιχεία μου πήρε την κενή κάρτα και την έβαλε σε έναν ειδικό εκτυπωτή που θα περνούσε πάνω της τη φωτογραφία μου με ένα λεπτό φιλμ και πάτησε το print. - Μετά από 2 λεπτά εμφανίστηκε error στη διαδικασία εκτύπωσης. - Την ξαναέκανε. - Ξανά error. - Αντικατέστησε την κάρτα με μια νέα αφου ενημέρωσε το id στην καρτέλα μου. - Error - Έβγαλε και έβαλε όλα τα usb από τις συσκευές... - Error - Ξανά αντικατέστησε την κάρτα... - Error... - Πήρε τηλέφωνο στο support της εταιρείας που εγκατέστησε το σύστημα. - Δεν ήξεραν καν να τις πουν όλα τα βήματα για την εφαρμογή και τη διαδικασία που οι ίδιοι τους έδωσαν. Η υπάλληλος γνώριζε πιο πολλά πράγματα από το ίδιο το support. - Τελικά με το που διάλεξε ένα άλλο reason που υπήρχε σε ένα drop down menu που έπρεπε να συμπληρώνει κάθε φορά που άλλαζε κάρτα, η διαδικασία ολοκληρώθηκε. - Πήρε την κάρτα και την έβαλε σε ένα pad που θα προγραμμάτιζε το τσιπάκι και θα τη φόρτιζε με credits. - Δεν δούλευε... - Έβαλε και έβγαλε το usb του... - Δούλεψε. - Μου έδωσε την κάρτα. Στην εκτύπωση η φωτό μου ήταν πιο μαύρη από την ψηφιακή... Μου είπε "δεν πειράζει". - Μετά από 20 σχεδόν είχαν μαζευτεί πίσω μου 100 άτομα που περίμεναν στην ίδια ουρά για να αγοράσουν εισιτήρια ή να βγάλουν κάρτα... 34
gthe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγώ ρε παιδιά και την αναγγελία διάβασα χθες (προφανώς δεν λέει κάτι συγκεκριμένο), και τις λεπτομέρειες διάβασα που ποστάρε κάποιον παραπάνω που όντως λένε τα προβλήαμτα συγκεκριμένα ... Από όλα αυτά κατάλαβα ότι όντως υπάρχουν κάποια προβλήματα, όντως πρέπει να λυθούν όπως όλες οι παιδικές ασθένειες σε κάθε τι καινούργιο. Απλα ΑΝ σταματήσει δεν καταλαβαίνω τι θα λυθεί? Εκεί η ΣΤΑΣΥ προφανώς κλασσικά ελληνικά λαϊκίζει και χάνει το δίκιο της 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ενταξει. Οποιος θελει να δινει το ΑΜΚΑ του για ενα ηλεκτρονικο εισητηριο, οκ, τι να πω. Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι ....
alexioannou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 3.000.000 ανερεγοι.700.000 στο εξωτερικο. Καποιοι σκεφτηκαν να φερουν νεα μηχανηματα νσ βγαλουν μιζες. Τα νεα καθονται και δουλευουν τα παλια. Ποια τεχνολογια και ποιες κσρτες..... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ενταξει. Οποιος θελει να δινει το ΑΜΚΑ του για ενα ηλεκτρονικο εισητηριο, οκ, τι να πω. Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι .... Για πες... Πήρα το χάραγμα? Έδωσα κάτι πιο critical από τον αριθμό της ταυτότητάς μου ας πούμε??? 12
apollotonkosmo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημόσιο For Ever "και γω τα ξυνω μονιμα δημοσιο φορ εβα..." ημιζ 3
tsakfot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Για πες... Πήρα το χάραγμα? Έδωσα κάτι πιο critical από τον αριθμό της ταυτότητάς μου ας πούμε??? Το ΑΜΚΑ σου και εσύ ρε? Δεν φοβήθηκες ? Την ψυχή σου στο σατανά έτσι, για ένα εισητήριο? Ειλικρινά χάνω και την παραμικρή ελπίδα που έχω για το μέλλον αυτού του λαού 11
bilios40 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Το google το χακαραν???? πατησα insomnia και μου ανοιξε η σελιδα πρωτοθεμα.gr... 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ενταξει. Οποιος θελει να δινει το ΑΜΚΑ του για ενα ηλεκτρονικο εισητηριο, οκ, τι να πω. Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι .... Για πες quit ? Αντε και εχω εγω το ΑΜΚΑ σου τι θα κανω με αυτο ? Πες μου διπλε μυστικε πρακτορα της CIA, που κατεχεις ολα τα μυστικα του κοσμου ,ζαμπλουτε επιχειρηματια,βαρυσημαντο προσωπο παγκοσμιου βεληνεκους. Τι θα το κανω τον ΑΜΚΑ σου ? 7
gthe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Έχω βγάλει εδώ και 15 ημέρες την Ath.Ena Card και τη φόρτισα με 30 ευρώ που αντιστοιχούν σε μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Η διαδικασία έκδοσης κράτησε σχεδόν ...20 λεπτά παρά κάτι! - Πήγα στο εκδοτήριο στο Σύνταγμα και ζήτησα να βγάλω τη νέα κάρτα. - Μου ζήτησε ταυτότητα και ένα οποιοδήποτε έγγραφο πάνω στο οποίο θα φαινόταν το ΑΜΚΑ μου. Εδωσα μια φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας. - Μπήκε σε μια εφαρμογή στο pc μου δημιούργησε ένα λογαριασμό με τα στοιχεία μου. - Πήρε μια κενή πλαστική κάρτα και συμπλήρωσε το id της στην καρτέλα που μου είχε μόλις ανοίξει. - Μου είπε να σταθώ πίσω από τη τζαμαρία του εκδοτηρίου μπροστά σε μια web cam lg "της πλάκας" που είχαν στερεώσει πίσω απο το χοντρό τζάμι. - Με φωτογράφησε και στο desktop εμφανίστηκαν 3 διαφορετικά καρέ και έπρεπε να διαλέξει ένα απο αυτά. - Μιας και δεν υπήρχε φωτισμός και πίσω μου ήταν τα φώτα του σταθμού, βγήκα μαύρος σαν πακιστανός. Μου είπε "δεν πειράζει"... - Αφού ετοιμάστηκε η καρτέλα με τα στοιχεία μου πήρε την κενή κάρτα και την έβαλε σε έναν ειδικό εκτυπωτή που θα περνούσε πάνω της τη φωτογραφία μου με ένα λεπτό φιλμ και πάτησε το print. - Μετά από 2 λεπτά εμφανίστηκε error στη διαδικασία εκτύπωσης. - Την ξαναέκανε. - Ξανά error. - Αντικατέστησε την κάρτα με μια νέα αφου ενημέρωσε το id στην καρτέλα μου. - Error - Έβγαλε και έβαλε όλα τα usb από τις συσκευές... - Error - Ξανά αντικατέστησε την κάρτα... - Error... - Πήρε τηλέφωνο στο support της εταιρείας που εγκατέστησε το σύστημα. - Δεν ήξεραν καν να τις πουν όλα τα βήματα για την εφαρμογή και τη διαδικασία που οι ίδιοι τους έδωσαν. Η υπάλληλος γνώριζε πιο πολλά πράγματα από το ίδιο το support. - Τελικά με το που διάλεξε ένα άλλο reason που υπήρχε σε ένα drop down menu που έπρεπε να συμπληρώνει κάθε φορά που άλλαζε κάρτα, η διαδικασία ολοκληρώθηκε. - Πήρε την κάρτα και την έβαλε σε ένα pad που θα προγραμμάτιζε το τσιπάκι και θα τη φόρτιζε με credits. - Δεν δούλευε... - Έβαλε και έβγαλε το usb του... - Δούλεψε. - Μου έδωσε την κάρτα. Στην εκτύπωση η φωτό μου ήταν πιο μαύρη από την ψηφιακή... Μου είπε "δεν πειράζει". - Μετά από 20 σχεδόν είχαν μαζευτεί πίσω μου 100 άτομα που περίμεναν στην ίδια ουρά για να αγοράσουν εισιτήρια ή να βγάλουν κάρτα... Απαράδεκτη δυσκολία για μια διαδικασία ανευ λόγου ... φωτό και βλακίες. Μένω uk και έχω μια απλή πλαστική καρτούλα που κάνει την ίδια δουλειά. Γίνετε τελείως απλά ... πας πληρώνεις 1 λίρα για το κόστος του πλαστικού (μία φορά αυτό) δίνεις ονοματεπώνυμο και ID number (δίπλωμα, διαβατήριο κτλ) και τέρμα. Την φορτίζεις με ότι θες (διαδρομές, βδομάδα, μήνα) και είσαι οκ. Η κάρτα έχει ένα serial number. Σου λένε κιόλας ευγενικά βγαλτο μια φωτό να το έχεις. Αν την χάσεις κάνεις claim και παίρνεις το υπόλοιπο σου σε νέα κάρτα. Αν την δώσεις σε κάναν άλλον μια φορά ... οκ σιγά και τι έγινε, και πάλι ο άλλος νόμιμος επιβάτης στη διαδρομή είναι, απλά χάσανε 1 εισιτήριο. Αυτό μας μάρανε στην Ελλάδα ... οι μισοί δεν κόβουν καν 4
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Για πες... Πήρα το χάραγμα? Έδωσα κάτι πιο critical από τον αριθμό της ταυτότητάς μου ας πούμε??? Δεν ξερω τι πηρες φιλε μου, αλλα το ΑΜΚΑ γιατι να το δωσεις δεν μου εξηγεις για ειμαι λιγο slow και δεν καταλαβαινω. Αλλο η ταυτοτητα και αλλο το ΑΜΚΑ. Επισης, εισαι ελευθερος να δωσεις οτι προσωπικα στοιχεια θελεις, αλλα υπαρχουν και σκεπτομενοι που δεν θελουν. Εκτος και αν δεν εχουμε το δικαιωμα να μην θελουμε κατι που μας αφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα