Προς το περιεχόμενο

Wild at Heart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yparxei kana link pou na exigei oles tis mystyries fatses kai to noima tous pou emfanizontai stin tainia??? Kyriws endiaferomai gia tous deyterous(oxi p.x. tin mana tis Dern ) kai tous sporadikous,opote min mpeite ston kopo na mou exigisete oi idioi giati sigoura kapoion tha xehasete

p.s. I tainia periergws DEN mou arese (idietera)

• Super Moderators
Δημοσ.

p.s. I tainia periergws DEN mou arese (idietera)

Πειράζει να μας πεις γιατί; Καθώς πρόκειται για μία από τις αγαπημένες μου ταινίες... :shock:

• Super Moderators
Δημοσ.

ΟΚ. Μέχρι τότε λέω να σου ρίξω ένα προσωρινό ban για την προσβολή στο πρόσωπο του μέγιστου David Lynch. :lol:

ΥΓ: Αναζητούνται οι moderators του συγκεκριμένου forum για να ξεπλύνουν την ντροπή... :P

Δημοσ.

Skyle gyrisa:

Ela re sy,ti sou arese tooooso se sxesi me ta alla??

Ti eides re skyle??Mia fairy tale,ton Mago tou Oz, me extreme xaraktires gia xai tou extreme. Kai apo styl den nomizw oti eixe kai tooooso.Eides mia pio extreme ekdoxi enos Twin Peaks xwris kan to story tou TP. Esy mou exigeis giati sou arese pio poly apo Eraserhead(pou sto finale eixe kai 5 pragmata na pei) tin seira Twin Peaks,to Blue Velvet(mamatos o Dafoe alla protimw ton Dennis Hopper).Ti itan auto pou se ekane na to latrepseis perisotero apo to Mullholland Drive i akoma kai to Lost Highway(pou episis itan mia tainia xwris serious noima alla kata tin apopsi mou eixe poio endiaferousa istoria).

Den sou lew oti to Wild at Heart den mou arese alla mono logw styl kai ermineiwn kai pleon gia Lynch auto den mou ftanei.I pio swsti apopsi pou exw akousei einai oti o Lynch ekane mia tainia san na itan kapoios allos pou prospathouse na antigrapsei tis tainies tou Lynch!!

p.s. Straight story kai The Elephant man emeinan kai pleon tha exw dei ola ta feature film tou Megistou David

• 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

f-lst-4e25cc08dc1a9shovel_ready.jpgΣχετικά φόλα ήταν η ταινία. Βαρετή.

Δεν είχε κάτι ουσιαστικό να πει, πέρα από το "αστείρευτο πάθος" και τις "άγριες καρδιές".

Ο Κλουβής σε ορισμένες σκηνές έκανε αλλιώς την φωνή του αλλά πολύ χάλια, δεν τόχε καθόλου.

Και μου θύμησε και Ταραντίνο σε κάποια φάση η ταινία και οι ατάκες που προσπάθησε να πει

• Super Moderators
Δημοσ.

f-lst-4e25cc08dc1a9shovel_ready.jpgΣχετικά φόλα ήταν η ταινία. Βαρετή.

Δεν είχε κάτι ουσιαστικό να πει, πέρα από το "αστείρευτο πάθος" και τις "άγριες καρδιές".

Ο Κλουβής σε ορισμένες σκηνές έκανε αλλιώς την φωνή του αλλά πολύ χάλια, δεν τόχε καθόλου.

Και μου θύμησε και Ταραντίνο σε κάποια φάση η ταινία και οι ατάκες που προσπάθησε να πει

Περί ορέξεως...

Ίσως βέβαια θα ήταν καλό να παρατήσεις τελείως τον David Lynch. Αν δεν σου άρεσε το Wild At Heart, από τα πιο "βασικά" έργα του Lynch, δεν θα σου αρέσει ο Lynch. 

Όσο για την ομοιότητα με τον Tarantino, δεν ξέρω ποιός αντέγραψε ποιόν, επισημαίνω απλώς ότι το Wild At Heart βγήκε το 1990 - μέχρι τότε ο Tarantino δεν είχε σκηνοθετήσει καμία ταινία. 

Δημοσ.

Περί ορέξεως...

Ίσως βέβαια θα ήταν καλό να παρατήσεις τελείως τον David Lynch. Αν δεν σου άρεσε το Wild At Heart, από τα πιο "βασικά" έργα του Lynch, δεν θα σου αρέσει ο Lynch. 

Όσο για την ομοιότητα με τον Tarantino, δεν ξέρω ποιός αντέγραψε ποιόν, επισημαίνω απλώς ότι το Wild At Heart βγήκε το 1990 - μέχρι τότε ο Tarantino δεν είχε σκηνοθετήσει καμία ταινία. 

Βλέπω Lynch τις τελευταίες μέρες και έχω δει Eraserhead, Blue Velvet, Wild Hearts και πριν από λίγο είδα το Lost Highway.

Μόνο οι καρδιές δεν μου έκαναν αίσθηση ενώ τα υπόλοιπα μου άρεσαν πάρα πολύ και περιμένω με ανυπομονυσία να δω και τα υπόλοιπα έργα του οπότε δεν τίθεται θέμα να μην μου αρέσει το στυλ του, έχει ήδη γίνει από τους 5-6 αγαπημένους μου.

Όσων αφορά τον Ταραντίνο σαφώς και δεν τίθεται θέμα να τον αντέγραψε αλλά απλώς αυτό το στυλ μου θύμησαν αρκετά έντονα μερικά στοιχεία της ταινίας, κυρίως από την μέση και μετά

Δημοσ.

Πάει, χάλασε και ο σκύλος. Από μαντρόσκυλο μας έγινε κανίς.

Άλλες εποχές δε θα τόλμούσες να έκανες τέτοια σύγκριση :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...