papoys1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, likoyrgos είπε Άρα λοιπόν εγώ που έχω μόνο πρεσβυωπία δεν μου κάνουν( ή κατάλαβα κάτι λάθος)? Ξεκινάς με γυαλιά πρεσβυωπίας τα οποία μπορείς να πάρεις και από ένα φαρμακείο.Υπόψιν όμως ότι με χαρτί γιατρού δικαιούσαι από τον ΕΦΚΑ 100 ευρώ. Με τον καιρό η πρεσβυωπία δημιουργεί και υπερμετρωπία. Μπορεί τώρα που είσαι χαμηλά να μη χρειάζεσαι γυαλιά αλλά όσο ανεβαίνει η πρεσβυωπία θα χρειαστείς γυαλιά και για μακριά. Αυτά βέβαια μπορείς να τα συζητήσεις με το γιατρό ο οποίος θα σου γράψει και σωστό νούμερο για γυαλιά κοντά ή μακριά και μην κάνεις του κεφαλιού σου.Μάτια είναι αυτά δεν παίζουμε. 1
likoyrgos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Ξεκινάς με γυαλιά πρεσβυωπίας τα οποία μπορείς να πάρεις και από ένα φαρμακείο.Υπόψιν όμως ότι με χαρτί γιατρού δικαιούσαι από τον ΕΦΚΑ 100 ευρώ. Με τον καιρό η πρεσβυωπία δημιουργεί και υπερμετρωπία. Μπορεί τώρα που είσαι χαμηλά να μη χρειάζεσαι γυαλιά αλλά όσο ανεβαίνει η πρεσβυωπία θα χρειαστείς γυαλιά και για μακριά. Αυτά βέβαια μπορείς να τα συζητήσεις με το γιατρό ο οποίος θα σου γράψει και σωστό νούμερο για γυαλιά κοντά ή μακριά και μην κάνεις του κεφαλιού σου.Μάτια είναι αυτά δεν παίζουμε. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να κάμουμε του κεφαλιού μας κυρίως σε θέματα υγείας. Γυαλιά έχω ήδη. Όπως έγραψα και προηγουμένως τα παρατάω εδώ και εκεί και όταν τα χρειάζομαι απλά δεν τα έχω ! Γι' αυτό σκέφτηκα τη λύση των φακών επαφής μιας και η λύση laser μάλλον είναι απαγορευτική για το πορτοφόλι μου 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, likoyrgos είπε Άρα λοιπόν εγώ που έχω μόνο πρεσβυωπία δεν μου κάνουν( ή κατάλαβα κάτι λάθος)? Νομιζω μπορεις με πολυεστιακους φακους για να βλεπεις και κοντα και μακρυα. https://www.lentiamo.gr/diestiakoi-kai-poluestiakoi-fakoi-epafhs.html Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
opera Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Οπως εγραψε ο Νικος χρειαζεσαι 2 ζευγαρια,1 απο φαρμακειο και 1 απο οπτικο,case closed ολοι ευχαριστημενοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα